Yaşamak istemiyorum artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok sık gittiğiniz icin oldugunuz yeri benimseyemiyorsunuz. Bursadan 1400 km uzaktayim hem de bursayla alakasi olmayan tek bir akrabamin olmadigi yerde. cenazeye gidemezsin dugun olur goremezsin. Tum akrabalarimi senede bir kez goruyorum bilemedin iki.Napalim ölelim mi ekmek parasi icin duruyoruz biz de. Herkes bir seylere katlaniyor. Kabullenin ne dertler var bu dunyada ypmayin. Sagliklilar herkes yerinde sağ olsun

Çok sık gittiğiniz icin oldugunuz yeri benimseyemiyorsunuz. Bursadan 1400 km uzaktayim hem de bursayla alakasi olmayan tek bir akrabamin olmadigi yerde. cenazeye gidemezsin dugun olur goremezsin. Tum akrabalarimi senede bir kez goruyorum bilemedin iki.Napalim ölelim mi ekmek parasi icin duruyoruz biz de. Herkes bir seylere katlaniyor. Kabullenin ne dertler var bu dunyada ypmayin. Sagliklilar herkes yerinde sağ olsun
Keşke zamanı geri alabilsem yada gitsem bnm bu şekilde doğuracağım çocuktan hayır gelmez bundanda Emin’im

Ailesine duskun insanlar evlenmesin cidden cunku kendinizden cok baskalarinin hayatini da zorlastiriyorsunuz,oturun ailenizin dizinin dibinde ne diye evlendiniz ki?bu baglilik falan degil bagimlilik ve psikolojik bir rahatsizlik sizinki....
Yaşadıklarımı bilmediğiniz için anlamanızı beklemiyorum

Eşiniz çok anlayışli size karşi. yoksa suan bunlari degil eşinizin size karsi tavirlarina üzülüyor olurdunuz
Eşime üzülüyorum kendimede ayrı üzülüyorum ama İnanın hepsi canımı yakıyo çaresiz olmak daha çok canımı yakıyo bnm içinde olduğum durum gerçekten zor

İstanbul cok uzak bir yer değil. Ha tabiki öyle akıl vermek için bunu demiyorum. Uzak olmadığını siz de illaki biliyorsunuz. İlla ki başka bir bakış açınız vardır. Yoksa gecenin bu saatinde uykulardan neden kesilesiniz. Net bir çözüm önerisi bulmak zor. Benim tavsiyem bütün çözüm yollarini önünüze koyun. Size en az zarar verecek olani seçin. Muhteşem bir yol zaten yok. Ama bunlarin içinde boşanmak olmasin

Konu sahibinin 1300 üncü aynı temalı konusu bu. Boşuna psikolojik destek alın gibi mantıklı önerilerde bulunarak kendinizi yormayın. Dinlemiş gibi yapacak yine çünkü. Beynini ve kalbini mantığa kapatmış durumda. Durumunu arabeskleştirerek anlamıyorsunuz ama çok zor deyip duruyor.
Sizin konu açmaktaki amacınız öneri almak değil. Öyle olsaydı 1000000 tane mantıklı cevabı dinlerdiniz.

Konu sahibinin 1300 üncü aynı temalı konusu bu. Boşuna psikolojik destek alın gibi mantıklı önerilerde bulunarak kendinizi yormayın. Dinlemiş gibi yapacak yine çünkü. Beynini ve kalbini mantığa kapatmış durumda. Durumunu arabeskleştirerek anlamıyorsunuz ama çok zor deyip duruyor.
Sizin konu açmaktaki amacınız öneri almak değil. Öyle olsaydı 1000000 tane mantıklı cevabı dinlerdiniz.
Keske aşırı aşırı aşırı muhtesem emojisi olsaydıda onu tıklasaydım

Allah gecinden versin deden vefat edince,kardesin dekendi hayatini kurunca napacaksin sen?Kurtarsin o zaman istanbul seni.

siz çözümsüzlüğü, bu dramayı sevdiniz bence.
o olmaz, bu olmaz.
ne olur?
gidin bakalım bir psikiyatriste, psikoloğa.
belki olur?
hayatta her şeye kapalı burnunuzun dikine dikine gidiyorsunuz. aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar beklemeyin.
eğer gerçekten kalbinize bıçak saplanıyorsa, geçmesi için bir adım atın
ve eşim olsaydınız bir dakika durmaz boşanırdım.
insana hayatı zehir ediyorsunuz resmen.

Lütfen artık insanları dikkate alın ve iyi bir psikiyatra gidin. Ciddi sıkıntılarınız var. Bu utanılacak ya da ayıp bir şey değil. Lütfen artık gidin.

Bence yanlışsınız.
Eşiniz ve ailesi iyi insanlar ise, arada gidip kalmanıza zaten bir şey demezler.
Ama sürekli Bursa'ya alışamadım diye kafa ütülüyorsanız bıkacaktır.
Ailede hasta biri olması zor bir durum biliyorum fakat bu tip şeyler hep olabilir o zaman kimse evlenmesin.

Öyle doğru yazmışsın ki okudukça sinir katsayılarım yükseliyor bir de cevap veriyor insanlara dışardan hava hoş diye
galiba üye hiç hasta olmamış,hiç dert çekmemiş,hiç problem yaşamamış hayatında böyle bir şey için intiharı düşündüm diyebiliyor eşi de cidden sabırlıymış bu ne yahu öldüm bittim cehennemde yaşıyorum içim şişti yeminle yahu :kahve:

Eş iyi
Eşin aile iyi
Çocuk isteniyor ama öylesine sanki oyuncakçı dükkanından oyuncak alınacak gibi
Dert aileden uzakta olmak
Ve yaşamak istememek
Şükürsüzlük temalı konu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X