Yaşamak artık Daha ağır...

allah rahmet eylesin annene ve sanada sabır versin...
çok üzücü bi durum...
ne desek boş...

Son zamanlarda derdimi en yakın arkadaşıma, eşime dahi anlatamıyordum. Beni dinler kesinlikle ama ben konuşmaktan yoruldum. Anlatmaktan yoruldum. ve siz bana iyi geldiniz , ne kadar tanımasamda yemin ederim iyi geldiniz. Tek istediğimm Annem rüylarıma gelsin beni dahada yalnız koymasın...

Başın sağolsun ne dersek diyelim acını birazda olsa dindiremeyeceğiz biliyorum.
Çünkü anne her şey demek...
Allah büyük babanızda hakettiğini yaşıycak elbet bir gün.

Allah rahmet eylesin,sana güç versin.
okurken boğazım düğümlendi,çok üzücü
anneciğinin mekanı cennet olsun.

çok üzüldüm gerçekten allah yardımcınız olsun allah sabır versin başınız sağ olsun çok büyük bir acı üzülmeyin kimsenin yaptığı kimseye kalmaz allah'a havale edin elbet görürler günlerini yuvanızda mutlu olmaya bakın

başın sağolsun arkadaşım..

sen şimdi çektiği eziyetler aklına geldikçe kahroluyosun ama eminmki Allah öbür dünyada gün yüzü gösterecektir..
mekanı cennet olsun

bende dediğiniz gibi inanıyorum Allahım İnşaallah bu dünya çektiklerini kefareti olur öbür dünyada...

Canım o kadar zor zamanlar geçirmişsin allah rahmet eylesin gözlerim dolu dolu okudum yaşasıkların çok ağır evlisin galiba eşin kardeşlerin için yaşamak zorundasn canım anne yokluğu çok zor dur annem sağ allah a şükür rabbim kimseyi ölüm ile terbiye etmesin babana gelirse herşeyi demek hakkın babalık görevini yapmamış sıradan insanlardan daha basit biri sadece baba sıfatı ile biliniyo ama o sıfat haketmiyo eden bulur canım ya bu dünyada ne de öteki dünyada çeker dik dur durki anacığın bundan sonra huzur içinde yatsın onun emeneti olan kardeşine bak rabbim sabır versin canım

Başın sağolsun, mekanı cennet olsun.
Bundan sonra dualarınla ona huzur ver,tek ihtiyacı olan odur.

başın sağolsun canım..mekanı cennet olsun inş. annenın..okurken zor tutum kendimi ağlamamak için ama annemi istiyorum cümlen bitirdi beni...benim annemde babamdan çok çekti..karı-kız,sorumsuzluk,kaynana derdi...hiç yüzü gülmedi canım annemin..şimdi ona bişey olacak diye çok korkuorum...bebeğim oldu..bende bir anne oldum ama hala annemin dizinde uyuyup saçlarımı okşamasını bekleyen küçük bir kız çocuguyum..Allaha şükret ki eşin yanında..yalnz hissetme kendini.babana gelince de irtibati kes..görüsme kesinlikle..Etme bulma dünyası..sen sanıyormusun ki o kadın babanı annenın çektiği gibi çekecek..rezil edecek babanı emin ol..Allaha havale et..

o kadanın evinize gelmesi senin suçun değil ki bilemezdin onların zihniyeti bozukmuş o ya da başkası baban zaten karaktersiz bir adam anneinn mekanı cennet olsun nurlar ışıklar içinde yatsın o yattıkça sizlere ömer versin büyük sabırlar diliyorum

ALLAH mekanını cennet eylesin..
acı çok büyük..
hayata bir şekilde tutunmaya çalıştığının farkındayım..

Benim gördüğüm, hep anneler babalardan daha çok seviliyor..
Sebep: erkeklerin vurdumduymaz, halden anlamaz,
acımasız halleri..
Sanıyorlarki; bu devran hep böyle sürecek..
Yok efendim yok, bu saltanat hep böyle sürmüyor..
Gençliklerinde eş ve çocuklarına yaptıkları zulmün bedelini yaşlılıklarında
veya yaşlanamadan ödüyorlar..
Çocuklar hep çocuk mu kalacak sanıyorlar..
Hayır, gün gelip çocuklar büyüyüp, akılları başlarına gelince
o vicdansız, zalim babaların ettiklerini
burunlarından fitil fitil getiriyor..

