- 11 Mayıs 2016
- 70
- 32
- 3
- 37
- Konu Sahibi dengeyoksunu
-
Evet asılıyorlar haklısın daha büyük sorunlar var hayatta herkesin sorunu kendine göre büyük insanlar çıkmaza girebiliyor malesef halime sukredemiyorum yinede tavsiyeleriniz için teşekkürlerİnsanlar ne büyük sıkıntılar ile uğraşıyorlar da yine de hayata asılıyorlar.
Yarın bir banyo yapın, evden çıkın da hastaneleri gezin,halinize şükredersiniz.
Kalkın iş arayın.Evet asılıyorlar haklısın daha büyük sorunlar var hayatta herkesin sorunu kendine göre büyük insanlar çıkmaza girebiliyor malesef halime sukredemiyorum yinede tavsiyeleriniz için teşekkürler
Dikkatlice okusaydiniz eğer herseyin altinda evliligimde yaşadığım sorunlar var yazdığımı gorurdunuz biraz onyargilimi yaklasiyosunuz banami öyle geldi evet bende biliyorum battaniye altında iş teklifi gelmiyo kimseye ama ben evden dışarı çıkamıyorum calisamiyorum artık kimseyle görüşüp konuşamıyorum ve bunlar benim elimde olan şeyler değil evet korkuyorum cesaret edemiyorumKalkın iş arayın.
Hiç kimseye battaniye altındayken iş teklifleri yağmıyor.
Kötü olmamın sebebi esim malesef sürekli tehdit hakaret küfür duyuyorum sokak ortasında dayak yedim 20 gün önce kulağımda duyma kaybı var yüzümde sigara söndürdü dışarı çıkamıyorum kimseyle gorusemiyorum izin vermiyo gidemiyorum çok fazla tehdit ediyo ve daha birsürü şey bi beklentim yok artık çok cabaladim ne duzeliyo ne kurtulabiliyorumBu seviyede kötü hissediyorsanız fizyolojik olarak bir sıkıntınız olabilir. Ben de aylarca çökmüş gibiydim. Tiroid, demir eksikliği ve d vitamini eksikliği tedavisinden sonra kendime geldim.
Tahmin ettiğim gibi..Peki neyle tehdit edio sizi bu kadar korktuğunuz olay ne??Dikkatlice okusaydiniz eğer herseyin altinda evliligimde yaşadığım sorunlar var yazdığımı gorurdunuz biraz onyargilimi yaklasiyosunuz banami öyle geldi evet bende biliyorum battaniye altında iş teklifi gelmiyo kimseye ama ben evden dışarı çıkamıyorum calisamiyorum artık kimseyle görüşüp konuşamıyorum ve bunlar benim elimde olan şeyler değil evet korkuyorum cesaret edemiyorum
Neredeyse terlikle döveceklerYorumlar sert olmuş.
İçinde bulunduğunuz kasvetten kurtulmak için bir yakınınızı çağarın. Ve destek alın. İnanın çok iyi geliyor. Eşinizle beraber aile terapisi de alabilirsiniz..
Ama bir yerden başlayın..
Eşi değil de psikolojisinin bozuk olduğundan yalnız kalmak istediğinden gibi geldi bana ..Tahmin ettiğim gibi..Peki neyle tehdit edio sizi bu kadar korktuğunuz olay ne??
Öldürmekle tehdit ediliyorum beni ailemi boşanmayı kabul ediyo 10 dakika sonra ustume yuruyo bir insanın karısına asla soyleyemicegi küfürleri duyuyorumTahmin ettiğim gibi..Peki neyle tehdit edio sizi bu kadar korktuğunuz olay ne??
Korktum..Allah yardımcınız olsun..Ne kadarlık evlisiniz hepmi boyleydi bastan beri???Öldürmekle tehdit ediliyorum beni ailemi boşanmayı kabul ediyo 10 dakika sonra ustume yuruyo bir insanın karısına asla soyleyemicegi küfürleri duyuyorum
Öldürmekle tehdit ediliyorum beni ailemi boşanmayı kabul ediyo 10 dakika sonra ustume yuruyo bir insanın karısına asla soyleyemicegi küfürleri duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?