Yaşamak için sebep arayanlar!..

aile seni istemıyor ozaman.boyle sacma bahane olur mu ıstemeden olmaz .baban haklı.hem istemıosa vardır bı bıldıgı...sonra haklıymişlar dıoruz...

aile seni istemıyor ozaman.boyle sacma bahane olur mu ıstemeden olmaz .baban haklı.hem istemıosa vardır bı bıldıgı...sonra haklıymişlar dıoruz...

Bi sebep yok,kusurda yok.Ailesi gelip istese herşey güzel olucak çok saolun cvp verdiğiniz için iyi geceler.

Doğru ben bu durumdan tabiki hiç memnun değilim,ama biraz anlayış istiyorum okadar seviyorum.
sen sevdiğin için bu saçmalığı normal görüyorsun anladım ama babanı ezdirme ayrıca evleneceğin kişide seni seviyorsa bu saygısızlığı babana yapmasın herşeyi usülünce yapsın kız istemeden olurmu hakkında hayırlısı olsun inşallah sonradan üzülmezsin

Bazende olmayanda hayır vardır.. ama şuanda senin kulağın duymaz bunları..ille kafayı vurmak lazım..

baban dediyse bi bildiği var emin ol. erkekler nasıl oluyorsa anlıyorlar birbirlerini.
bende anlarım mesela, bir kadın fena ise fettansa, zarar gelecekse. Bu da öyle birşey.
bir de seni gelip istemedikten sonra sakın evlenme...Bir iş bu kadar yokuşa gidiyorsa, bazende olmayan da hayır vardır

Son düzenleme:
Isteme nedir ki? 1 saate bitecek bir olay. 3 senedir israrla sizi istemeye gelmiyorlarsa :

1- Ya sizi istemiyorlar

2- Ya da ogullarina guvenmiyorlar; bir kizin basini yakti, ikinciye biz sebep olmayalim diyorlar. Diger gelinlerini de hala seviyor olabilirler.

Bosanmalarina neden siz misiniz?

Isteme nedir ki? 1 saate bitecek bir olay. 3 senedir israrla sizi istemeye gelmiyorlarsa :

1- Ya sizi istemiyorlar

2- Ya da ogullarina guvenmiyorlar; bir kizin basini yakti, ikinciye biz sebep olmayalim diyorlar. Diger gelinlerini de hala seviyor olabilirler.

Bosanmalarina neden siz misiniz?

aklıma geldi ama yazamadım...
Boşanmalarına sebep siz misiniz ?
cevap verirsiniz umarım ??

Akrabalardan yana sıkıntı yok,aslında eşim olacak kişinin ailesi biz sana bi kere kız istedik şimdide sen kendin hallet işini diyorlar,beni kabullendiler ama isteme olmadan babam evet deniyor.
Baban haklı tabii ki gelip istemeleri gerek
Senin devedişi gibi babanı yok mu sayacaklar olur mu öyle şey

Yaş farkı yok,önce ki evliliğin sorunu olarak görüyorlar ama o öyle olmadı biz Aşık olduk seviyoruz birbirimizi...iyi geceler

İlk evliliğin bitme sebebi siz misiniz? Eğer öyleyse ki bu mesajınızdan öyle anlaşılıyor, herşey müstehak size.

Demek ki Ailesi oğluna kefil olmuyor. Olayın içinde başka şeyler olabilir yoksa ailesi neden destek olmasın ki bence biraz daha araştırma yapılsın sonra sen üzülürsün.

Benim de kızım var. Ailesi istemeye gelmese ben de bu evliliği onaylamam, öyle şey mi olur?
Burada iş, hayatınızın aşkında bitiyor. Mücadele edip ailesini ikna edecek. Topu size atmış, çekilmiş. Çok yanlış bir davranış.

sizi istememekle tavırlarını belli etmişler babanda haklı olarak istenmeyen kızına yarın öbürgün neler yaparlar deyip onaylamıyordur.çok sevmek yeterli değil herzaman.

Her 2. evliliğini yapacak olan insan sorunlu değil ya?
İyi araştırıp soruşturmalı..
Ayrıca bir kere kız istedik, sen hallet demekte çok komik, baban haklı bu durumda..

Ayrılmış mı eşi mi vefat etmiş ayrıldılarsa niye ayrılmışlar bunlar önemli şeyler
Kendin gibi denk biriyle olsan sanki daha güzel olmazmı
İlk kez evlilik yapcan eşinde o heycanı ilk kez yaşayacak olsa
O adam aynı heycanı yaşayamıcak senle
Ki ailen istemiyormuş eşin seni üzse onlara mı anlatcan derdini kötüleyemezsin övemezsin bilmiyorum zor gibi durumun

Akrabalardan yana sıkıntı yok,aslında eşim olacak kişinin ailesi biz sana bi kere kız istedik şimdide sen kendin hallet işini diyorlar,beni kabullendiler ama isteme olmadan babam evet deniyor.
E haklı babanız onun da ilk olacak sonuçta
Ne geniş aileymiş babanız haklı pişman olmayın onu dinleyin

Ben arıyorum,imdat diye bağırmak istiyorum.Yapıyorsun,nasılsın,mutlu musun diye soran yok.Ama seviyorum,edebiliyorum.Evlenicez ama Aşık olduğum Adam dul babam istemiyor,ben napiyorum ağlıyorum sadece...:KK61:

DUL terimi TC kimliklerinden bile kalkalı seneler oldu.

Boşanmış deseniz daha hoş değil mi?

Hiç evlenmemıs bırı ıle mutlu olacagınızın garantisi var mıymıs babanıza bunu sorun

Ya da size evlenip ayrılırsanız , ileride bir talibiniz cıkarsa ve hiç evlenmemıs olursa babanız sanırım siz DULsunuz diye sizi de ona vermez

Ayrılmış mı eşi mi vefat etmiş ayrıldılarsa niye ayrılmışlar bunlar önemli şeyler
Kendin gibi denk biriyle olsan sanki daha güzel olmazmı
İlk kez evlilik yapcan eşinde o heycanı ilk kez yaşayacak olsa
O adam aynı heycanı yaşayamıcak senle
Ki ailen istemiyormuş eşin seni üzse onlara mı anlatcan derdini kötüleyemezsin övemezsin bilmiyorum zor gibi durumun
benim ikinci evliliğim
eşimin ilk evliliği ve ikinci evlendiğimde asıl tüm heyecanımı yasadım
bunlar karsılıklı etkılesımle olan seyler
numara sırasına göre bakmıyor yani

İşinde gücünde bi insan evi var,güzelde bi işi var ama eşim olacak kişinin ailesi gelip istemiyorlar,sen iste bu sefer dediler.

eşiniz olacak kişi kaç yasında ?
ailesi ayıp etmiş ama bu ayıp size değil önce kendi oğullarına
babanız istenmenizi doğal olarak isteyebilir
bunu akraba vs kısılerle halledın ama snr o ailenın de yuzune bakmayın

benim ikinci evliliğim
eşimin ilk evliliği ve ikinci evlendiğimde asıl tüm heyecanımı yasadım
bunlar karsılıklı etkılesımle olan seyler
numara sırasına göre bakmıyor yani
Şanlısın öyleyse ama evlenmiş olan erkek daha durgun olur 2. Evlilikte biz sürekli kendimizi yenileyebiliyoruz ama erkekler böyle değil Allah daim kılsın mutluluğunuzu

Back
X