Yasamak cok zor

Hep böyleydi hayat ama. Burda gülüp eğlenen üyelerin sorunları yok mu? Tonla var. Her düştüğümüzde tekrardan ayağa kalkmayı bilme sanatıdır hayat zaten.
tabiki haklısın , bende yeri geliyo gülüp eğleniyorum , herkesin kendine göre mutlaka derdi var ama benim hiç bitmiyo ardı arkası kesilmiyo tabi imtihan dünyası diyorum ama insan yıpranıyo ve artık ayağa kalkıcak o güç bende yok Rabbim bu canı alana kadar yaşamak düzgünce bu yani ne heves ne hayal ne güç ne inanç ne güven bırakmadılar çünkü !!!!

Gücüm yok hiç bir tüp bebek merkezine gittim sadece 1 yumurta gelişti oda boş cikti iste
Burda tanıştığım bir arkadaşım 4 veya 5. Denemesinde hamile kaldı. Bu süreç zordur evet maddi manevi se yorucudur ama çabuk pes etmişsiniz. 41 yaşında bebek bekliyor ve o yaşlar artık genç yaşlar oldu . Tıp ilerledi siz doğru doktoru bir bulun hele

Evet insanlar huzur bırakmadı
Zaten kendi yaşantımızda zorluklar var
Içte ne yaşama sevinci kaldı ne umut
Allah canıni alana kadar ot gibi hissiz ve duygusuz yasamak devam
Yoksa bu duygularim beni öldürecek
Hepsini bastır ve yola devam et bak bakalim daha neler yasicaksin
Teslimiyet ve tevekkul
Diyorum ama bazen de böyle oluyor

ya bu kadar kahrediyorsan kendini neden yumurta naklini düşünmüyorsun? git kıbrısa hallet. 'ille de kendi soyum kendi dnam olmalı yoksa nasıl benim çocuğum olur o?' diye düşünen biriysen epigenetik hakkında yeterince şey bilmiyor olabilirsin. her derdin çözümü var ama istediğin şekilde çözemiyorsan küsüp pes etmek yerine yöntemini, yolunu yordamını değiştirmelisin.

Bazı insanların yükü daha ağır oluyor bu hayatta haklısın. Bazen de sorguluyorsundur neden hep ben neden herşey beni buluyor neden bazı insanların tüm hayatı tıkır tıkır yolunda gidiyor? Onlar benden çok mu iyi insanlar ki aile iş sağlık eş çocuk herşeyleri dört dörtlük olurken ben hep sorunlarla boğuşuyorum diyorsun. Bir şekilde bunu kabullenmek zorundayız işte. Neden neden neden diye düşünmek bizi sadece hasta eder ve daha zor duruma düşürür

çok iyi anladın beni aynen öyle , ama ben zaman zaman o neden neden den vazgeçemiyorum ve devamlı hastanelerde hastayım hep stres üzüntü sonuç bu durumu bende naptıysam aşamadım , bu dünya hassas kalpler için cehennem , çok doğru işte