Her ne kadar bu forum kadınlara ait bir forumda olsa,
belki okuyan erkekler, babalar vardır..
Ve diyorumki onlara, aklınızı başınıza toplayın,
bu dünya sadece siz zalimlerin değil..
Çocuklarınız, yaptığınız haksızlıkları gün gelir size ağır bir şekilde ödetir
ve sonunuz huzurevi olur..
Ki bazen huzurevi de çok büyük lükstür,
sokaklarda sürünmenin yanında..
YALNIZ ÖLÜRSÜNÜZ..

Bu günlerinizin kıymetini bilin eş ve çocuklarınıza zulmetmeyin..

**Ya hastalıktan ya da yalnızlıktan acılar içinde kıvranırsınız..
Mevlam neyler, neylerse güzel eyler **

Son düzenleme:
Başınız sağolsun çok üzüldüm.. Allah görüyor yapılanları kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmayacak bu dünyanın diğer tarafıda var.. Acın çok büyük ama sabret.. Güçlü ol...O babadan da zaten bu saatten sonra hiç hayır gelmez..Öncesi olduğu gibi..

Allah sana sabır versin ccanım
bende 5 ay önce doğumda kızımı kaybettim,zor günler zor acılar

bende 6 aylık hamileyken evimize 3 arkadas gelmişti,biriyle yeni tanıstık sayılır,neyse kıza karnım burnumda cay servis ettim,pasta tatlı getirdim(zehir zıkkım olsun)
beni sürekli arardı kız geleyim falan diye, ama ben heralde hamilelikten içime doğmus istemedim bir daha kızla görüşmek,neyse eşim doğumdan sonra söyledi hamileyken üzmek istememiş,kız meğerse eşime ilanı aşk etmiş,eşim melekyavrum hamile biliyorsun evli olduğumu da biliyorsun,bir daha duymucam demiş,ve kızla bir daha görüşmemiş,ama kız sürekli eşimi rahatsız etmiş, zaten doğumdan sonra eşime bassağlığı mesajları atmıs utanmadan bir de kızımı kullanmaya calısmıs

o günden bu yana evime kimseyi almak istemem,kimse gelmesin
eşim eger onursuz bir insan olsaydı,çünkü kız baya güzeldi,e ben de hamilelikte her insan gibi kilo aldım değiştim, neyse beni aldatabilirdi

Allah böyle o... kadınlardan tüm kadınları korusun

Çok üzüldüm , seninde başın sağolsun... Bende artık kendi evliliğimde çok dikkatli olmaya çalışıyorum.Eşim varken arkadaşlarımı çağırmıyorum . Yatıya ailem dışında kimseyi ağırlamıyorum. Keşke bu aklım o zaman olsaydı, anlasaydım insanların ne kadar iğrenç olduklarını , kesinlikle engel olabilirdim bazı şeylere , ama artık çok geç. Senin eşin helal süt emmişş vefalıymışş seni seviyormuşş demekki . Allahım sana hayırlısı ile tekrar bi evlat nasip etsin , mutluluğunuza gölge düşürmek isteyen mahluklara Allahım fırsat vermesin İnşaallah...

Bana telefonda söyledi evlendiğini , bende dedim ki sen ne kadar adi bi adamsın ama sana o yakışır , o orospu sende artık pezevengi olursun.Arama artık beni benim senin gibi bi babm yok , seninde benim gibi bi kızın olmasın diyip suratına kapattım.Allah şahidim olsun yüzüne bakarsam , bende adisi olmasın...

Başınız sağolsun, çok üzüldüm
Ama er ya da geç babanız ektiklerini biçecek
Allah annenizin mekanını cennet etsin..

öncelıkle basın saolsun diyorum. Biliyorum katlanılmıcak acı ama eminim yüce rabbim senı bunlarla sınıyor. herkesin bir sınavı var hayatnda buda senın sınavın. ya yanında esin kardeslrn olmasa tek basına kalsan daha mı iyi olucaktı. sana ne desem bos gelır biliyorum ama cok üzüldüm gerçekten. rabbim sana sabırlar versin annesizlik zor bi durum. dedğim gbi isyan etme böyle sıkıntılı gunler gelıcek geciccek rahata ericeksn yapman gerekn sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…