İstanbulKardeşiniz hangi şehirde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbulKardeşiniz hangi şehirde
Keşke zamanı geri alabilsem yada gitsem bnm bu şekilde doğuracağım çocuktan hayır gelmez bundanda Emin’imÇok sık gittiğiniz icin oldugunuz yeri benimseyemiyorsunuz. Bursadan 1400 km uzaktayim hem de bursayla alakasi olmayan tek bir akrabamin olmadigi yerde. cenazeye gidemezsin dugun olur goremezsin. Tum akrabalarimi senede bir kez goruyorum bilemedin iki.Napalim ölelim mi ekmek parasi icin duruyoruz biz de. Herkes bir seylere katlaniyor. Kabullenin ne dertler var bu dunyada ypmayin. Sagliklilar herkes yerinde sağ olsun
Yaşadıklarımı bilmediğiniz için anlamanızı beklemiyorumAilesine duskun insanlar evlenmesin cidden cunku kendinizden cok baskalarinin hayatini da zorlastiriyorsunuz,oturun ailenizin dizinin dibinde ne diye evlendiniz ki?bu baglilik falan degil bagimlilik ve psikolojik bir rahatsizlik sizinki....
Eşiniz çok anlayışli size karşi. yoksa suan bunlari degil eşinizin size karsi tavirlarina üzülüyor olurdunuzKeşke zamanı geri alabilsem yada gitsem bnm bu şekilde doğuracağım çocuktan hayır gelmez bundanda Emin’im
Eşime üzülüyorum kendimede ayrı üzülüyorum ama İnanın hepsi canımı yakıyo çaresiz olmak daha çok canımı yakıyo bnm içinde olduğum durum gerçekten zorEşiniz çok anlayışli size karşi. yoksa suan bunlari degil eşinizin size karsi tavirlarina üzülüyor olurdunuz
İstanbul cok uzak bir yer değil. Ha tabiki öyle akıl vermek için bunu demiyorum. Uzak olmadığını siz de illaki biliyorsunuz. İlla ki başka bir bakış açınız vardır. Yoksa gecenin bu saatinde uykulardan neden kesilesiniz. Net bir çözüm önerisi bulmak zor. Benim tavsiyem bütün çözüm yollarini önünüze koyun. Size en az zarar verecek olani seçin. Muhteşem bir yol zaten yok. Ama bunlarin içinde boşanmak olmasinİstanbul
Allah baska dert vermesin:/Evet gelgit hep kafam düşünmekten hayata adapte olamıyorum
Keske aşırı aşırı aşırı muhtesem emojisi olsaydıda onu tıklasaydımKonu sahibinin 1300 üncü aynı temalı konusu bu. Boşuna psikolojik destek alın gibi mantıklı önerilerde bulunarak kendinizi yormayın. Dinlemiş gibi yapacak yine çünkü. Beynini ve kalbini mantığa kapatmış durumda. Durumunu arabeskleştirerek anlamıyorsunuz ama çok zor deyip duruyor.
Sizin konu açmaktaki amacınız öneri almak değil. Öyle olsaydı 1000000 tane mantıklı cevabı dinlerdiniz.
Öyle doğru yazmışsın ki okudukça sinir katsayılarım yükseliyor bir de cevap veriyor insanlara dışardan hava hoş diyeKonu sahibinin 1300 üncü aynı temalı konusu bu. Boşuna psikolojik destek alın gibi mantıklı önerilerde bulunarak kendinizi yormayın. Dinlemiş gibi yapacak yine çünkü. Beynini ve kalbini mantığa kapatmış durumda. Durumunu arabeskleştirerek anlamıyorsunuz ama çok zor deyip duruyor.
Sizin konu açmaktaki amacınız öneri almak değil. Öyle olsaydı 1000000 tane mantıklı cevabı dinlerdiniz.