bence sizin esas sorununuz melankoliye aşırı eğilimli olmanız. yapayalnızım diyorsunuz; kardeşleriniz var eşiniz var. erken menapoz diyorsunuz, benim bir arkadaşım daha 30 olmadan, evlenmeden çocuk doğurmadan meme kanseri geçirip iki memesini birden aldırdı, menapoza girdi o sizin kadar ağlak yapmadı. çocuğunuz olmayabilir, bir sürü insanın çocuğu olmuyor. çok çocuk sevgisiyle yanıp tutuşuyorlarsa evlat ediniyorlar. evlat edinmeyi istemiyorlarsa çocuksuz hayatın tadını çıkarıyorlar. çocuklu hayat da gül bahçesi değil sonuçta; onun da mutluğu kadar üzüntüsü sıkıntısı var. çok klişe bir deyim olacak ama hayat size yoğurt veriyorsa ayran içmeyi sevmeniz lazım, niye benimki cola değil ama herkesinki cola diye ağlamanın bi faydası yok. eşinizle gezin eğlenin hobiler bulun evcil hayvan edinin çiçek büyütün; aile olmak sadece çocuk yapmak demek değil yani. ayrıca işyerindeki insanlara niye onun çocuğu var o niye haketti ben etmedim şunun yumurtalığı çalışıyor da benimki niye çalışmıyor diye sürekli bir habislikle bakarsanız onlar da bu enerjiyi alır size kötü enerji olarak iade ederler. kendinizi onların yerine koyun, bakıp bakıp bunun niye evi var da benim yok diye habislenen birine sempati duyar mısınız. şu hep karşıma bana kötülük yapan insanlar çıktı lafını da gerçekten anlayamıyorum; hiçbirimiz ünlü değiliz Angelina Jolie değiliz Elon Musk değiliz kim niye bize kötülük yapmak için uğraşsın. hayatın gelişinde kendi çıkarlarını korumuştur o da size çarpmıştır. kesersiniz ilişkinizi olur biter naptılar işten mi attırdılar üstünüze araba mı sürdüler bu kadar kahredecek. amirinizin duygusuzluğuna sadece bir örnek vericem; benim patronum geçen arayıp aman kuzum sağlığına dikkat et karşıdan karşıya dikkatli geç şu işi teslim edene kadar sağlam dur dedi. ölsem filan tüh iş yetişmedi diyecek. eee patron işte, başka ne bekleyeyim ki güldüm geçtim aklıma geldikçe hala gülüyorum. siz de biraz gülmeyi öğrenin. çok uzun yazdım ama valla canınıza yazık bu kafayla yaşanmaz

Rabbim herşeyin hayırlısını versin , çok doğru demişsinz bakın ben tek başıma 25 yaşına getrdim dünya byana kızım biyana dedim hep kendimi hiç düşünmedim 25 yaşında beni bıraktı gtti babaya 7 ay oldu yüzünü görmedim üzüntü stresden ne hastalıklar çıktı kızımın umrunda bile değilim o yüzden Rabbimden hayırlıysa olsun inşAllah demek daha doğru aslında aksi çok üzücü çünkü

Ben çok mu kıskancım ama içimde habislik denecek kadar kötü niyet yok bende ki onda o yaşta var allahim bende niye yok tarzında bir yaklasim

Yumurta naklini düşünmedim değil epigenetikten haberim var evet ama şöyle bir şey de okumustum orda hayat kadınlari para karşılığı yumurtalarını satiyorlarmis diye yaa huydan yana sıkıntı olabilirse diye oraya da nasıl guvenicez ki

Neden gitti? Özel değilse soruyorum. Özelse yanıtlamayabilirsiniz.

onu çok bunalttığımı çok hesap sorduğumu kısıtladığımı söylemş anneme evet doğru kısmen tabiki kısıtlıcam tvlerde görüyoruz hergün bi gencecik kız ölüyo etraf çakal dolu ama şimdi benim yanımda yapamadıklarını yapıyo görüşmesine izin vermediğm insanlarla görüşüyo benide boşta kalırsa bi yazıyo nasılsın diye sadece

Şimdi çok daha iyi anladım sizi. Tüm verdiğiniz emekler harcadığınız koca bir hayat yaptığınız fedakarlıklar kızınızın gitmesiyle uçup gitmiş. Eğer gitmesinde sizden kaynaklanan ağır bir sebep yoksa evlatta olsa nankördür insan değildir kusura bakmayın. Umarım yanlışının farkına varır geç olmadan

25 yasında hesap sormak tvlerde görülenlerin etkisinde kalıp kısıtlamak doğru degil üzgünüm. Bu yaslar geri gelmiyor. İnsanoğlu dogruları anlayabilmek icin yanlıs yapmak zorundadır. Düse kalka her seyi ögreniriz. Ama çocuğun üstüne cok gidilir, hesap sorulursa ebeveyn-cocuk bagı olmaktan cıkar üzgünüm. Su an onun icin en dogrusu bu olmus. Yaşasın hayatını.

evet nankörmüş hatta dahası ahhh keşke imkan olsa benim nasıl bi anne olduğumu çevremden duysanız ama işte......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…