Yaşamak beni yoruyor!!

Madem bu kadar ailesine düşkün evlenmiyeydi,tabii ki herkesin ailesi kıymetli onunda,seninde başkalarınında
eşinin idrak etmesi gereken, artık onunda bir ailesi var
ve onun önceliği sizin ile ilgilenip size zaman ayırması, sen onun eşisin sana karşı sorumlulukları var
ALLAH senin hakkını ondan sorar

İşte ben diyodum ki biz bi aileyiz oğlum sen ben o da diyodu biz büyük bi aileyiz ailesini de söylüyordu sanki ben sonradan onlara dahil olmuş gibi tabiki insan ailesini atamaz ama dengeleri iyi sağlamak lazim

Merhaba bende 28 yaşındayım hayattan soğdum yaşam için yaşıyorum hayatımda olan eksikliklerden dolayımı niçin bilmiyorum ama çok mutsuzum yanlız deilsin

Ben huzur doluyorum ..
İnanmak güç veriyor. .
Şükreden Kullarından eyle bizleri ..
Ne güzel söyledin. .
Ne insanlar var sokakta şu soğukta kimsesiz aç susuz. .
Hamdolsun bugünümüze. .
Evet doğru söylüyorsunda bende allahın verdiğine hamd vermediğine şükrederim ama başımıza gelen olaylar bizi çok fazla yıpratıyor insanın yaşam sevinci kalmıyor

Evet doğru söylüyorsunda bende allahın verdiğine hamd vermediğine şükrederim ama başımıza gelen olaylar bizi çok fazla yıpratıyor insanın yaşam sevinci kalmıyor
Evet ne kadar çok takmayalim desek de insan takıyor hayatta hersey bizim için bunu unutmamak lazım aslında her animizin da kıymetini bilmek lazım hayat çok kısa üzülmeye degmiyo ama insanın elinde değil bazı şeyler.

tek hayalim bebek yazmışsın evlisin ve çocuk dusunuyosun sanirim
Evet evliyim yıllardır çocuk özlemi var içimde sadece sorun buda deil başımıza gelen herşey bizi yıpratıyor malesef mutsuzluk hastalığına yakalanmış gibiyim

Kesinlikle sizin gibi dusunuyorm buturlu mutlu olamiyorm ve sanki yasamiyorm hayati baskalarina bakiyrm mutlular ben ise neyi tutarsam elimde kaldi hep kendimi bildim bileli... galiba caresi yok vermeyince vermiyo Allah mutlulugu

Evet evliyim yıllardır çocuk özlemi var içimde sadece sorun buda deil başımıza gelen herşey bizi yıpratıyor malesef mutsuzluk hastalığına yakalanmış gibiyim
Allah hayırlı evlat nasip etsin evet haklısın bende çok Güçsüz hissediyorum attık kendimi

Kesinlikle sizin gibi dusunuyorm buturlu mutlu olamiyorm ve sanki yasamiyorm hayati baskalarina bakiyrm mutlular ben ise neyi tutarsam elimde kaldi hep kendimi bildim bileli... galiba caresi yok vermeyince vermiyo Allah mutlulugu
AsLinda bizde dıştan mutlu duruyoruz herkes ok da mutlu değil bende öyle düşünüyorum ama herkesin hayatı dört dörtlük degil

AsLinda bizde dıştan mutlu duruyoruz herkes ok da mutlu değil bende öyle düşünüyorum ama herkesin hayatı dört dörtlük degil
Bende bazen oyle diyrm.kendi kendime herkesin hayati kendine zor ama bunaldim bende hayatta ust uste gelen sikintilardan.. insallah sizde.kurtulursunuz mutlu olursunuz Rabbim kimsenin umutlarini yikmasin

Geçmişi geçmişte bırakmak gelecek kaygısı olmadan yaşamak cok önemli..deki yapabiliyor musun herzaman değil...ama cidden anı yaşamak lazım

Allah hayırlı evlat nasip etsin evet haklısın bende çok Güçsüz hissediyorum attık kendimi
Sağ olun teşekürler allah sizin çocuğunuda bağışlasın mesela beni dışardan gören çok mutlu durumu iyi evi var bi eksiği yok sadece bi sıkıntı sı var oda çocuk ama yaşı genç oda olur diyip 4 4lük hayatım var zannediyor ama öyle deil kimse içimdeki acıları bilmiyor kimsedışardan görünene aldanmasın gerçekler çok farklı iyi geceler hepinize

Yolunda gitmeyen ne?

Evet insanın iç dünyasını sadece kendi bilir Allah huzur sağlık versin en önemlisi bunlar hayırlı geceler

önce nefesini aaal, sonra veeer
nefes alabildin mi?
vücudunu hisset, ağrı, acı,sakatlık var mı? yok değil mi
ailen yanında mı?
gün içinde aç kalıyor musun, başını sokacağın evin yok mu?
ee bunlarda vardır heralde
o zaman senin mutsuz olman için bir sebep göremiyorum ben, bunlara sahip olamayan ve hiç olamayacak milyonlarca insan var,şükret haline.
eğer psikolojik olarak buhrandaysan, bir psikoloğa gitmeni de öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…