Yaşama sevincimi kaybettim

dengeyoksunu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
70
32
3
37
20 gündür 24 saat evdeyim dışarı çıkamıyorum yikanamiyorum kendimle evle hiç bisiyle ilgilenemiyorum sürekli battaniye altında tv karşısında aynı kıyafetlerle yatıyor ağlama nöbetlerine giriyorum işimi kaybettim hayatim mahvoldu bütün bunların altında evliligimde yaşadığım sorunlar var ve artık hiç bisiye gücüm yetmiyor çaresiz kaldım ben ölüyorum kimse beni duymuyo istemediğim hayatı yaşıyorum sürekli korkarak tedirgin ben artık dayanamıyorum

İnsanlar ne büyük sıkıntılar ile uğraşıyorlar da yine de hayata asılıyorlar.
Yarın bir banyo yapın, evden çıkın da hastaneleri gezin,halinize şükredersiniz.
Evet asılıyorlar haklısın daha büyük sorunlar var hayatta herkesin sorunu kendine göre büyük insanlar çıkmaza girebiliyor malesef halime sukredemiyorum yinede tavsiyeleriniz için teşekkürler

Evet asılıyorlar haklısın daha büyük sorunlar var hayatta herkesin sorunu kendine göre büyük insanlar çıkmaza girebiliyor malesef halime sukredemiyorum yinede tavsiyeleriniz için teşekkürler
Kalkın iş arayın.
Hiç kimseye battaniye altındayken iş teklifleri yağmıyor.

Kalkın iş arayın.
Hiç kimseye battaniye altındayken iş teklifleri yağmıyor.
Dikkatlice okusaydiniz eğer herseyin altinda evliligimde yaşadığım sorunlar var yazdığımı gorurdunuz biraz onyargilimi yaklasiyosunuz banami öyle geldi evet bende biliyorum battaniye altında iş teklifi gelmiyo kimseye ama ben evden dışarı çıkamıyorum calisamiyorum artık kimseyle görüşüp konuşamıyorum ve bunlar benim elimde olan şeyler değil evet korkuyorum cesaret edemiyorum

Bu seviyede kötü hissediyorsanız fizyolojik olarak bir sıkıntınız olabilir. Ben de aylarca çökmüş gibiydim. Tiroid, demir eksikliği ve d vitamini eksikliği tedavisinden sonra kendime geldim.

Bu seviyede kötü hissediyorsanız fizyolojik olarak bir sıkıntınız olabilir. Ben de aylarca çökmüş gibiydim. Tiroid, demir eksikliği ve d vitamini eksikliği tedavisinden sonra kendime geldim.
Kötü olmamın sebebi esim malesef sürekli tehdit hakaret küfür duyuyorum sokak ortasında dayak yedim 20 gün önce kulağımda duyma kaybı var yüzümde sigara söndürdü dışarı çıkamıyorum kimseyle gorusemiyorum izin vermiyo gidemiyorum çok fazla tehdit ediyo ve daha birsürü şey bi beklentim yok artık çok cabaladim ne duzeliyo ne kurtulabiliyorum

öncelikle yarın bir doktora gidin. buraya yazıp yardım isteyebiliyorsanız o kadar da depresyonda olmadığınızı düşünüyorum. sık sık yıkanın su çok iyi gelecek emin olun. spor yapın. biraz kendinizi toparlayınca iş ararsınız. ölüm dışında her problemin bir çözümü var. burada bu kadar insanın ne dertleri var görüyorsunuz. kendimizden vazgeçme lüksümüz yok. her zaman olmasa da hayat o kadar da kötü değil. ayrıca evlisiniz ve bu durum evliliğinize zarar verir. hiç kimse eşini sürekli yatakta görmek istemez.

Soeununuz nedir bilemiyorum.esinizn calistirmadigini varsayiyorum insanlarla dami gorusturmuyor,disariya cikmaniza engelmi oluyor?
Ama eger disariya cikamiyorsaniz bile evde kitap okuyun,evin dekorasyonunu degistirin..
Kisacasi o battaniyeyi uzerinizden atin.

Yorumlar sert olmuş.
İçinde bulunduğunuz kasvetten kurtulmak için bir yakınınızı çağarın. Ve destek alın. İnanın çok iyi geliyor. Eşinizle beraber aile terapisi de alabilirsiniz..
Ama bir yerden başlayın..

Tahmin ettiğim gibi..Peki neyle tehdit edio sizi bu kadar korktuğunuz olay ne??

toplayıp eşyaları annenizin evine de gidebilirsiniz sigara söndürmek yüzde ne demek
çok geçmiş olsun

Evet Gercek den yorumlar sert oldu ben sadece hissettiklerimi yazdim sorunlarimi tam olarak anlatmadim bile en bastan ama insanlar malesef çok acımasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…