Yaşamak beni yoruyor!!

Allah razı olsun bazı şeyler kolay unutulmuyo yaralar açılıyor kapanması zor oluyo benimkide böyle bi durum yıllardır guvendigim insanlardan darbe yiyince mutsuz umutsuz bi insan oluverdim en son dedim evliliğimde mutlu olurum inşallah ama olmadı saygım iz bitti saygı bitince de tekrar kazanmak çok zor oluyor

D
Kısıtlamak hiç doğru değil ..
Birlikte dolaşmaya kabul ediyorsa iyi ..
Doğu kafası biraz eşim biraz değişik düşünüyo anlam veremiyorum ailesiyle altı ustluyduk onlarla evli gibiydim eve geliyodu yatmadan yatmaya bi gün çalışıyo iki gün tatil di ama arkadaşlarıyla takılıyo du sonra bi ayrıldık boşanma dik ama kendimi duzelticem dedi ama yine aynı çocuğumu KP ve kv parka götürüyor ben annesiyim tek gitme diyo o da çok götürmez bi yere iletişim zaten yok doğru düzgün konuşunca kavga Ediyoz ailesi mükemmel benim ailem kötü onun için bi tuhaf yani

oww neler çıktı böyle

Ben de ayniyim. Hayat onumde akip gidiyo ben oylece bakiyorum. Hicbi sey yapmiyorum gunlerim zamanim bosa gidiyor. Onume koyulanla devam ediyorum okulsa okul evse ev. Kendim icin tek bir sey bile yapmiyorum. Ne enerjim var ne gucum. Sanki 70 yasindayim..

oww neler çıktı böyle
Evlilik sadece yatak odasında bitmiyo evlilik hayatı paylaşmaktir ama çekip gidiyo hiçbişey söylemeden gece yatakta iyi Afedersin sabah kalıyo surat beş karış bende diyorum ne yaptım ben emir vermeler laf sokmalar alıştım artik insanligimdan suphe ediyorum sayesinde

Aynen amaçsız yaşamak çok kötü ama ben oğlum için ayakta durmaliyim onun bi anneye ihtiyacı var hemde sağlıklı bi anne

Severek evlendiniz ama kültür farkı mı .?
Kaç yıllık evlisiniz? Kaç yaşındasınız?
İnsanın mutlu evlilik (bu dünyada cenneti )
Kötü evlilik bu dünyada (cehennemi )
Gibidir ..

Aynen amaçsız yaşamak çok kötü ama ben oğlum için ayakta durmaliyim onun bi anneye ihtiyacı var hemde sağlıklı bi anne
Ne guzel bi oglun var topla kendini, evliliginde devam etmek zorunda degilsin. Genceciksin yakma hayatini. Al esini karsina konus anlat.olmuyorsa bi caresine bak. Hayatini boyle zindan etme. Cocugum icin katlaniyorum deme hangi cocuk mutsuz bi ailede buyumek ister

Severek evlendiniz ama kültür farkı mı .?
Kaç yıllık evlisiniz? Kaç yaşındasınız?
İnsanın mutlu evlilik (bu dünyada cenneti )
Kötü evlilik bu dünyada (cehennemi )
Gibidir ..
28 yaşındayım severek evlendik ama kör müşum kültür farkı mi bilmiyorum eşim babası gibi diğer kardeşleri çok rahat aşırı düşkün aileye bi gün görmese yapamaz o yüzden altli üstlu ev tuttuk ama yıprandik her dakka görmekten bıktım iki ay ayrı kaldık taşıdılar evi yürüyerek beş dakka güler misin Ağlar misin:) yine hergün GÖRÜŞÜYORUz hemen hemen ama yemekleri hep bi arada yemiyoruz o farklı eşime göre ailesi melek ama ben hiç hazetmiyorum sadece onun ailesi olduğu için saygı duyuyorum terbiyesiz lik yapmıyorum görümcem mesela hep beraber oturuyoruz onlarda bi baktım külot sütyen kapının önünde üstünü giymeye çalışıyo babası var eşimin yanında da bunubyapti şok oldum görmek istemiyorum yüzlerini ama malesef ki görmek zorundayım

Görümcen utanıyo mu

Çok konuştuk canım sevgi var biraz ama tahammül yok artık yipratiyo bizi ona göre ben onun kafasında dusunmeliymisim bende biliyodun beni almasaydin diyorum nerden izmirden kız aldık diyo ben mi istedi.mm sen istedin diyorum sevdiğini soyluyo ama ne yapsam suç bi iki gün dışarı çıkarım çok geziyosun oluyo evde oturuyorum sen asosyalsin diyo vs vs bi sürü şey varda takmamaya çalışıyorum artık sabrediyorum bakalım sen evli değilsin heralde

bu yazı ölmüşsünüz sanki sizi gömmeyi unutmuşlar

Ayni problemler bendede var hayattan zerre kadar lezzet alamiyorum halime sukrediyorum asla şukursuzluk yada isyan değil ama bir insanin içinde hicmi yasama isteği olmaz yok bende,neden bu kadar umutsuzum diye sorguluyorum kendimi birincisi yapmayi hedefledigim bir kaç şeyi yapamadim buda düşündükçe yipratiyor,birde dünya insanlik ciddi çöküşte okuduklarim,duyduklarim bazen öyle modemi bulandiriyorki insanligimdan utaniyorum, acikcasi bu dünya yasanicak bir dünya değil ve gelecek adinada çok ciddi endiselerim var Allah sonumuzu iyi etsin,merhametli vicdanli insanlarla karsilastirsin

Bende böyle düşünüyorum aynı gelecek olmuycak sanki savaş çıkacak olucez gibi bişey uzun zamandır böyleyim yaşanan OLUMSUZ ŞEYLER sebep tabi bide böyle olmasına doktora gitsek hayata bağlayıcı bi hap varmıdır çok merak ediyorum

Hep bu kocalarınız yapıyor sizi böyle. İlgisizlikleriyle boğuyorlar. Bütün enerjinizi emiyorlar. Takmamaya çalışın. Değişeceklerini sanmıyorum.

Hep bu kocalarınız yapıyor sizi böyle. İlgisizlikleriyle boğuyorlar. Bütün enerjinizi emiyorlar. Takmamaya çalışın. Değişeceklerini sanmıyorum.
Sabır bakalım nereye kadar birbirimize destek olsak anlasak kimseye ihtiyaç yok da demiyeyim insan insana her zaman muhtaçtır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…