- 6 Mart 2021
- 113
- 96
- 18
- Konu Sahibi mervebilici
-
Buluyor bir şekildeEşinizin maşallah rehberinde herkesin numarası var
Kocana birisi çıkıp agiz göz dalmali.Merhaba öncelikle, benim garip bir derdim var, örneğini bulamadım. Bana bu konuda yardımcı olmak isteyen, fikir beyan etmek isteyen olursa çok sevinirim. Çünkü altından kalkamıyorum. Sinirlerim bozuluyor.
Eşim her şeyi problem edip, insanlara saçma sapan mesajlar atıyor. Üst kattan makine sesi geliyor, komşuya atıyor. Çocukla ilgili öğretmenine, müdürüne mesaj atıyor. Hoşuna gitmeyen bir şey oluyor akrabalarıma mesaj atıyor. Çocuklar okulda oyun oynarken çocuğun bir yerine bir şey oluyor çocuğun babasına mesaj atıyor. Mesajların hepsi karşı tarafı ezen, lodoslama daldığı seviyesiz mesajlar. Karantinada iken polis 3 kere kontrole geldi diye 3. De polise de bir daha kapıma gelmeyin bağırdı.
Bu huyu benim yaşam kalitemi aşırı şekilde düşürüyor. Utancımdan kimsenin yüzüne bakamıyorum. Onlar da benim yüzüme bakmıyor zaten bu olanlardan sonra. Konuşmak, sinirlenmek, sakince yanlış olduğunu anlatmak, beni kötü duruma düşürdüğünü söylemek... Hiç biri işe yaramadı. Ama artık sinirlerimi aşırı derecede bozacak hale geldi bu durum.
Birazdan benim yazdiklarimdan hoslanmayacak benide ariyacak gibi olduBuluyor bir şekilde
Keşke burayı arasa da biz bildirsek haddiniBir de bugüne kadar ona haddini bildiren olmadı mı hiç?
Özel okulda okuyor çocuk zaten. Kendisi dr ve polislerin adli için işleri düşüyor hastaneye. Yani kimse haddini bildiremiyorBirisi şikayet etse rahatlayacak
Karantinada polisin görevi kontrol etmek bağırmak görevini yapmasına engel olmaz mı eşinizin yaptığı suç değil mi?
Polis neden müdahalede bulunmamış
bir de az önce troll bir konu vardı umarım bu da troll değil
öğretmenin telini anlarım da özel okulda falan okumuyorsa çocuk müdürün teli nasıl oluyor anlamadım...
kazenle muneyi de aramasın
Bir dr kendisi mi her polis sizin eşe mi geliyor ne saçma bir durum buÖzel okulda okuyor çocuk zaten. Kendisi dr ve polislerin adli için işleri düşüyor hastaneye. Yani kimse haddini bildiremiyor
Benim işim gücüm yok burada yalan mı konuşuyorum. Sinirlerim bozuldu. Belki aklı başında biri yardımcı olur diye yazdım.Bir dr kendisi mi her polis sizin eşe mi geliyor ne saçma bir durum bu
Memlekette doktor mu kalmadı?
bakın aşır saçma
Bir hasta yakını konu gerçekse umarım şikayet eder
Yalan demedim saçma dedimBenim işim gücüm yok burada yalan mı konuşuyorum. Sinirlerim bozuldu. Belki aklı başında biri yardımcı olur diye yazdım.
Sabri efendi vardı bu sarhoş değil miKonuyu okurken anlamsızca aklıma bu amca düştüEki Görüntüle 2796665
Ama saçma değil işte. Burası ilçe ve işler böyle yürüyor. Polis isteğine göre gitmiyor ki, acilde hangi dr varsa onun yanına gidiyor.Yalan demedim saçma dedim
Ne diye alınganlık ediyorsunuz
Ha işsiz güçsüz çok insan var bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?