Yaşamak için sebep arayanlar!..

Arkadaşım gelmiyorlarsa gelmesinler başka insan mı yok evlenecek? Kimse aşkından ölmez ya 3 sene az bir zaman değil.

Baban haklıymış Walla ne demek bi kere kız istedik ikinciyi sen hallet. Allah Allah ne geri kafalı insanlar war ya ozaman sizde bi düğün yaptınız nasılsa ikinciye gelmeyin deyin

Ben her gün dua ediyorum,ama pes ettim artık biz vazgecmiyoruz.Saol cvp verdiğin için...

Arkadaşım gelmiyorlarsa gelmesinler başka insan mı yok evlenecek? Kimse aşkından ölmez ya 3 sene az bir zaman değil.

Seviyorum,vazgecmicem pesde etmicem.Bir daha sevebilirmiyim çok şey yaşandı.

:KK69:
Ben arıyorum,imdat diye bağırmak istiyorum.Yapıyorsun,nasılsın,mutlu musun diye soran yok.Ama seviyorum,edebiliyorum.Evlenicez ama Aşık olduğum Adam dul babam istemiyor,ben napiyorum ağlıyorum sadece...:KK61:
Dullama ise zor bekarsan daha da zor.:KK69:

Gece gece devrelerimi yaktın anlamadım gitti bir türlü şimdi sen nişanlı mısın değil misin ? İstenme olmadı mı?

Gece gece devrelerimi yaktın anlamadım gitti bir türlü şimdi sen nişanlı mısın değil misin ? İstenme olmadı mı?

Olmadı, karşı taraf gelmiyor istemeye bizde bekledik belki inatlari kırılır diye ama olmuyor,:110:

Madem seni bu kadar seviyor, niye ailesini ikna edwmemiş? Bak seni zor durumda bırakıyor babana karşı.

Madem seni bu kadar seviyor, niye ailesini ikna edwmemiş? Bak seni zor durumda bırakıyor babana karşı.

Çok uğraştı,benim için ailesinden vazgeçti.Ama ben usul neyse öyle olsun istiyorum.

Ailesi seni istemiyor. Gelmemeleri ve ikinciyi sen hallet demeleri bahane ...
Aranizda yas farki varmi? Ve ailesinden niye vazgecti senin icin ? Ne yasandi ?

Ailesi seni istemiyor. Gelmemeleri ve ikinciyi sen hallet demeleri bahane ...
Aranizda yas farki varmi? Ve ailesinden niye vazgecti senin icin ? Ne yasandi ?

Yaş farkı yok,önce ki evliliğin sorunu olarak görüyorlar ama o öyle olmadı biz Aşık olduk seviyoruz birbirimizi...iyi geceler

baban haklı adam 2.kez kız istiyor diye ailesi bu kez karışmıyor ne kadar saçma babanda ilk kez kızını vericek bu sana ve ailene yapılan bi saygısızlık sende babanımı haksız görüyorsun

Doğru ben bu durumdan tabiki hiç memnun değilim,ama biraz anlayış istiyorum okadar seviyorum.

Ne cinsiyet karışıklığı?
Yaşamak için sebep arıyorum demişsiniz de, babanız evli çocuklu ve saygısız ailesine gelin vermek istemedi diye mi yaşamaya sebep arıyorsunuz?

Ne ilgisi var,sadece bu değil ki ben benim için özel bi durumu paylaşip kendimi motive edebilmek icin yazdim.Siz oğlum yazınca yanlış anladım,iyi geceler

Back
X