- 17 Ağustos 2011
- 25.724
- 163.739
- 798
- Konu Sahibi mervebilici
-
Hayır, bu her şeyi gazeteye yazıyordu. Tüm problemler için 'yazdim ben gazeteye' derdi. Hatta hükümet düşünce 'gasteye yaza yaza düşürttüm hükümeti' diye meşhur bir repliği vardiSabri efendi vardı bu sarhoş değil mi
Doktorun görevi işini yapmaktır yapmazsa şikayet edilirAma saçma değil işte. Burası ilçe ve işler böyle yürüyor. Polis isteğine göre gitmiyor ki, acilde hangi dr varsa onun yanına gidiyor.
yazdıklarımın hepsi doğru. Çevremde de böyle yürüyor malesef. Keşke biri haddini bildirse ve bir daha mesaj atamasa kimseye
Ben bizimkiler diye dizi vardı yıllar önce müjgan kos diyen sarhoş cemildi galiba o sandım Tamam tamamHayır, bu her şeyi gazeteye yazıyordu. Tüm problemler için 'yazdim ben gazeteye' derdi. Hatta hükümet düşünce 'gasteye yaza yaza düşürttüm hükümeti' diye meşhur bir repliği vardi
İşini yapar yapmasına yapar da,yapmak var yapmak var. Anlatmak istediğim şu ki bu durumu ona arsızlık gücü veriyor o da yapıyor.Doktorun görevi işini yapmaktır yapmazsa şikayet edilir
Polis de işim görülsün diye insan olarak kendine bağırılmasına göz yumuyorsa da anormal
Tek dr sizin eş mi dedim ki gayet mantıklı bir soruydu
bir insan değişmez boşanacaksınız psikolojik rahatsızlık
Ha bu yüzden boşanmayabilirsin sizin bileceğiniz
Bu biraz arsızlk seviyesinde bu hareketler
Kavgacı ise ona da atsın. Yesinler birbirleriniHayrına benim kocama da bir mesaj atsa bodoslama .d
Tanıyor. Okul özel okul. Çok öğrencisi yok. Kayıt sırasında, alırken bırakırken her daim görüyoruz. Ben çok farklı bir ortamda mı yaşıyorum diye şüphe ettim kendimden. Yazdıklarım kimseye mantıklı gelmediSizin akrabalarınıza mesaj atması falan çok komik yani, müdüre atması da yani müdür çocuğunuzu bireysel olarak tanımıyordur bile onca çocuk içinden. Gerçekten rest çekip bir şeyle korkutmanız gerek örneğin sizi kaybetme korkusu
İnşallah çatarTers birine çatmamış demek ki hiç. Bir gün çatar umarım. Çünkü saygısızca davranışları. Siz dediniz mi senden utanıyorum kendine çeki düzen ver diye ?
Biraz.once yazdım görmediniz sanırım .Hep mi böyle idi yoksa bir olaydan sonra mı böyle oldu ? Bir de hoşuna gitmeyen şeyler olunca size de mi mesaj atıyor yani konuşmak yerine ? Ya da size nasıl tepki veriyor ?Tanıyor. Okul özel okul. Çok öğrencisi yok. Kayıt sırasında, alırken bırakırken her daim görüyoruz. Ben çok farklı bir ortamda mı yaşıyorum diye şüphe ettim kendimden. Yazdıklarım kimseye mantıklı gelmedi
Helal olsun o zaman her çocuğu tek tek tanıyan koca yürekli özel okul müdürüneTanıyor. Okul özel okul. Çok öğrencisi yok. Kayıt sırasında, alırken bırakırken her daim görüyoruz. Ben çok farklı bir ortamda mı yaşıyorum diye şüphe ettim kendimden. Yazdıklarım kimseye mantıklı gelmedi
Evet doğru bana da mesaj atıyor. Başlarda bu huyunu çok fark edemedim. Hep ablasını anlatırdı millete mesaj çekiyor bizi utandırıyor diye. Şimdi kendisi yapıyorBiraz.once yazdım görmediniz sanırım .Hep mi böyle idi yoksa bir olaydan sonra mı böyle oldu ? Bir de hoşuna gitmeyen şeyler olunca size de mi mesaj atıyor yani konuşmak yerine ? Ya da size nasıl tepki veriyor ?
Evet mesele o da. Yazdıklarım yalanmış gibi düşünülüyor diye açıklama gereği duyuyorum. Sizler İstanbul Ankara İzmir gibi çok büyük yerlerde mi yaşıyorsunuz. Ondan garip geliyor olabilir. Ama benim oğlumun sınıfı 6 kişi zatenHelal olsun o zaman her çocuğu tek tek tanıyan koca yürekli özel okul müdürüne
Ortamınız farklı gelebilir kişiden kişiye ama mesele bu değil. Mesele sizi yıpratan eşinizi buna son vermesi için ikna etmeniz gerektiği.
Nasıl yani size demi mesaj atıyor ciddi mi ,?Evet doğru bana da mesaj atıyor. Başlarda bu huyunu çok fark edemedim. Hep ablasını anlatırdı millete mesaj çekiyor bizi utandırıyor diye. Şimdi kendisi yapıyor
Onlardan öğrenilen bir davranış da olabilir .Bence bu mesaj atma olayının bir sebebi var .Yani konuşma konusunda iyi olmayabilir ya da konuşmaya cesareti yoktur gbi gbi tamamen farazi söylüyorum . Ama bunun kökenine inmeniz gerekir .Uzman yardımı teklif edin .Evet doğru bana da mesaj atıyor. Başlarda bu huyunu çok fark edemedim. Hep ablasını anlatırdı millete mesaj çekiyor bizi utandırıyor diye. Şimdi kendisi yapıyor
Çok teşekkür ederim aradığım cevap. Bazen böyle düşünmeye çalışıyorum, tamamen kendi ayıbı beni bağlamaz diye. Kimse bana bir şey söylemeden uzaklaşınca da üzülüyorum çokVallahi boşuna dert ediyorsunuz, herkes kendinden sorumlu. Onun patavatsızlığı sizin suçunuz değil asla utanmayın. Kendinizi kısıtlamayın, bu yüzden sizi birisi Ayıplarsa buna müsaade etmeyin. Biri çıkıp haddini bildirir bir gün anlar o zaman anyayı gonyayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?