- 3 Şubat 2018
- 25.864
- 111.266
- 598
- Konu Sahibi hayattankoptum
-
Kimse annesini babasını mutlu etmek zorunda değil ki....Ya onlar da kötü niyetli değil napsınlar hayat da onlara neler yaşattı. Ben kimsede suç görmüom kader olarak görüom ve kimseye yardımım dokunmuyor diye çok üzülüyorum. En çok da anneme babama üzülüyorum iki çocukları da onları mutlu edemedi.
Ya annem babam değil de ben bu tip rahatsızlıkların genetik olduğunu düşünüyorum onların yaklaşımı ile değil de kader yaratılış ile açıklıyorum durumu. Beynimizde işlevsel bir bozukluk var çarpık düşünceler var ve aşırı derece dış dünyadaki insanları önemseme var.Aile anne baba çocuk iletişimi nasıldı? İki çocukları da psikolojik olarak bu kadar dipteyse ailede bir sıkıntı olmalı. Ciddi psikolojik destek almalısınız
Annem çok inançlıdır hep okur.Evde namaz kılınıyor mu kuran okunuyor mu? Evden maneviyat çıkınca dert giriyor güzel kardeşim. Allah yardımcınız olsun
Yattı bir süre gözetlendi. Arada gene gidiliyor ilaçlarını alıyor ya o da napsın işte.Anlattıklarınızdan yola çıkarak söylüyorum: sizin o evden tasinmaniz lazim. Hasta insanın yanında duracak psikolojisinde değilsiniz. Co-hasta olma ihtimaliniz çok yüksek. Hatta başlamış bile. Disardan tedaviye devam edip kendinizi toparlamaya çalışın. Uzaga tasinmaniza gerek yok, ama kendinizi geri çekebileceğiniz bir yeriniz olmali. Abinize acil şifalar dilerim. Allah annenize babanıza güç kuvvet versin. Ama onu bir hastaneye yatirmalari bir süre için belki daha iyi olurdu tedavisi açısından
Bırak hayatınızda biri olmamasını. Bu psikoloji ile olsaydı da durmazdi zaten. Hayatını bir erkeğe endeksli yaşamayı da anlamıyorum doğrusu. İşin var çık ayrı eve tedavini ol iyiles. Abin hasta ise annen baban sağ onlar bakar şimdilik dert edinecek problemin yok.ayrıca çok dert etsen zaten raporunda ne yazdığına bakar çare aramaya ugrasirdin.
MerhabaYa abidir yardım edilir annedir babadır dibine kadar bakılır. Benim sorunum şu kendim çok berbat durumdayım. Keşke ben ruh sağlığı düzgün bir birey olsam da aileme her açıdan çok faydalı olsam. Korkum ilerde hepimizin daha çok mağdur olması. Ben ağır hastayım ama hastaneye yatamıyorum.
Ya bu tip rahatsızlıklar genetik ailede yani abimde var anlattığım gibi. Ben aşırı hassas, kırılgan, takıntılı, depresyona eğilimli biriyim. Aşırı karamsarım duygusal ilişkilerde hem ben hatalar yaptım hem de karşıma kimi piç kimi karaktersiz kimi beni aldatan ama her seferinde suçu bana atan insanlar çıktı. Ben kendimi aşırı suçladım, sen sorunlusun dedim. Düşün düşün düşün psikolojim alt üst oldu ayrılıkları kaldıramadım. Kolum kesilmiş gibi oldum o insanlarla tekrar konuştum çünkü ölme aşamasındaydım ama istemediler e denedik olmadı modunda davrandılar. Hiçbir zaman sevilmediğimi düşündüm özgüvenim özsevgim özsaygım alt üst oldu. Kendimden nefret ettim hayattan koptum zaten son 3 yıl aktif bir şekilde depresyondayım. 33 yaşında bitti son görüştüğüm insanla. Bir baktım 36 yaşına gelmişim ve yapayalnızım tutuncak hiçbir dalım yok. Bu beni zaten zayıf bir insanım depresyona soktu.
Bi de son dönemde işte baskılar arttı, bir yandan okumaya çalışıyordum okulu yapamadım bırakıcam. Kaldıramadım bunları.
Ya abidir yardım edilir annedir babadır dibine kadar bakılır. Benim sorunum şu kendim çok berbat durumdayım. Keşke ben ruh sağlığı düzgün bir birey olsam da aileme her açıdan çok faydalı olsam. Korkum ilerde hepimizin daha çok mağdur olması. Ben ağır hastayım ama hastaneye yatamıyorum.
Ya bu tip rahatsızlıklar genetik ailede yani abimde var anlattığım gibi. Ben aşırı hassas, kırılgan, takıntılı, depresyona eğilimli biriyim. Aşırı karamsarım duygusal ilişkilerde hem ben hatalar yaptım hem de karşıma kimi piç kimi karaktersiz kimi beni aldatan ama her seferinde suçu bana atan insanlar çıktı. Ben kendimi aşırı suçladım, sen sorunlusun dedim. Düşün düşün düşün psikolojim alt üst oldu ayrılıkları kaldıramadım. Kolum kesilmiş gibi oldum o insanlarla tekrar konuştum çünkü ölme aşamasındaydım ama istemediler e denedik olmadı modunda davrandılar. Hiçbir zaman sevilmediğimi düşündüm özgüvenim özsevgim özsaygım alt üst oldu. Kendimden nefret ettim hayattan koptum zaten son 3 yıl aktif bir şekilde depresyondayım. 33 yaşında bitti son görüştüğüm insanla. Bir baktım 36 yaşına gelmişim ve yapayalnızım tutuncak hiçbir dalım yok. Bu beni zaten zayıf bir insanım depresyona soktu.
Bi de son dönemde işte baskılar arttı, bir yandan okumaya çalışıyordum okulu yapamadım bırakıcam. Kaldıramadım bunları.
Psikolojik bazı rahatsızlıklar genetik miras maalesef ancak senin bahsettiğin mevzular genelde yetiştirme tarzıyla alakalı. Anne babada sıkıntı olma ihtimali yüksek benceYa annem babam değil de ben bu tip rahatsızlıkların genetik olduğunu düşünüyorum onların yaklaşımı ile değil de kader yaratılış ile açıklıyorum durumu. Beynimizde işlevsel bir bozukluk var çarpık düşünceler var ve aşırı derece dış dünyadaki insanları önemseme var.
Engel grubundan mi atandiniz peki yani sizin de raporunuz var mi ben genetik olduğunu düşünüyorum hem siz hem abiniz bu sekildeyseniz.İlaçlarını kullanıyor. Ayrı evde yapamadım çünkü sürekli kendimle baş başa kaldım dışarı falan çıkamıyordum kimseyle konuşmuyordum. İyice psikolojim bozuldu. Çok kötü hissettim zaten sonra majör depresyona girdim 4 hafta hastanede yattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?