Yaşamak için sebep arayanlar!..

Şanlısın öyleyse ama evlenmiş olan erkek daha durgun olur 2. Evlilikte biz sürekli kendimizi yenileyebiliyoruz ama erkekler böyle değil Allah daim kılsın mutluluğunuzu

daha durgun derken evine bağlı anlamında mı:)
tesekkur ederım

daha durgun derken evine bağlı anlamında mı:)
tesekkur ederım
Evliliği yaşamış biri olarak ilk karısına gösterdiği ilgiyi sevgiyi çok fazla gösteremez diye düşünüyorum yaşamış ve tadını almış olduğundan yani en azından ilk evliliğini yapmış bi eş gibi heycanlı olamaz bu benim fikrim olmayabilir de yani ikisi de ilk kez yaşamış olsun ne kadar güzel birlikte öğrenirler konu sahibi muzdarip olduğu içim böyle dedim yoksa mutlu çiftler için isterse bin kere evlilik yapmış olsunlar tasvip de ederim mutluluklar da dilerim :)

Evliliği yaşamış biri olarak ilk karısına gösterdiği ilgiyi sevgiyi çok fazla gösteremez diye düşünüyorum yaşamış ve tadını almış olduğundan yani en azından ilk evliliğini yapmış bi eş gibi heycanlı olamaz bu benim fikrim olmayabilir de yani ikisi de ilk kez yaşamış olsun ne kadar güzel birlikte öğrenirler konu sahibi muzdarip olduğu içim böyle dedim yoksa mutlu çiftler için isterse bin kere evlilik yapmış olsunlar tasvip de ederim mutluluklar da dilerim :)
ben de farklı düşünüyorum işte
belki ikinci evlilikte ilkinin eksiklerini kapatır
goremedıklerını gorur ve daha mutlu olur dıye :)

herkes mutlu olsun tabiki:KK37:

Babanın sözünden çıkma derim çünkü sen o babanın prensesisin!! İlk defa evleneceksin ilk defa bu isteme duygusunu yaşayacaksn saf olma lütfen ! Boşanmış arkadaşları aşağılamak değil amacim sakın beni yanlış anlamayın,evlenip boşanmış kişiler bile tekrar istenirken sen neden istenmiyorsun ???? Sevdiğin de maşallah bi ailesine söz geciremiyor ! 3 kere de evlenip boşanmış olsan hiç evlenmemiş dahi olsan başında anan baban abin vs var ise gelip isteyecekler kimse kusura bakmasın ! Evet 3 yılı bir anda silip atmak kolay değil bende ailemin isteği için 4 yıllık ilişkimi bir gecede bitirdim çünkü ailem biseyler hissetti ve istemedi .. Smdi başkası ile evliyim ve çok seviyorum eşimi.. Yani kimse dünyanın merkezi değil ve kimse vazgeçilmez değil! Kendini ezdirme babani da sakın ezme baban çok haklı !

Kimsenin aklına gelmiyor mu ya babası oğluna güvenmiyor ilk evliliğinden neler yasadiysa artık..bir baba oğlu ssuçsuz olsa ne yapar ne eder tekrar evlendirir....babası oğluna güvenmiyor helal olsun böyle babalar kaldıysa ..içime öyle doğdu...iyice arastir iyice hatta git eski eşini bul adamın sor...Bi kadın yuvasını bozmaz kolay kolay bilmem anlatabildim mi..

eşiniz olacak kişi kaç yasında ?
ailesi ayıp etmiş ama bu ayıp size değil önce kendi oğullarına
babanız istenmenizi doğal olarak isteyebilir
bunu akraba vs kısılerle halledın ama snr o ailenın de yuzune bakmayın

30 yaşında hiç benlik değil bunlar ama utanicaklari ve pişman olacaklar günü bekliyorum,tesekkurler

Bence bosanma sebebi sizsiniz, yorumunuzda sanki bu adam evliyken gorusmeye basladiginiz anlami çıkıyor

Bu cvbi verebilecek ,ne yazmış olabilirim ki siz bana bu itam'da bulunuyorsunuz.Vereceğim cvp sizi memnun edicekmi yada söylediklerinizi düzeltecek mi bilemem size kalmış öyle bi durum olmadı,lütfen cvplarinizi ve yorumlarınızı kendinize saklayın.Teşekkürler

Akrabalardan yana sıkıntı yok,aslında eşim olacak kişinin ailesi biz sana bi kere kız istedik şimdide sen kendin hallet işini diyorlar,beni kabullendiler ama isteme olmadan babam evet deniyor.
Baba haklı ailesinin tavrı ise hem yanlış hemde düşündürücü ister iki olsun ister uç aile neden kız istemeye gitmez düşünmek gerek
Bellide ileride mahcup olmak istemiyorlar belki ailenle yüz yüze gelmek istemiyorlar oğullarının huyunu biliyorlar bellide bir kusuru var ve bu hataya ortak olmak istemiyorlar
Aileni dinle

Bu cvbi verebilecek ,ne yazmış olabilirim ki siz bana bu itam'da bulunuyorsunuz.Vereceğim cvp sizi memnun edicekmi yada söylediklerinizi düzeltecek mi bilemem size kalmış öyle bi durum olmadı,lütfen cvplarinizi ve yorumlarınızı kendinize saklayın.Teşekkürler

Olur canim cevaplarimi kendime saklarim sen rahat ol ok ?

Back
X