Evet sanki olecekmisim gibi hissediyorum hiçbişey tat vermiyo çevremdeki insanlardan dolayi davranışlardan dolayi değersiz hissediyorum bazen kendimi bazen diyorum senin neyin eksik sağlıklı olmalıyım ki evladımi da sağlıklı büyüteyim eşimle birbirimizi anlamıyoruz çok kırıyor beni güvencek kimsem yok eşimde böyle yapınca ne bileyimHer insan öldügünde onun icin dunyanin sonu gelecek zaten.
Siz tam olarak neyi bekliyorsunuz? Herkesin refah icinde oldugu bir dunya mi? O hic olmadi, hic olmayacak ama siz hayatiniz boyunca bir kac insana dokunabilir, onlari daha mutlu edebilirsiniz.
İlacı var mı ki:)Bende yorgunum
Kendimizden aşağıdakilere bakmalıyiz aslında yukardakilere bakınca maddi manevi üzülüyoruz mutluluk Nerede ki inancım mi zayıf gerçekten Allaha kul olsak mutlu olur muyuzSağlığın için Şükret. .
Sahip olduklarınla mutlu ol. .
İnan . .
İlacı var mı ki:)
Ben huzur doluyorum ..Kendimizden aşağıdakilere bakmalıyiz aslında yukardakilere bakınca maddi manevi üzülüyoruz mutluluk Nerede ki inancım mi zayıf gerçekten Allaha kul olsak mutlu olur muyuz
Bir söz var ya hani.Kendimizden aşağıdakilere bakmalıyiz aslında yukardakilere bakınca maddi manevi üzülüyoruz mutluluk Nerede ki inancım mi zayıf gerçekten Allaha kul olsak mutlu olur muyuz
Benim için yok bazen bende konu açayım diyorum . Sonra vazgeçiyorum .
Bende aynısını söylüyorum ama içim hep buruk tutunamiyorum hayata malesef oğlum güç veriyo sadece Allah herseye kadir ibadet ettiğim sürece huzurum yerinde rahatlıyo insan ama ümitsizlik de var içimdeBen huzur doluyorum ..
İnanmak güç veriyor. .
Şükreden Kullarından eyle bizleri ..
Ne güzel söyledin. .
Ne insanlar var sokakta şu soğukta kimsesiz aç susuz. .
Hamdolsun bugünümüze. .
Genceciksin. Senin degerini kimse belirleyemez, etrafindakilere takilma.Evet sanki olecekmisim gibi hissediyorum hiçbişey tat vermiyo çevremdeki insanlardan dolayi davranışlardan dolayi değersiz hissediyorum bazen kendimi bazen diyorum senin neyin eksik sağlıklı olmalıyım ki evladımi da sağlıklı büyüteyim eşimle birbirimizi anlamıyoruz çok kırıyor beni güvencek kimsem yok eşimde böyle yapınca ne bileyim
Dar zamanımızda değil her zaman Allahı anma mız lazım bide bol tefekkür lazım bide düzgün insanlar olması lazım cevrendeBir söz var ya hani.
Neden duasız bırakıyorsun dilini.Yoksa kapıyı çalmadan açılmasını bekleyenlerden misin?
Bende aynısını söylüyorum ama içim hep buruk tutunamiyorum hayata malesef oğlum güç veriyo sadece Allah herseye kadir ibadet ettiğim sürece huzurum yerinde rahatlıyo insan ama ümitsizlik de var içimde
Eşim her yere izin vermiyo çok rahat da değilim bide çocuk küçük olunca tamamen kapandik eveNe güzel mutlu bir yuva , evladın var ..
Duâ et .. el işi yap .. dolaş ..
Boş olma üretken ol. .
Ondan da oluyor. .Eşim her yere izin vermiyo çok rahat da değilim bide çocuk küçük olunca tamamen kapandik eve
yıllar önce gittim yıllardır depresyondayim sanirim ama daha delirmedim:) inşaallah öyle olmaz doktorun verdiği de bi uyku hapı bilmiyorum ise yarar miBelirtilerin depresyon belirtisi gibi.Dr gittin mi?
Ben cok özgür büyüdüm istediğim yere gittim gezdim ama eşim çok tutucu çok bunaldimOndan da oluyor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?