- 14 Nisan 2016
- 22
- 4
- 1
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En büyük aşklar acılar unutuluyor zaman ilaç herşeyeBen arıyorum,imdat diye bağırmak istiyorum.Yapıyorsun,nasılsın,mutlu musun diye soran yok.Ama seviyorum,edebiliyorum.Evlenicez ama Aşık olduğum Adam dul babam istemiyor,ben napiyorum ağlıyorum sadece...![]()
En büyük aşklar acılar unutuluyor zaman ilaç herşeye
Ailenizin istemediği bi evlilik yapmayın. Bizim goremediklerimizi onlar görüyor.
Baban neden istemiyor adam dul diye mi?
Tek sebebi buysa cok sacma.
Ama eger gozu tutmadiysa damat adayini o baska..
Akrabalardan yana sıkıntı yok,aslında eşim olacak kişinin ailesi biz sana bi kere kız istedik şimdide sen kendin hallet işini diyorlar,beni kabullendiler ama isteme olmadan babam evet deniyor.
Eee yuzuk gelinlik hazirsa niye agliyorsun babanda mecbur kabul edecekBen unutmak istemiyorum,yüzükler alındı gelinliğin hazır ben sadece mutlu olmak istiyorum,saol...![]()
Sen nişanlından eminsen iyi bir insansa sorun etme babanda zamanla kabullenirBen unutmak istemiyorum,yüzükler alındı gelinliğin hazır ben sadece mutlu olmak istiyorum,saol...![]()
Oyle sey mi olur baban hakli ailecek gelip istemeleri lazim bi zahmet. Ogullari icin fedakarlik gostermeleri lazimİşinde gücünde bi insan evi var,güzelde bi işi var ama eşim olacak kişinin ailesi gelip istemiyorlar,sen iste bu sefer dediler.
Ben unutmak istemiyorum,yüzükler alındı gelinliğin hazır ben sadece mutlu olmak istiyorum,saol...![]()
Eee yuzuk gelinlik hazirsa niye agliyorsun babanda mecbur kabul edecek
Sirayida ters yapmışsınız siz. Önce bi istemeye gelselerdi sonra gelinlige gecseydiniz. Acele etmissiniz gelinliği bile hazırlamakla.
Oyle sey mi olur baban hakli ailecek gelip istemeleri lazim bi zahmet. Ogullari icin fedakarlik gostermeleri lazim