- 6 Mart 2021
- 113
- 96
- 18
- Konu Sahibi mervebilici
-
Aynen o şekilde. Fakir bir ailede büyümüş. Bu dönemde hep ezilmiş. O zamanlar da pazardan bir şey alırlarmış. Sonraki hafta kavga dövüş geri verirlermiş. Hoşlanmayarak anlattığı olay bu. Ama işte kendisi de çocukluğunda köyü dediği şeyleri şimdi kendi yapıyorAynen belliki meslekten önceki hayatinda ezilen aşşalanan ve ezilen ezilmesinide konu olarak kendini aşağıda görmesi ve meslek sahibi olunca ilk is milleti assalamak intikam alip egosunu sisirmek yazik size yazik gercekten boyle bir insanla bi ömür cekilmez
Önceki çalıştığı yerde bunu kimse sallamıyordu. 7 senedir bu ilçede görev yapıyoruz ve dr diye insanlar saygı gösteriyor. Bu da bi halt oldum sanıyor, kendine hadsizliği hak görüyor. Her şeyi yapabilirim sanıyor. Görgüsüz ayıNe zamandir böyle
Sen önce bir gizli psikologla görüs nasil davranmak gerektiğini ve nasil ikna edebilecegini sor...Aynen o şekilde. Fakir bir ailede büyümüş. Bu dönemde hep ezilmiş. O zamanlar da pazardan bir şey alırlarmış. Sonraki hafta kavga dövüş geri verirlermiş. Hoşlanmayarak anlattığı olay bu. Ama işte kendisi de çocukluğunda köyü dediği şeyleri şimdi kendi yapıyor
Keşke tedavi görse, psikoloğun söylediklerini algılayabilecek kafası olsa. Orman kanunları geçerli hala onun içinBence psikolojik problemleri var doktora gorunmesi lazımdı hic de tamam dicek birisi degil Allah yardimcin olsun
Psikolog kendi istemedikçe yardımcı olamayacağını söylüyor. Böyle bir yöntem varsa ne kadar iyi olurSen önce bir gizli psikologla görüs nasil davranmak gerektiğini ve nasil ikna edebilecegini sor...
Geriye bir tek açıkça konuşmak kalıyor. Ona onun bu tavirlarindan cok rahatsiz oldugunu soyle ve insanlarin yuzune bakamadigini kimsenin artik selam bile vermedigini soyle degismen gerekiyor hayatinda karsilastigin her insanin kendi hayatinda dertleri tasalari mücadelesi olabilir insanlari azarlamak fircalamak seni guclendirmez sadece hayati zor olan insalari dahada Zora sokarsin ..Bu kul hakkidir sadece bir hatasi var diye insanlara bagirmak sadece görevini yaptigi icin polislere bagirmak insanlik degildir terbiyesizliktir .tavrini koyman gereken yerde oyle bir koy ki kimse sana laf soyliyemesin asil ve sadece hakli oldugun yerde koy çizgini ..ama sen uçana kaçana selam verene dahi sayip sövüyorsun bu seni güclü yapmaz seviyesiz yapar ..diyin konusun baska care yokPsikolog kendi istemedikçe yardımcı olamayacağını söylüyor. Böyle bir yöntem varsa ne kadar iyi olur
Teşekkür ederim. Çok aklı başında sözler. Sakinleşince muhakkak bu cümlerle onunla konuşacağım.Geriye bir tek açıkça konuşmak kalıyor. Ona onun bu tavirlarindan cok rahatsiz oldugunu soyle ve insanlarin yuzune bakamadigini kimsenin artik selam bile vermedigini soyle degismen gerekiyor hayatinda karsilastigin her insanin kendi hayatinda dertleri tasalari mücadelesi olabilir insanlari azarlamak fircalamak seni guclendirmez sadece hayati zor olan insalari dahada Zora sokarsin ..Bu kul hakkidir sadece bir hatasi var diye insanlara bagirmak sadece görevini yaptigi icin polislere bagirmak insanlik degildir terbiyesizliktir .tavrini koyman gereken yerde oyle bir koy ki kimse sana laf soyliyemesin asil ve sadece hakli oldugun yerde koy çizgini ..ama sen uçana kaçana selam verene dahi sayip sövüyorsun bu seni güclü yapmaz seviyesiz yapar ..diyin konusun baska care yok
Ergenlikten çıkamamış işte halainsanlarla konusurak problemleri cozmek bile yeterince zorken mesaj atarak mi problem cozmeye calisiyor? cok sacma degil mi.. ergenlikte mesajla hallederdik bu isleri.
