Yaşamak için sebep arayanlar!..

Maviii87

Hayatta en çok unutulan şey yaptığınz iyilikdir.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
22
4
1
38
Ben arıyorum,imdat diye bağırmak istiyorum.Yapıyorsun,nasılsın,mutlu musun diye soran yok.Ama seviyorum,edebiliyorum.Evlenicez ama Aşık olduğum Adam dul babam istemiyor,ben napiyorum ağlıyorum sadece...:KK61:

Ben arıyorum,imdat diye bağırmak istiyorum.Yapıyorsun,nasılsın,mutlu musun diye soran yok.Ama seviyorum,edebiliyorum.Evlenicez ama Aşık olduğum Adam dul babam istemiyor,ben napiyorum ağlıyorum sadece...:KK61:
En büyük aşklar acılar unutuluyor zaman ilaç herşeye

Ailenizin istemediği bi evlilik yapmayın. Bizim goremediklerimizi onlar görüyor.

Akrabalardan yana sıkıntı yok,aslında eşim olacak kişinin ailesi biz sana bi kere kız istedik şimdide sen kendin hallet işini diyorlar,beni kabullendiler ama isteme olmadan babam evet deniyor.

Baban neden istemiyor adam dul diye mi?
Tek sebebi buysa cok sacma.
Ama eger gozu tutmadiysa damat adayini o baska..

İşinde gücünde bi insan evi var,güzelde bi işi var ama eşim olacak kişinin ailesi gelip istemiyorlar,sen iste bu sefer dediler.

Akrabalardan yana sıkıntı yok,aslında eşim olacak kişinin ailesi biz sana bi kere kız istedik şimdide sen kendin hallet işini diyorlar,beni kabullendiler ama isteme olmadan babam evet deniyor.

E Babaniz haklı tabiki de.
Adam ikinci kez yaşıyor olsada siz ilk kez yaşıyorsunuz sonuçta. Babanizinda aklından geçenler vardır adamın gözünde mi kalsın.

Zaten kocaman insanların bunu düşünmesi lazım kimsesi olmayanlar bile yanında bir buyukle gidiyor eşiniz olacak kişinin madem annesi babası var arkalarında olmalari lazim bu birinci evliliği de olsa onuncu evliliği de olsa.

Ge
Sirayida ters yapmışsınız siz. Önce bi istemeye gelselerdi sonra gelinlige gecseydiniz. Acele etmissiniz gelinliği bile hazırlamakla.

Gelmicekler,biz 3senedir bekliyoruz.Çok saol vakit ayırıp cvp verdiğin için...

Son düzenleme:
Haklisin, ama gelmiyorlar biz üç senedir bekliyoruz vakit ayırıp cvp verdiğin için teşekkürler.

Baban haklıymış Walla ne demek bi kere kız istedik ikinciyi sen hallet. Allah Allah ne geri kafalı insanlar war ya ozaman sizde bi düğün yaptınız nasılsa ikinciye gelmeyin deyin

Yaşamak için çok güzel bir sebebiniz var : sevilmek.

Back
X