Yasamak cok zor

lalezar8216

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
622
31
98
Mrb. Gerçekten yasamak çok zor dayanamıyorum.
Ruhum çok yorgun çok üzgün
Hiç mutlu olamadım doya doya
Içim dolup taşıyor çok doldu
Herşeyden herkesten uzaklaşmak istiyorum
Is yerinde içinde insanlık namına hicbir duygu olmayan sadece kendi yakını koruyup kollayan başkasına karşı merhameti bile olmayan ne olursa olsun olsen de düşsen de iş yürüsün diye düşünen bir amir
Etrafındaki çalışma arkadaşların hep senin kuyunu kazmaya çalışan insanlar onlara insan bile diyemiyorum ki yaptıklarını hayvanlar dahi yapmazlar
Yaa kendi içinde allahtan gelen dertlerim sorunlarım hangisi ile basa çıkabileyim kime diyeyim
Yasamak cok zor diye
Kim anlar ki beni eşim mi en yakın gördüğüm
Yada duygusuz bir arkadaşım mi
Kime anlatayım ki kimse anlayamaz

Hayatta kimsem yok kendimi o kadar yanlız o kadar yanlız hissediyorum ki o kadar yanlız ki ruhum
(Annem babam vefat etti, abim var evli ve 3 ablam var birde esim bikac ta yakın dostum) ama herkesin kendine gore bir düzeni var kimse seni anlayamaz ki yada sen anlatamazsın en yakın allahım var ondan başka hiçbir kul yok şu hayatta beni tüm sorunlairm tüm dertlerim ile gorebilen

39 yaşındayım 5 sene önce evlendim 34 yaşında
Ama 34 yaşında erken menapoz başladı çocuk yapmaya çalıştım olmadi denedim olmadi olmadi
Hiç yok bir tane bile buda ayrı bir üzüntü konusu
Kimseye diyemıyorsun ki sorununu hele iş yerinde en yakın arkadaşına dahi söylesen oda en yakın arkadaşına söyler yayılır da yayılır O yüzden kısmet deyip geçiyorsun her seferinde yeri geliyor insanların iç acıtıcı konuşmaları oluyor Sende istiyorsun ama diyemiyorsun ki sorununu es akrabaları sürekli soruyor sürekli birseydir uyduruyorsun demiyorlar ki vardır bir sorunları sormayalım üzmeyelim demiyorlar
Üstüne öyle bir iş yerine çalışıyorsun ki kuyunu kazmayan çok iğrenç iğrenç iftira atmaya bile cesaret eden tipler var
Hastalıkların vardır seni sürekli zorlayan alerjik rinit gibi burun deliklerin açık değildir sürekli şöyle doya doya nefes çek içine firavunun basi ağrımamış bizse tonla hastalıkla gezerken bunlara o kadar alismisizdir ki sanki en sağlıklı halimiz bu sanmışız
Yaşım 40 a geliyor artik
Ben bu hayatı beceremedim hayatta kalmak için elimden geleni yaptim halen daha yapiyorum mücadele ediyorum sürekli bu beni yoruyor artik hemde çok yoruyor insanlar yoruyor

Içimde öyle derin bir mutsuzluk var ki
Is yerine sanki hicbir şeyi takmayan güçlü görünme rolünü oynamaya
Evde sürekli alerjik olmaya çalışan hizmet etmeye çalışan kocasını mutlu etmeye çalışan birini bazı üzüntülerinin ustununortup te mutlu olmaya çalışan birini yansıtmaktan yoruldum
Hoş eşim çocuk.olursa olur olmazsa olmaz diyor ama ben onun bu konudaki mutsuzlugunun da farkındayım eksik hissediyor oda kendini Ama adamın bir sorunu yokki benim yaşadığım soruna mahkum olmuş gibi
Ne hissedecegimi bilemiyorum ne diyeceğim o çok karisigim

Maalesef isyerinizdeki amir ve arkadaslar gibi hatta daha beterleri günlük hayatta karşımıza sürekli cikiyo bi şekilde dik durup başetmek zorunda kaliyoruz. Çocuk konusun da kendinizi üzmemeye bakın

Sabah erken kalkıp ise gittim bu saat oldu ağlamak tuttu birde oksurugm var böyle göğsümden gelen derdim bitmiyor
Oysa ki ben sadece normal bir Insan olmak istemiştim
Benim kimseyle isim yoktu kimseyle uğraşmazdım ama hiçbir şeyden çekmedim insandan çektiğim kadar
Insan görünce kacar oldum balkonlardan ordan burdan huzurumu bozan hep bir Insan oldu
Evliliğimde ilk iki senemi es ailesi yüzünden olan kavgalarla geçirdim tam onlar bitti derken iş yerinde uğraşan biri cıktı öyle sorunlar öyle sorunlar ki bunlar yeri geldi evime yansıdı yedi geldi psikoloğa gittim maddi manevi 3 senem de bu kızın verdiği huzursuzluklar ile geçti bu arada erlen menapoz derdime bile konsantre olamadım bu arada bir hamilelik düşük bir tüp bebek denemesi boş yumurta yeniden bir hamilelik düşük ile sonuçlanan tecrübeler oldu
Ne evliliğimi bilebildim ne bir başka şeyimi başım hiç boş kalmadı bir ohhh diyemedim bir mutlu olamadım