Çok teşekkür ederimEşiniz böyle gelmiş böyle gider Merve, siz kendinizi kurtarın. Size hayran kaldım ama çok olgunsunuz, nasıl evlendiniz bu çiy adamla. M mervebilici
Bizim müdürümüz de derslere giriyor ve online eğitim olduğu için numarası bizde mevcut ordan iletişim kuruyoruz. Öyle bir durumdur muhtemelen.Birisi şikayet etse rahatlayacak
Karantinada polisin görevi kontrol etmek bağırmak görevini yapmasına engel olmaz mı eşinizin yaptığı suç değil mi?
Polis neden müdahalede bulunmamış
bir de az önce troll bir konu vardı umarım bu da troll değil
öğretmenin telini anlarım da özel okulda falan okumuyorsa çocuk müdürün teli nasıl oluyor anlamadım...
kazenle muneyi de aramasın
Eşiniz gördüğünü yapıyor.Muhtemelen babasıda aynıdır ailesini yansıtıyor.Ona doğruyu yanlışı öğreten olmamış bari siz dikkatli olun çocuklar ona benzemesin.Merhaba öncelikle, benim garip bir derdim var, örneğini bulamadım. Bana bu konuda yardımcı olmak isteyen, fikir beyan etmek isteyen olursa çok sevinirim. Çünkü altından kalkamıyorum. Sinirlerim bozuluyor.
Eşim her şeyi problem edip, insanlara saçma sapan mesajlar atıyor. Üst kattan makine sesi geliyor, komşuya atıyor. Çocukla ilgili öğretmenine, müdürüne mesaj atıyor. Hoşuna gitmeyen bir şey oluyor akrabalarıma mesaj atıyor. Çocuklar okulda oyun oynarken çocuğun bir yerine bir şey oluyor çocuğun babasına mesaj atıyor. Mesajların hepsi karşı tarafı ezen, lodoslama daldığı seviyesiz mesajlar. Karantinada iken polis 3 kere kontrole geldi diye 3. De polise de bir daha kapıma gelmeyin bağırdı.
Bu huyu benim yaşam kalitemi aşırı şekilde düşürüyor. Utancımdan kimsenin yüzüne bakamıyorum. Onlar da benim yüzüme bakmıyor zaten bu olanlardan sonra. Konuşmak, sinirlenmek, sakince yanlış olduğunu anlatmak, beni kötü duruma düşürdüğünü söylemek... Hiç biri işe yaramadı. Ama artık sinirlerimi aşırı derecede bozacak hale geldi bu durum.
Yani ben olsam mesela çocuğunuzun arkadaşının annesi ile karşılaştığınızda başka bir örnek ile eşim böyle yapıyor ben doğru bulmuyorum yaptığını ama oda bunu huy edinmiş yapıyor v.s diyebilirsiniz.Olur mu ki bu gerçekten ya. Aklıma gelmedi değil
Ya Allah göstermesin bir hastalık geçirdi ve felç oldu yada başka bir şey kendisi o insanlara muhtaç olduğunda ne olacak peki bunu hiç düşündü mü? Hep bu yaşta kalmayacak bunun yaşlılığı da var! O zaman böyle davrandığı kişiler bunun yüzüne bakacak mı asla. Ben olsam bunu söylerdim ve kalp kırmak birini incitmek ne kadar günah ya aşağıladiğı insanlar içten buna beddua ediyorsa olabilir bir insanın kalbi kırılınca ah edebilir ve öyle bir duruma gelirki kendisi muhtaç olur. Ah etmeselerde bu büyük konuşmasından bile başına gelebilir. Ya yaşlılığında ne olacak kimse kapısını çalmaz bir başına kalır bunları söyle ona sakince kendi içinde bir düşünsün bakalım inşallah kendine gelir...Psikolog kendi istemedikçe yardımcı olamayacağını söylüyor. Böyle bir yöntem varsa ne kadar iyi olur
Buraya zaten içimi boşaltmak için yazıyorum bunalmış biri olarak. Bu kadar yadırgamanızı anlamadım.Ay ne ayıp eşinizden bu, ayı, halt malt diye bahsetmeniz. Ona da bu şekilde yaklaşıyorsanız sizi dikkate almaması normal. Onu böyle davranmaya iten şeyi keşfedip, güzellikle kendisine açıklayıp empati yapmasını sağlayabilirseniz belki yardımcı olabilirsiniz eşinize. Kendince bir eksikliğini böyle kapatmaya çalışıyor olabilir.
Bunu ilk fırsatta yapacağım. Eşimi de ezmeden böyle demek istedi ama yanlış anlaşılmış demeyi düşünüyorum. Davranışını onaylamadığım biri ile hala evliliği devam ettiriyor olduğumu fark ettirmek gururumu incitiyorYani ben olsam mesela çocuğunuzun arkadaşının annesi ile karşılaştığınızda başka bir örnek ile eşim böyle yapıyor ben doğru bulmuyorum yaptığını ama oda bunu huy edinmiş yapıyor v.s diyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?