16 yaşında 36 yaşındaki adamla nasıl tanıştın da evlendin be güzelim ya..
eğer ailen arkandaysa boşan
bulursun kendine güzel bir iş yaşarsın hayatını
21 yaş ne ki daha yolun en başındasın..
Görücü oldu amcam tanıştırdı oldu bittiye geldiailem hep atkamda artik onlarida üzmek istemiyorum ben ne yapicam yaa off ((
Görücü oldu amcam tanıştırdı oldu bittiye geldiailem hep atkamda artik onlarida üzmek istemiyorum ben ne yapicam yaa off ((
Onlar bu durumuna üzülmez, aksine bu kadar şeyden kurtulduğun için sevinirler bence..
Yani sevinmeleri gerekir..
Nediyeyim hangisini anlatayim bilmiyorum gözlerimden yaşlar akarak yaziyorum bir kusurum olursa affedin...21 yaşındayım 5 yıllık evli iki yaşında oğlum var kocam 41 yaşında allahin hikmeti diyorum...dayak yedim karakolluk oldum neler işittim neler oglumun gözü önünde o aglarken dövüldüm elimden aldi birgun aksama kadar görmedim hasretinden kokusundan hastanelik oldum geri getirdiler daha öncede oglundan şüphe ediyordu dna testine götürecekti ...bu akşam yaşadıklarimdan örnek vereyim eltimdeydik kocam kardesiyle mutfaktaydi eltim sigara icicekti odanin birine girdik ben camdaydi ve bi anda iceri girdi sendemi iciyosun allah belani versin giydir cocugu gidiyoruz dedi ve gitti...çıktım eve geldim cocugu uyuturken girdi odaya yarin babanin evine gidiyosun boşanıyoruz kahp*likte yaparsin aldatirsin beni yapmadigin ne malum dedi...defalarca yolladi boşanalım diye ve herdefasinda yalvar yakar geri getirdi beni..şimdi soruyorum sizlere siz olsaniz neler yapardiniz bana bir yol gösterin çok kötüyüm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?