Yaşam kalitemi düşüren garip dert 😔

Ben tahmin ettim aslında eşine de mesaj atmasini .Yüzyüze gelmekten kaçıyor olabilir .

Muhtemelen o üstünlük kompleksi değil aşağılık kompleksi. Kendisini bu şekilde tatmin ediyor. Sonradan görme

Ay benimki de tam tersi ve inanın o da sinir bozucu . Kiracı kirayı göndermedi 20 gün geçmiş Bi mesaj at diyorum. 'yok şimdi ayıp olur' diyo. Sizinki kadar fevri olmasını da istemem ama yumuşak yüzlü olunca da insanlar bu durumu kullanıyo. Yani hangisi iyi bilemedim ben.

Muhtemelen o üstünlük kompleksi değil aşağılık kompleksi. Kendisini bu şekilde tatmin ediyor. Sonradan görme
Aşağılık kompleksi olan insanlar daha farklı davranır.
Yine de hiç tanımadığım birine uzaktan teşhis koyamam.
Uzman bir psikolog görmeli eşinizi.

Adam siniri i o şekıldr atıyor .Her guzelın bır huyu var.Ama tabı cocukluguna bakmak lazım.Eşiniziçimde kalacagına dışa vurayım dıyor .Ne dicen bacım oda oyle işte.

Karşılıklı konuşurken çok mantıklı cümleler kuramaz. Bir sebep bu olabilir evet ama üslubuyla atsın. Haddini aşınca yerin dibine giriyorum yüz yüze baktığım insanlara karşı
Ben zaten yaptığı şeyi savunmadim sebebi bu olabilir diye düşündüm .Sizin için zor bir durum açıkçası .Uzman yardımını kabul ederse çözersesiniz inşallah .

Yaaa keşke dengelemek elimizde olsaydı. Benimki de annemin kiracısını kira ödemiyon diye arayıp fırçalamıştı. Annem adam işsiz kalmış diye istemezken

Çok teşekkür ederim aradığım cevap. Bazen böyle düşünmeye çalışıyorum, tamamen kendi ayıbı beni bağlamaz diye. Kimse bana bir şey söylemeden uzaklaşınca da üzülüyorum çok
Sıkıldıkça yaz buraya stres at boş ver, okumuş ama cahil eşiniz. Seni bilen biliyordur zaten, suç da, günah da, ayıp da bireyseldir başkasını bağlamaz. Bu yüzden sizden uzaklaşanlara yol verin gitsin.

Bu normal bir davranış değil yalnız.
Tabıkı deil.Dedım ya cocukluga inmek lazım.Belkı bı yerden sonra yapmaz.Bende eskıden oleydım .Mesela canımı vok sıkan bır konuda sen boyle boyle yaptın bunu hıssettım derdım.Ama tabıkı guzel bır dılle.Sonra anladımkı kemdılerını ınsanlar bır sey sanıyor .Artık cevap vermıorum .Eşimiz herkese karsı boyle ise tabıkı sorun var.Bır psıkoterapıyegogutun.Muhakkak bır sebebı vardır

Yaaa keşke dengelemek elimizde olsaydı. Benimki de annemin kiracısını kira ödemiyon diye arayıp fırçalamıştı. Annem adam işsiz kalmış diye istemezken
İşsiz kalmış adamı fırçalamak olmamış cidden ya. Böyle Bi durumda anlayışlı olunmalı tabi. Bizim kiracı doktor, durumu bizden iyi. oyüzden Bi ara sor diyorum ben de ama eşim gereğinden fazla anlayış gösteriyor bazen. Ortası yok bu adamların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…