28 yaşındayım severek evlendik ama kör müşum kültür farkı mi bilmiyorum eşim babası gibi diğer kardeşleri çok rahat aşırı düşkün aileye bi gün görmese yapamaz o yüzden altli üstlu ev tuttuk ama yıprandik her dakka görmekten bıktım iki ay ayrı kaldık taşıdılar evi yürüyerek beş dakka güler misin Ağlar misin:) yine hergün GÖRÜŞÜYORUz hemen hemen ama yemekleri hep bi arada yemiyoruz o farklı eşime göre ailesi melek ama ben hiç hazetmiyorum sadece onun ailesi olduğu için saygı duyuyorum terbiyesiz lik yapmıyorum görümcem mesela hep beraber oturuyoruz onlarda bi baktım külot sütyen kapının önünde üstünü giymeye çalışıyo babası var eşimin yanında da bunubyapti şok oldum görmek istemiyorum yüzlerini ama malesef ki görmek zorundayım
İşte ben diyodum ki biz bi aileyiz oğlum sen ben o da diyodu biz büyük bi aileyiz ailesini de söylüyordu sanki ben sonradan onlara dahil olmuş gibi tabiki insan ailesini atamaz ama dengeleri iyi sağlamak lazimMadem bu kadar ailesine düşkün evlenmiyeydi,tabii ki herkesin ailesi kıymetli onunda,seninde başkalarınında
eşinin idrak etmesi gereken, artık onunda bir ailesi var
ve onun önceliği sizin ile ilgilenip size zaman ayırması, sen onun eşisin sana karşı sorumlulukları var
ALLAH senin hakkını ondan sorar
Merhaba bende 28 yaşındayım hayattan soğdum yaşam için yaşıyorum hayatımda olan eksikliklerden dolayımı niçin bilmiyorum ama çok mutsuzum yanlız deilsinNasıl geçer,nasıl mutlu olurum,nasıl pozitif olurum bilmiyorum. Zaman çabuk geçiyo ama hayattan lezzet almıyorum. Güzel günler gelecek mutlu olacağım diye diye 28 yaşıma geldim. Dunya karismisken, insanlik azalmisken,felaketler artmisken ümitli olmaya devam mı etmeliyim. Dünyanın sonu mu geliyor acaba?
Evet doğru söylüyorsunda bende allahın verdiğine hamd vermediğine şükrederim ama başımıza gelen olaylar bizi çok fazla yıpratıyor insanın yaşam sevinci kalmıyorBen huzur doluyorum ..
İnanmak güç veriyor. .
Şükreden Kullarından eyle bizleri ..
Ne güzel söyledin. .
Ne insanlar var sokakta şu soğukta kimsesiz aç susuz. .
Hamdolsun bugünümüze. .
Evet ne kadar çok takmayalim desek de insan takıyor hayatta hersey bizim için bunu unutmamak lazım aslında her animizin da kıymetini bilmek lazım hayat çok kısa üzülmeye degmiyo ama insanın elinde değil bazı şeyler.Evet doğru söylüyorsunda bende allahın verdiğine hamd vermediğine şükrederim ama başımıza gelen olaylar bizi çok fazla yıpratıyor insanın yaşam sevinci kalmıyor
tek hayalim bebek yazmışsın evlisin ve çocuk dusunuyosun sanirimMerhaba bende 28 yaşındayım hayattan soğdum yaşam için yaşıyorum hayatımda olan eksikliklerden dolayımı niçin bilmiyorum ama çok mutsuzum yanlız deilsin
Evet evliyim yıllardır çocuk özlemi var içimde sadece sorun buda deil başımıza gelen herşey bizi yıpratıyor malesef mutsuzluk hastalığına yakalanmış gibiyimtek hayalim bebek yazmışsın evlisin ve çocuk dusunuyosun sanirim
Allah hayırlı evlat nasip etsin evet haklısın bende çok Güçsüz hissediyorum attık kendimiEvet evliyim yıllardır çocuk özlemi var içimde sadece sorun buda deil başımıza gelen herşey bizi yıpratıyor malesef mutsuzluk hastalığına yakalanmış gibiyim
AsLinda bizde dıştan mutlu duruyoruz herkes ok da mutlu değil bende öyle düşünüyorum ama herkesin hayatı dört dörtlük degilKesinlikle sizin gibi dusunuyorm buturlu mutlu olamiyorm ve sanki yasamiyorm hayati baskalarina bakiyrm mutlular ben ise neyi tutarsam elimde kaldi hep kendimi bildim bileli... galiba caresi yok vermeyince vermiyo Allah mutlulugu
Bende bazen oyle diyrm.kendi kendime herkesin hayati kendine zor ama bunaldim bende hayatta ust uste gelen sikintilardan.. insallah sizde.kurtulursunuz mutlu olursunuz Rabbim kimsenin umutlarini yikmasinAsLinda bizde dıştan mutlu duruyoruz herkes ok da mutlu değil bende öyle düşünüyorum ama herkesin hayatı dört dörtlük degil
Amin Allah huzur versin cumlemizeBende bazen oyle diyrm.kendi kendime herkesin hayati kendine zor ama bunaldim bende hayatta ust uste gelen sikintilardan.. insallah sizde.kurtulursunuz mutlu olursunuz Rabbim kimsenin umutlarini yikmasin
Ben başkalarına öğüt veriyorum ama kendime çarem yok:)Geçmişi geçmişte bırakmak gelecek kaygısı olmadan yaşamak cok önemli..deki yapabiliyor musun herzaman değil...ama cidden anı yaşamak lazım
Sağ olun teşekürler allah sizin çocuğunuda bağışlasın mesela beni dışardan gören çok mutlu durumu iyi evi var bi eksiği yok sadece bi sıkıntı sı var oda çocuk ama yaşı genç oda olur diyip 4 4lük hayatım var zannediyor ama öyle deil kimse içimdeki acıları bilmiyor kimsedışardan görünene aldanmasın gerçekler çok farklı iyi geceler hepinizeAllah hayırlı evlat nasip etsin evet haklısın bende çok Güçsüz hissediyorum attık kendimi
Nasıl geçer,nasıl mutlu olurum,nasıl pozitif olurum bilmiyorum. Zaman çabuk geçiyo ama hayattan lezzet almıyorum. Güzel günler gelecek mutlu olacağım diye diye 28 yaşıma geldim. Dunya karismisken, insanlik azalmisken,felaketler artmisken ümitli olmaya devam mı etmeliyim. Dünyanın sonu mu geliyor acaba?
Evet insanın iç dünyasını sadece kendi bilir Allah huzur sağlık versin en önemlisi bunlar hayırlı gecelerSağ olun teşekürler allah sizin çocuğunuda bağışlasın mesela beni dışardan gören çok mutlu durumu iyi evi var bi eksiği yok sadece bi sıkıntı sı var oda çocuk ama yaşı genç oda olur diyip 4 4lük hayatım var zannediyor ama öyle deil kimse içimdeki acıları bilmiyor kimsedışardan görünene aldanmasın gerçekler çok farklı iyi geceler hepinize
Sebebi çok şey de özet olarak yasanmisliklar diyelim eski konularımda da var bakabilirsin hayat işte imtihan hersey babasız lik sonra evlilikte sıkıntı sonra vefasız akrabalar arkadaşlar vs vsYolunda gitmeyen ne?
Terslik?Bende yorgunum . Ama benimkisi terslikten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?