Yaşamak beni yoruyor!!

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Nasıl geçer,nasıl mutlu olurum,nasıl pozitif olurum bilmiyorum. Zaman çabuk geçiyo ama hayattan lezzet almıyorum. Güzel günler gelecek mutlu olacağım diye diye 28 yaşıma geldim. Dunya karismisken, insanlik azalmisken,felaketler artmisken ümitli olmaya devam mı etmeliyim. Dünyanın sonu mu geliyor acaba?

Evet sanki olecekmisim gibi hissediyorum hiçbişey tat vermiyo çevremdeki insanlardan dolayi davranışlardan dolayi değersiz hissediyorum bazen kendimi bazen diyorum senin neyin eksik sağlıklı olmalıyım ki evladımi da sağlıklı büyüteyim eşimle birbirimizi anlamıyoruz çok kırıyor beni güvencek kimsem yok eşimde böyle yapınca ne bileyim

Kendimizden aşağıdakilere bakmalıyiz aslında yukardakilere bakınca maddi manevi üzülüyoruz mutluluk Nerede ki inancım mi zayıf gerçekten Allaha kul olsak mutlu olur muyuz
Ben huzur doluyorum ..
İnanmak güç veriyor. .
Şükreden Kullarından eyle bizleri ..
Ne güzel söyledin. .
Ne insanlar var sokakta şu soğukta kimsesiz aç susuz. .
Hamdolsun bugünümüze. .

Kendimizden aşağıdakilere bakmalıyiz aslında yukardakilere bakınca maddi manevi üzülüyoruz mutluluk Nerede ki inancım mi zayıf gerçekten Allaha kul olsak mutlu olur muyuz
Bir söz var ya hani.
Neden duasız bırakıyorsun dilini.Yoksa kapıyı çalmadan açılmasını bekleyenlerden misin?

Benim için yok bazen bende konu açayım diyorum . Sonra vazgeçiyorum .
Ben huzur doluyorum ..
İnanmak güç veriyor. .
Şükreden Kullarından eyle bizleri ..
Ne güzel söyledin. .
Ne insanlar var sokakta şu soğukta kimsesiz aç susuz. .
Hamdolsun bugünümüze. .
Bende aynısını söylüyorum ama içim hep buruk tutunamiyorum hayata malesef oğlum güç veriyo sadece Allah herseye kadir ibadet ettiğim sürece huzurum yerinde rahatlıyo insan ama ümitsizlik de var içimde

Genceciksin. Senin degerini kimse belirleyemez, etrafindakilere takilma.
Ben senden cok daha buyugum ve hala yalniz yasiyorum ama oyle kimsesiz hissetmiyorum hic. Beni Yaratan var ve surekli sundugu nimetler.
Esinle sorunlarinin ciddiyetini bilmiyorum ama hic bir insana cok fazla bel baglamamak gerektigini dusunuyorum.
Insallah Rabbim size de huzur versin.

Bende aynısını söylüyorum ama içim hep buruk tutunamiyorum hayata malesef oğlum güç veriyo sadece Allah herseye kadir ibadet ettiğim sürece huzurum yerinde rahatlıyo insan ama ümitsizlik de var içimde

Ne güzel mutlu bir yuva , evladın var ..
Duâ et .. el işi yap .. dolaş ..
Boş olma üretken ol. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…