Mumkunse guvenilir bir psikologdan destek alin
Sizden daha kotu durumda olanlarda var onu dusunun
Allaha yonelin
Ayrica cocuk olayi icin, arkadasimin bir cocugu var ikincisi olmuyo cunku 29 yasinda erken menopoza girdi. Etrafdaki insanlarin baskisindan sanirim oda bikmis olmaliki, ya o an guzel bi dille soyluyor cocugum olmayacak menopoza girdim diye yada ayriyetten mesaj atiyor. Evet zor bi durum ama artik alisti sanirim
Bakin herseyde bi hayir vardir belki olsaydi hayirli evlat olmayacakti vardir Allahin bir bildigi

Negatif şeyler ustuste gelmiş ,işyerinde kisiyle sizde uğraşın verin payini sustukca üstünüze gelir

Ben sadece normal bir Insan olmak istemiştim
Ben sadece evli ve çocuklu bir çekirdek aile olmak istemiştim
Ben sadece işyerine huzur içinde çalışmak istemiştim kimsenin beni sevmesi yada başka birşey de istememistim ki hiç kimse ile uğraşmadım kötülük yapmaya işinden etmeye çalışmadım ki
Ama tüm bunlara rağmen ben çok ama çok üzüldüm
Ama bana bunları yapanlara hicbir şey olmadi onlar mutlu çocuklu olabildiler onarın kötülukleri yanlarına kar kaldı onara hicbir şey olmadi
Insan bir kul olarak düşünmüyor mu ki geç gelen adalet adalet mi Ben benden geçtikten ömrüm tukendikten sonra neye yarar

Nerden biliyosunuz kar kaldiginiz
Siz bilmiyormusunuzki boynuzsuz boynuzludan hakkini alacaktir.

Öldükten sonra ahirette alicam biliyorum ama benim ömrüm bitti bitiyor ben artik bu saatten sonra gençliğime geri dönebilir miyim dönemem çok şey mücadele içinde geçti ben tadamadım o duyguyu hamilelik nedir ne değildir
Yaa es adam beni seviyor ama oda içten içe üzülüyor onun çocuğu olabilir bana mi mahkum olacak onun da hiç çocuğu olmayacak mi artik oluşmuş bir düzenin var ev almissin 40 ina geliyorsun ama halen ev düzenini oturmamamissin ne bilim halen eksikliklerin var yapamamissin
Çok zor herşey o kadar zor ki
Adam benimle umut içinde aile umudu içinde bir düzen kurmuş beni seviyor ama hiç aklına bilr gelmemiştir böyle bir şey yasicam benimde gelmedi ki şimdi ben ona Nasıl derim sen benden bosan da başkası ile evlen ondan çocuk yap nasıl derim adam nasıl düzen bozup ta yeniden birini bulup ta düzen kursun ki
Belki ben üzüntüden erken ölürüm dul kalınca evlenir biri ile çok ağlıyorum cokkk cokk

Siz çocuk sahibi olamadığınıza üzülüyorsunuz sadece haklısınız da ama diğer yazdıklarınız sorun falan değil kusura bakmayın . Yalnız falan da değilsiniz işiniz var eşiniz var kardeşleriniz var. Çocuk isteğine takılı kaldığınız için herşeyi kötü görüyorsunuz . Hayırlısı buymuş deyin tüm tedavi yöntemlerini denediyseniz

Imkanlariniz el veriyosa evlat edinin

Yok artık. Lütfen bir psikologdan yardım alın normal değil düşünceleriniz

Evet baskın olan o tabi ama şu 5 yil da geriye dönüp bakınca iste böyle geçti bana kırmızı odadaki gibi bir doktor hanım lazım ama oda yok çok dolaştım
Bir taraftan diyorum ki benim durumumda olan kaç kişi var yaa kaç kişi ben neden bu dert ile sınaniyorum diyorum sadece bu dert te değil ki kötü insanlarla da sinaniyorum tabi
Is yerinde kimse yoktur benim gibi erken menapoz yasayan buna öyle eminim ki
Neden ben neden
Yaa 34 Yasss yaa 34 annem beni 43 te doğurmuş biri olarak ben 34 çok erken değil mi geçen bir bayan müdür hakkında arkadaşımdan duydum kadın 55 yaşında yumurtaliklarinin sağ tarafı halen çalışıyormuş öyle kıskandım ki öyle kıskandım ki anlatamam benim 34 yaşında yumurtaliklarin çalışmıyor denildi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…