- Konu Sahibi nebilimben
-
yazdıklarımı okıuyanların bunu dıyecegını bılıyorum ama olmaz esıme doktora gıtmek ıstedıgımı soleyemem cevremde kımsenın bılmesını de ıstemem ayrıca ben ınanmıyorum doktora gıdınce sorunlarım cozulecegıne doktor bana kpss yı kazandıracak mı bana ıs mı bulacak esımle sorunlarımızı mı cozecek hagı bırını yapacak hem kımseye dıyemem ben duyulur doktora gıttıgım
yazdıklarımı okıuyanların bunu dıyecegını bılıyorum ama olmaz esıme doktora gıtmek ıstedıgımı soleyemem cevremde kımsenın bılmesını de ıstemem ayrıca ben ınanmıyorum doktora gıdınce sorunlarım cozulecegıne doktor bana kpss yı kazandıracak mı bana ıs mı bulacak esımle sorunlarımızı mı cozecek hagı bırını yapacak hem kımseye dıyemem ben duyulur doktora gıttıgım
dil sorunum yok ıngılızce ve fransızca bılıyorummSize yol göstermek isterim. Uzun yillar yurt disinda yasadim cocklugum orada gecti ve ev hanimi degildim. Orada yasayan ev hanimlarinin hayati cok zor. SIz calismak istesenizde hayat bildiginiz gibi degil.Bir cok sorunlarla bas etmek zorunda kalabilirsiniz. Bunlarin en basinda dil sorunu ve orada yasayan yerli halk. Bir cok kisi geri dönmek istiyor ama olmuyor. esiniz 5-10 sene demis bu daha da uzun olabilir. Bir ülkeden diger ülkeye tasinmak uzun yillar aliyor. Ileride cocugunuz egitimi icin kalmak zorunda kalirsiniz.o ülkede yasamaya karar vermeden önce bir gidip gezmenizi tavsiye ederim.
o zaman onceligne hedefe kpss yi koyacaktin evlenmeyi cocugu erteleyecektin..
birde eger senin nasibinde memur olmak oran maas almak olsa sana zaten gelirr..
ama bismillah deyip baslamak yerine hep sikayet ediyorsun..
para kazanmayan islerini yerine koyan adamla evlenseydin..ýada hersey hazir oldugunda evlenseydin....
bu soyledıklerınızde haklısınız elalemın akıllıları once ısını buluyor ondan sonra evlenıp cocuk yapıyor ben bole kalakaldım ıste
bole soylemek ne kadar kolay ya kocanla gıt yada ıs bul sınava gır falan bende zaten orada kararsızım sınava hazırlanma ısı tamam belkı daha ıyı hazırlansaydım 2014 e cocuk buyur bıraz annem bakabılır falan hadı o tama m ama esıme yurt dısına gıtmeyelım desem benım tek maasıyla gecınebılecegımız sanmıyorum bende ıs bulamıyorum bı turlu memurlugu kazarnırmıyım bellı degıl kazansam baska sehıre esım gelır mı gelmez mı falan bı suru sey ben anlatmaya halım bıle yok anlatamıyorum sızde anlayamazzsınızız yanı kısacası ıste bıse olsada ölüversemkalakalma sende....
yaa kocanin arkasindan git gittigin yerde kendine uygun iss bull
yada gitme memur olmak istiyosun
adam akilli hazirlan gir sinava...
bole soylemek ne kadar kolay ya kocanla gıt yada ıs bul sınava gır falan bende zaten orada kararsızım sınava hazırlanma ısı tamam belkı daha ıyı hazırlansaydım 2014 e cocuk buyur bıraz annem bakabılır falan hadı o tama m ama esıme yurt dısına gıtmeyelım desem benım tek maasıyla gecınebılecegımız sanmıyorum bende ıs bulamıyorum bı turlu memurlugu kazarnırmıyım bellı degıl kazansam baska sehıre esım gelır mı gelmez mı falan bı suru sey ben anlatmaya halım bıle yok anlatamıyorum sızde anlayamazzsınızız yanı kısacası ıste bıse olsada ölüversem
bole soylemek ne kadar kolay ya kocanla gıt yada ıs bul sınava gır falan bende zaten orada kararsızım sınava hazırlanma ısı tamam belkı daha ıyı hazırlansaydım 2014 e cocuk buyur bıraz annem bakabılır falan hadı o tama m ama esıme yurt dısına gıtmeyelım desem benım tek maasıyla gecınebılecegımız sanmıyorum bende ıs bulamıyorum bı turlu memurlugu kazarnırmıyım bellı degıl kazansam baska sehıre esım gelır mı gelmez mı falan bı suru sey ben anlatmaya halım bıle yok anlatamıyorum sızde anlayamazzsınızız yanı kısacası ıste bıse olsada ölüversem
Sen çevrendekileri görüp özenmiş,Evlenip çocuk yaptığına pişman olmuşsun.
Niye kendini gereksiz hissediyosun ki ev hanımı olduğun için Bi evlat yetiştiriyosun.
Bazı zorluğu olabilir çocuğunun ama çokşükür ki sağlıklı buna sahip olmak isteyen binlerce insan var.
Niye memuriyete takılı kaldın çocuğun biraz daha büyüyünce kreşe verir özel sektörde iş bulursun
yada seneye hazırlanmaya başlarsın bi yıl yeter kazanman için.
Verdiğin kararların getirisini şikayet ederek yaşamak yerine üstesinden gelmeye çalış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?