- Konu Sahibi mervebilici
-
Ben tahmin ettim aslında eşine de mesaj atmasini .Yüzyüze gelmekten kaçıyor olabilir .Nasıl yani size demi mesaj atıyor ciddi mi ,?
Bu adam konuşmaz mi hiç cidden ters.birine denk gelir mesaj.oyle değil böyle atılır der yüzüne indirir imzasını hakkaten bir an önce eşinizi frenleyim çarpacak yoksa bir yere
Muhtemelen o üstünlük kompleksi değil aşağılık kompleksi. Kendisini bu şekilde tatmin ediyor. Sonradan görmeEşinizde muhtemelen bir üstünlük kompleksi var herkese had bildirmek peşinde.
Mesleğini de alet ediyor bu işe.
Ben doktorum insan üstüyüm siz bana muhtaçsınız mantığı güdüyor.
Psikolojik olarak tedavi olmalı.
Çekilecek gibi değil hakkaten başını belaya sokar böyle gider seBen tahmin ettim aslında eşine de mesaj atmasini .Yüzyüze gelmekten kaçıyor olabilir .
Karşılıklı konuşurken çok mantıklı cümleler kuramaz. Bir sebep bu olabilir evet ama üslubuyla atsın. Haddini aşınca yerin dibine giriyorum yüz yüze baktığım insanlara karşıBen tahmin ettim aslında eşine de mesaj atmasini .Yüzyüze gelmekten kaçıyor olabilir .
Aşağılık kompleksi olan insanlar daha farklı davranır.Muhtemelen o üstünlük kompleksi değil aşağılık kompleksi. Kendisini bu şekilde tatmin ediyor. Sonradan görme
Adam siniri i o şekıldr atıyor .Her guzelın bır huyu var.Ama tabı cocukluguna bakmak lazım.Eşiniziçimde kalacagına dışa vurayım dıyor .Ne dicen bacım oda oyle işte.Merhaba öncelikle, benim garip bir derdim var, örneğini bulamadım. Bana bu konuda yardımcı olmak isteyen, fikir beyan etmek isteyen olursa çok sevinirim. Çünkü altından kalkamıyorum. Sinirlerim bozuluyor.
Eşim her şeyi problem edip, insanlara saçma sapan mesajlar atıyor. Üst kattan makine sesi geliyor, komşuya atıyor. Çocukla ilgili öğretmenine, müdürüne mesaj atıyor. Hoşuna gitmeyen bir şey oluyor akrabalarıma mesaj atıyor. Çocuklar okulda oyun oynarken çocuğun bir yerine bir şey oluyor çocuğun babasına mesaj atıyor. Mesajların hepsi karşı tarafı ezen, lodoslama daldığı seviyesiz mesajlar. Karantinada iken polis 3 kere kontrole geldi diye 3. De polise de bir daha kapıma gelmeyin bağırdı.
Bu huyu benim yaşam kalitemi aşırı şekilde düşürüyor. Utancımdan kimsenin yüzüne bakamıyorum. Onlar da benim yüzüme bakmıyor zaten bu olanlardan sonra. Konuşmak, sinirlenmek, sakince yanlış olduğunu anlatmak, beni kötü duruma düşürdüğünü söylemek... Hiç biri işe yaramadı. Ama artık sinirlerimi aşırı derecede bozacak hale geldi bu durum.
Bu normal bir davranış değil yalnız.Adam siniri i o şekıldr atıyor .Her guzelın bır huyu var.Ama tabı cocukluguna bakmak lazım.Eşiniziçimde kalacagına dışa vurayım dıyor .Ne dicen bacım oda oyle işte.
Ben zaten yaptığı şeyi savunmadim sebebi bu olabilir diye düşündüm .Sizin için zor bir durum açıkçası .Uzman yardımını kabul ederse çözersesiniz inşallah .Karşılıklı konuşurken çok mantıklı cümleler kuramaz. Bir sebep bu olabilir evet ama üslubuyla atsın. Haddini aşınca yerin dibine giriyorum yüz yüze baktığım insanlara karşı
Yaaa keşke dengelemek elimizde olsaydı. Benimki de annemin kiracısını kira ödemiyon diye arayıp fırçalamıştı. Annem adam işsiz kalmış diye istemezkenAy benimki de tam tersi ve inanın o da sinir bozucu . Kiracı kirayı göndermedi 20 gün geçmiş Bi mesaj at diyorum. 'yok şimdi ayıp olur' diyo.Sizinki kadar fevri olmasını da istemem ama yumuşak yüzlü olunca da insanlar bu durumu kullanıyo. Yani hangisi iyi bilemedim b
Umarım sokmaz .Gerçekten dert edilmeyecek şeyler için atarlı mesajlar atıyorsa ileride sıkıntı çıkar dediğiniz gbi.Çekilecek gibi değil hakkaten başını belaya sokar böyle gider se
Sıkıldıkça yaz buraya stres at boş ver, okumuş ama cahil eşiniz. Seni bilen biliyordur zaten, suç da, günah da, ayıp da bireyseldir başkasını bağlamaz. Bu yüzden sizden uzaklaşanlara yol verin gitsin.Çok teşekkür ederim aradığım cevap. Bazen böyle düşünmeye çalışıyorum, tamamen kendi ayıbı beni bağlamaz diye. Kimse bana bir şey söylemeden uzaklaşınca da üzülüyorum çok
Size karşı yazmadım. Sinirimi boşaltmaya çalışıyorum sadece yazarakBen zaten yaptığı şeyi savunmadim sebebi bu olabilir diye düşündüm .Sizin için zor bir durum açıkçası .Uzman yardımını kabul ederse çözersesiniz inşallah .
Tabıkı deil.Dedım ya cocukluga inmek lazım.Belkı bı yerden sonra yapmaz.Bende eskıden oleydım .Mesela canımı vok sıkan bır konuda sen boyle boyle yaptın bunu hıssettım derdım.Ama tabıkı guzel bır dılle.Sonra anladımkı kemdılerını ınsanlar bır sey sanıyor .Artık cevap vermıorum .Eşimiz herkese karsı boyle ise tabıkı sorun var.Bır psıkoterapıyegogutun.Muhakkak bır sebebı vardırBu normal bir davranış değil yalnız.
İşsiz kalmış adamı fırçalamak olmamış cidden ya. Böyle Bi durumda anlayışlı olunmalı tabi. Bizim kiracı doktor, durumu bizden iyi. oyüzden Bi ara sor diyorum ben de ama eşim gereğinden fazla anlayış gösteriyor bazen.Yaaa keşke dengelemek elimizde olsaydı. Benimki de annemin kiracısını kira ödemiyon diye arayıp fırçalamıştı. Annem adam işsiz kalmış diye istemezken
Dikkat bir dostBuraya girdiğinizi biliyor mu?
Sabah mesaj kutumuzda bir yeni mesaj bildirimi görebilir miyiz yorum yaptığımız taktirde?
Teşekkür ederim yazarhanım cidden okumuş ama cahilSıkıldıkça yaz buraya stres at boş ver, okumuş ama cahil eşiniz. Seni bilen biliyordur zaten, suç da, günah da, ayıp da bireyseldir başkasını bağlamaz. Bu yüzden sizden uzaklaşanlara yol verin gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?