Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baban haklıymış Walla ne demek bi kere kız istedik ikinciyi sen hallet. Allah Allah ne geri kafalı insanlar war ya ozaman sizde bi düğün yaptınız nasılsa ikinciye gelmeyin deyin
Arkadaşım gelmiyorlarsa gelmesinler başka insan mı yok evlenecek? Kimse aşkından ölmez ya 3 sene az bir zaman değil.
Yaşamak için çok güzel bir sebebiniz var : sevilmek.
Dullama ise zor bekarsan daha da zor.Ben arıyorum,imdat diye bağırmak istiyorum.Yapıyorsun,nasılsın,mutlu musun diye soran yok.Ama seviyorum,edebiliyorum.Evlenicez ama Aşık olduğum Adam dul babam istemiyor,ben napiyorum ağlıyorum sadece...![]()
Dullama ise zor bekarsan daha da zor.![]()
Gece gece devrelerimi yaktın anlamadım gitti bir türlü şimdi sen nişanlı mısın değil misin ? İstenme olmadı mı?
Çocuguda olabilir.birincisine hayri dokunmayan ikincisine biraz zor..
Madem seni bu kadar seviyor, niye ailesini ikna edwmemiş? Bak seni zor durumda bırakıyor babana karşı.
Ailesi seni istemiyor. Gelmemeleri ve ikinciyi sen hallet demeleri bahane ...
Aranizda yas farki varmi? Ve ailesinden niye vazgecti senin icin ? Ne yasandi ?
baban haklı adam 2.kez kız istiyor diye ailesi bu kez karışmıyor ne kadar saçma babanda ilk kez kızını vericek bu sana ve ailene yapılan bi saygısızlık sende babanımı haksız görüyorsun
Hayatta tek erkek yaşamak için sebep olabilir: oğlum.
Ne cinsiyet karışıklığı?Saolun ama cinsiyet karışıklığı oldu galiba...
Ne cinsiyet karışıklığı?
Yaşamak için sebep arıyorum demişsiniz de, babanız evli çocuklu ve saygısız ailesine gelin vermek istemedi diye mi yaşamaya sebep arıyorsunuz?