Yaşama sevincimi kaybettim

Öldürmekle tehdit ediliyorum beni ailemi boşanmayı kabul ediyo 10 dakika sonra ustume yuruyo bir insanın karısına asla soyleyemicegi küfürleri duyuyorum
Evlilik kalmamış ortada.. Aileniz destek değil mi onların yanına gitseniz? Bu zamana kadar hiç darp raporu almadınız mı?

Kendinize 1 hafta verin. Bu süre içinde yavaş yavaş çıkın, kendinize gelin. Tamam zorluklar yaşıyorsunuz ama geçecek. Ben de boşandım. Hem de 15 yıldan sonra. Hiç kolay olmuyor ama bir yerden başlıyorsunuz. Aslında baştan bu kadar bir kişiye bağlanmamak gerekiyor. Bu forumda o kadar çok okuyorum ki harcadığı yıllarına yanan genç kızlar. 4,5,6 ,7,8 yılı biriyle çıkmış sonra bitmiş, her Zaman bitebileceğinin farkında olmak ve ona göre yaşamak gerekiyor.mesela lisede 3 yıl çıkıyorlar sonra tam üniversiteye girecekleri yıl ayrılıyorlar. E ne oluyor sınav yalan oluyor. Herkes önce kendisini düşünmeli. Özellikle bayanlar.

kocası öldürmekle tehdit ediyormuş. sorun depresyondan öte.

Korktum..Allah yardımcınız olsun..Ne kadarlık evlisiniz hepmi boyleydi bastan beri???
3 yıllık evliyim hep çok kiskancti zaten şu durumda ben en cok kendimi sucluyorum cunki ona bu tavizi ben verdim her istedigini yapdim tamam dedim karsi cikmadim hic hep bu kadar degildi son 1 yıldır bu kadar büyüdü sor

3 yıllık evliyim hep çok kiskancti zaten şu durumda ben en cok kendimi sucluyorum cunki ona bu tavizi ben verdim her istedigini yapdim tamam dedim karsi cikmadim hic hep bu kadar degildi son 1 yıldır bu kadar büyüdü sor
Tamam adam manyakta çözüm düşünmediniz mi?

Eee o evde can güvenliğin yok tabiki battaniye altından çıkamazsın.
Ailen biliyor mu?

aileniz durumdan haberdar mı peki?

aileniz durumdan haberdar mı peki?
Haberdar ben gerekli destegi goremiyorum yada bana oyle geliyor bilmiyorum daha önce gittim yanlarına daha doğrusu esim götürdü attı beni oraya ve 2 saat sonra pisman oldu geldi yemek yedi ve ailem hiç bisi demedi dövdüğü gece geldiler ben onlarla gideceğimi söyledim ama esimide götürdüler ertesi sabah beni tehditle gizlice evden çıkardı ben sadece korkuyorum artık kimsedende yardım beklemiyorum

Polise gidin bisi yapın kurtarın kendinizi o evden.Bu sekilde bir omur idare edemezsinizki..Biraz bahsedin nolur neden böyle bu adam neyden kıskanıo bu kadar..

Ailede anormal.Kızı dayak yiyo adamla geri yolluolar

Tamam adam manyakta çözüm düşünmediniz mi?
Düşündüm ayrılmaya çalıştım peşimi bırakmadı intihar etti birsürü şeyler oldu birakmiyo yani ne dusuncegimi bilemiyorum ne hissedecegimine yapacagimi çünkü onunla rahat rahat konuşamıyorum mesela suan pişman olduğunu söylüyor bisi yokmuş gibi davranıyor abartma diyor bana kendime gelmem gerekiyormus

Tüm bunları anlatmazsanız nereden bilebilirdim ki?
Acımasız yorumlar deniyor da anlatmıyorsunuz ben ne bileyim okuduğumu cevaplıyorum.
Buralara yazabildiğinize göre emniyetin ihbar hattına yazsanız.
Sığınma evine gidersiniz.

Allah yardimciniz olsun.Cok uzuldum adiniza.
Bence bu herifde kurtulmagin yolunu ariyin.once polise gidin.Ailenizede durumun ciddiyetini anlatin.Kocan olacak herif seni korkutmak icin yapiyor,Genelde hic bir sey yapamaz oyleleri.

şimdi ben de kaçın kurtarın kendinizi demek istiyorum ama kaçtıktan sonra kocaları tarafında ziyan olan kadınlar aklıma geliyor. sizi bu halde görmek de onu delirtiyor olabilir. belki biraz normale dönüp onun davranışlarına göre mi ilerleseniz. belki o da normale dönerse konuşursunuz ayrılma isteğinizi. bir de bu adam niye bu kadar kıskanç? bir şey mi yaşadınız, ya da paranoyak mı ya da bir şey mi kullanıyor.

Tüm bunları anlatmazsanız nereden bilebilirdim ki?
Acımasız yorumlar deniyor da anlatmıyorsunuz ben ne bileyim okuduğumu cevaplıyorum.
Buralara yazabildiğinize göre emniyetin ihbar
gercekden sadece yani oncelikle korkularimi yenmem gerekiyo yapilacak bisiler tabiki vardır ama benim suan cesaretim yok

Peki daha ne kadar boyle yasaya bilirsin.Yazik deyilmi sana.

Yok hiç bisi kullanmıyor paranoyak olabilir bende bilmiyorum ama bana sürekli babamla bile konusmucaksin der bisi yaşamadık ekstra bisi yaşamaya gerek yok zaten yolda atıyorum tanidik biri gorur selam verir bu bile sorun biz için çünkü evli bir kadının erkek tanıdığı olamazmis

gercekden sadece yani oncelikle korkularimi yenmem gerekiyo yapilacak bisiler tabiki vardır ama benim suan cesaretim yok
İyi de o evde kaldığın sürece cesaretini Nasıl toplayacaksın, korkularını Nasıl yeneceksin?
Adam seni öldürücek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…