- 3 Ocak 2016
- 142
- 155
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aile seni istemıyor ozaman.boyle sacma bahane olur mu ıstemeden olmaz .baban haklı.hem istemıosa vardır bı bıldıgı...sonra haklıymişlar dıoruz...
sen sevdiğin için bu saçmalığı normal görüyorsun anladım ama babanı ezdirme ayrıca evleneceğin kişide seni seviyorsa bu saygısızlığı babana yapmasın herşeyi usülünce yapsın kız istemeden olurmu hakkında hayırlısı olsun inşallah sonradan üzülmezsinDoğru ben bu durumdan tabiki hiç memnun değilim,ama biraz anlayış istiyorum okadar seviyorum.
Isteme nedir ki? 1 saate bitecek bir olay. 3 senedir israrla sizi istemeye gelmiyorlarsa :
1- Ya sizi istemiyorlar
2- Ya da ogullarina guvenmiyorlar; bir kizin basini yakti, ikinciye biz sebep olmayalim diyorlar. Diger gelinlerini de hala seviyor olabilirler.
Bosanmalarina neden siz misiniz?
Baban haklı tabii ki gelip istemeleri gerekAkrabalardan yana sıkıntı yok,aslında eşim olacak kişinin ailesi biz sana bi kere kız istedik şimdide sen kendin hallet işini diyorlar,beni kabullendiler ama isteme olmadan babam evet deniyor.
Yaş farkı yok,önce ki evliliğin sorunu olarak görüyorlar ama o öyle olmadı biz Aşık olduk seviyoruz birbirimizi...iyi geceler
E haklı babanız onun da ilk olacak sonuçtaAkrabalardan yana sıkıntı yok,aslında eşim olacak kişinin ailesi biz sana bi kere kız istedik şimdide sen kendin hallet işini diyorlar,beni kabullendiler ama isteme olmadan babam evet deniyor.
Ben arıyorum,imdat diye bağırmak istiyorum.Yapıyorsun,nasılsın,mutlu musun diye soran yok.Ama seviyorum,edebiliyorum.Evlenicez ama Aşık olduğum Adam dul babam istemiyor,ben napiyorum ağlıyorum sadece...![]()
benim ikinci evliliğimAyrılmış mı eşi mi vefat etmiş ayrıldılarsa niye ayrılmışlar bunlar önemli şeyler
Kendin gibi denk biriyle olsan sanki daha güzel olmazmı
İlk kez evlilik yapcan eşinde o heycanı ilk kez yaşayacak olsa
O adam aynı heycanı yaşayamıcak senle
Ki ailen istemiyormuş eşin seni üzse onlara mı anlatcan derdini kötüleyemezsin övemezsin bilmiyorum zor gibi durumun
İşinde gücünde bi insan evi var,güzelde bi işi var ama eşim olacak kişinin ailesi gelip istemiyorlar,sen iste bu sefer dediler.
Şanlısın öyleyse ama evlenmiş olan erkek daha durgun olur 2. Evlilikte biz sürekli kendimizi yenileyebiliyoruz ama erkekler böyle değil Allah daim kılsın mutluluğunuzubenim ikinci evliliğim
eşimin ilk evliliği ve ikinci evlendiğimde asıl tüm heyecanımı yasadım
bunlar karsılıklı etkılesımle olan seyler
numara sırasına göre bakmıyor yani