Psikolojik o zaman
psikolojik olabilir mi bu enerjisizliginiz bilmiyorum ama, bende demir eksikligi ve kansizlik vardi, ve ben de kendimi cok bitkin hissediyordum, merdiven ciksam bayilacak gibi olurdum. demir haplarini almaya basladigimdan beri enerjim yukseldi. baktirmadiysaniz ona bir baktirin derim.
psikolojik olabilir mi bu enerjisizliginiz bilmiyorum ama, bende demir eksikligi ve kansizlik vardi, ve ben de kendimi cok bitkin hissediyordum, merdiven ciksam bayilacak gibi olurdum. demir haplarini almaya basladigimdan beri enerjim yukseldi. baktirmadiysaniz ona bir baktirin derim.
Olabilir ama böyle bi sorunumda yok, yani güzel bi işim var, mükemmele yakın bir aile yaşantım var, çok güzel bi ilişkim var, şükür büyük sorunlarım yok, herşey normal seyrinde uzun zamandır. Psikolojimi bu denli etkileyecek bir olayda yaşamadım ki.
bende aşkı tavsiye ediyorum
Sevgilin doguda polis miydi? Benmi yanlış hatırlıyorum
Sa
Sana taze bir aşk lazım
O da var, sorun bu da değil :)
Mukemmelliyetcilik, tatminsizlik, belirsizlik bir suru sey olabilir.
Hiç mükemmeliyetci değilim,aksine kusursuz şeyleride sevmem. Bunlar bu yorgunluğu açıklamaz gibi ama çünkü güzel bi uyku uyumama rağmen sabah kalkıyorum yine uykum var
Depresyon diyorlar buna ama hic bi depresyon pat diye gelmez. Mutlaka altinda yatan bi nedeni vardir.
Ayni sey bana da soylendi.
berbat birsey bence demir eksikligi, her sabah midemi mahveden bir hap icmek zorundayim ac karnina, ama sonucta enerjisizligim gitti uzerimden, bas donmelerim kayboldu. en azindan sebebi bulundugu ve caresi oldugu icin mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?