- 11 Kasım 2019
- 15
- 11
- 1
- 41
- Konu Sahibi hayattankoptum
-
Bırak hayatınızda biri olmamasını. Bu psikoloji ile olsaydı da durmazdi zaten. Hayatını bir erkeğe endeksli yaşamayı da anlamıyorum doğrusu. İşin var çık ayrı eve tedavini ol iyiles. Abin hasta ise annen baban sağ onlar bakar şimdilik dert edinecek problemin yok.ayrıca çok dert etsen zaten raporunda ne yazdığına bakar çare aramaya ugrasirdin.
abiniz ilaclarini kullaniyor mu zor hastalik allah yardimcisi oldun onunda sizinde
ayri evde neden yapamadiniz ?
İşte raporu göstermediler bir kodu var dediler onu da hatırlayamadılar. Ya işe konstantre olamıyordu çalışamıyordu her çalıştığı yerden çıkıyordu, tuhaf davranışlar gösteriyordu. İşe gitmemek için annemi babamı yıldırdı. Çok şeyler yaşadık. En sonunda ben dedim etraflıca bir muayene ettirin dedim tedaviye başlıyalım devlet desteği arayalım dedim.Kardeşinizin hastalığı nedir. Bu anlattıklarıniz şimariklik mı yoksa cidden hasta mı? Sizin niye hastaneye yatmanız gerek.
ne diyeyim bilmiyorum sizi okadar cok iyi anliyorumkiİlaçlarını kullanıyor. Ayrı evde yapamadım çünkü sürekli kendimle baş başa kaldım dışarı falan çıkamıyordum kimseyle konuşmuyordum. İyice psikolojim bozuldu. Çok kötü hissettim zaten sonra majör depresyona girdim 4 hafta hastanede yattım.
Kimseye yardım etmek zorunda değilsiniz ben de bunu anlamıyorum biraz bencil olun...
Ben tam olarak neden depresyona girdiğinizi anlamadım yani sorun ne?
gereksiz fedakarlıklara gerek yok...
Anneme çok ihtiyaç duyuyorum o yüzden aileme döndüm. Ya diom ya keşke ben iyi olsaydım da herkese ben yardımcı olabilseydim ama ben kendim her gün panik atak geçiriyorum sürekli midede kramp başağrısı beyinde çok kötü düşünceler, soğuk soğuk terleme, kalp çarpıntısı, telkinle falan hiçbir yol alamıyorum psikologla görüştüm sen şu anda telkinle iyileşemezsin dedi.Psikolojik olarak bu kadar hasta biriyle yaşamak sizi de dibe çeker.
Tekrar ayrı eve çıkın bence.
Yalnız yaşamak istemiyorsanız yaşıtınız çalışan bir kadın bulup onunla da beraber eve çıkabilirsiniz.
Doğru söylüyorsunuz zaten O yüce yaratıcıdan başka kimse sığınacaksın.Gerçekten yaşamayan bilemez bu durumları şimdi düşündüğüm şeyi yazarsam ban yiyeceğim İnanan var inanmayan var inanalar için her derdin devası Kuranı Kerimdir ..Abinize de kendinize de bol bol Kuran ayetlerini okuyun özellikle felak Nas sureleri ..Bazı hastalıkların doğrudan tıpla ilgisi olmayabiliyor maalesef
Ya onlar da kötü niyetli değil napsınlar hayat da onlara neler yaşattı. Ben kimsede suç görmüom kader olarak görüom ve kimseye yardımım dokunmuyor diye çok üzülüyorum. En çok da anneme babama üzülüyorum iki çocukları da onları mutlu edemedi.valla sana ne ediyorsa abin ailen ediyor onlarla yaşamak senin pskolojini bozuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?