Yaşam kalitemi düşüren garip dert 😔

Çünkü biraz farklı işliyor sizin yaşadığınız yerde demek ki işler o yüzden garip geliyor bizlere. Umarim halledebilirsiniz eşinizle bu sorununuzu

Ayni şeyi ben de yaşadım bir okul gezisinde.Babam haklıydı ama herkesin içinde müdürle kavga etmişti.Otobuste müdür yanıma gelip sen üzülme olur mu demişti bana.Cocukluk travmaları listemde top 5tedir bu olay.Umarim konu sahibinin eşi tedavi olur.İlerde çocuğuna utanç olacak şeyler yapacak yoksa.

Yalnız eşinizin bu tavırları çevrenizle olan sosyal ilişkinizi bozar. Çok bozar hem de. Zor bir durum.
size karşı nasıl. Çocuklara karşı.

mesaj atamayacağı biri çıkmamış karşısına da ondan

Doktorluk unvanını kullanıyor
Ama bu unvanı takmayan birinin denk gelmemesi ilginç

haksızlığa gelemiyor galiba gözü dönüyor ..ama madem bukadar yürek yemiş mesaj atacağına arasa ya !

Elbetteki eşinizin yaptıkları sizi de bağlıyor. Çünkü o sizi toplumda temsil ediyor. Adı üzerinde EŞ.
Bu nedenle serzenişlerinizde haklısınız.

destek alması gerekiyor
Psikoloğa götürün davranış bozukluğu var belli ki

Bir doktorla görüşmesini sağlamaya çalışın, olmazsa siz görüşün yol yordam sorun.Psikolojik bir soruna benziyor, bu şekilde devam ederse adli sorun yaşar neticede.Sinirini çıkarmanın garip bir yolunu bulmuş, hoş görü ve bu empati duyamıyor sanki.Bu davranışları asla sizi bağlamaz ama muhatap olmak zorunda kalırsınız maalesef.

Yoo bence mantıklı , küçük yerlerde aynen böyle.Ayrıca bizim okul da kalabalık değil , müdür çocuğumu tanır. Bütün öğretmenler de öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…