Ah be güzelim seninki gibi hayatları evlilikleri okuyunca çok üzülüyorum.
Kendi isteginlemi yoksa ailenin istegiylemi evlendim.
Eğer kendin istediysen o yaşta ne acele edersiniz evliliğe anlamıyorum daha çocukluktan yeni cikiyosun hatta cocuksun be güzelim.
Ailen verdiyse yazıklar olsun zaten böyle ailelere insan kendi canına nasil yapar böyle biseyi,nasil cocuk yaşta kadın yapar,hayatını mahfeder.
Ben küçük yaşta evlenipte mutlu olan gormedim.
Ama daha gencsin ömür boyu cekme bu adamı.Bosanirsan çocuğu verirmi sana yada arkanda ailen olurmu?
Nediyeyim hangisini anlatayim bilmiyorum gözlerimden yaşlar akarak yaziyorum bir kusurum olursa affedin...21 yaşındayım 5 yıllık evli iki yaşında oğlum var kocam 41 yaşında allahin hikmeti diyorum...dayak yedim karakolluk oldum neler işittim neler oglumun gözü önünde o aglarken dövüldüm elimden aldi birgun aksama kadar görmedim hasretinden kokusundan hastanelik oldum geri getirdiler daha öncede oglundan şüphe ediyordu dna testine götürecekti ...bu akşam yaşadıklarimdan örnek vereyim eltimdeydik kocam kardesiyle mutfaktaydi eltim sigara icicekti odanin birine girdik ben camdaydi ve bi anda iceri girdi sendemi iciyosun allah belani versin giydir cocugu gidiyoruz dedi ve gitti...çıktım eve geldim cocugu uyuturken girdi odaya yarin babanin evine gidiyosun boşanıyoruz kahp*likte yaparsin aldatirsin beni yapmadigin ne malum dedi...defalarca yolladi boşanalım diye ve herdefasinda yalvar yakar geri getirdi beni..şimdi soruyorum sizlere siz olsaniz neler yapardiniz bana bir yol gösterin çok kötüyüm(
bebeğin küçük anne çocuğu yüksek ihtimalle mahkeme zaten sana veriri bir avukatla görüşürdüm ben olsam hemen hiç beklemem
Nediyeyim hangisini anlatayim bilmiyorum gözlerimden yaşlar akarak yaziyorum bir kusurum olursa affedin...21 yaşındayım 5 yıllık evli iki yaşında oğlum var kocam 41 yaşında allahin hikmeti diyorum...dayak yedim karakolluk oldum neler işittim neler oglumun gözü önünde o aglarken dövüldüm elimden aldi birgun aksama kadar görmedim hasretinden kokusundan hastanelik oldum geri getirdiler daha öncede oglundan şüphe ediyordu dna testine götürecekti ...bu akşam yaşadıklarimdan örnek vereyim eltimdeydik kocam kardesiyle mutfaktaydi eltim sigara icicekti odanin birine girdik ben camdaydi ve bi anda iceri girdi sendemi iciyosun allah belani versin giydir cocugu gidiyoruz dedi ve gitti...çıktım eve geldim cocugu uyuturken girdi odaya yarin babanin evine gidiyosun boşanıyoruz kahp*likte yaparsin aldatirsin beni yapmadigin ne malum dedi...defalarca yolladi boşanalım diye ve herdefasinda yalvar yakar geri getirdi beni..şimdi soruyorum sizlere siz olsaniz neler yapardiniz bana bir yol gösterin çok kötüyüm(
canım benim anlamadıgım birşey var. sen mazoşist misin?
senin ne yapıcam değil nasıl yapıcam demen lazım. boşanacaksın tabii ki, neyi napıcaksın?
hayır bak eli bilgisayar internet tutan insansın ki buralara kadar gelmişsin derdini anlatabiliyosun, demek ki az çok eğitimli bi insansın. yazma üslubundan da belli öyle cahil cühela bi kadın da değilsin.
hani ücra bi köyde yaşayıp da eğitimsizlikten haklarını bilmeyen bi kadın bunca dayağa, eziyete, hakarete katlanıyo olsa dicem ki, cahillikten..
ama sende öyle değil.
zaten çok erken yaşta evlendiğin için doğru kişiyi bulamadıgın için en başından hatalıymış bu evlilik, iyice zıvanadan çıkmış.
çok net boşanman lazım. gençsin daha ayaklarının üzerinde her türlü durursun ailen de arkandaymış.
ailenin evine dön cidden ve bi daha da asla barışma.
7ye kadar okudum aptal gibi okumayi sevmiyorum dedim keşke okusaydim da epin ogluna muhtac olmasaydim..bir lokma ekmek verirmi acaba deyipte el acmasaydim...hergecen gün biraz daha aklim.yetiyo daha sakin düşünebiliyorum...ben hep bebegim biraz daha büyüsün babasiz yetismesin alttan alayim dedikce o sessiz gördü beni...boşanayim diyorum ama cebimde beş kuruş param yok ki marketi pazari hep kendi görür..aileminde okadar durumu yok...daha önce gittim boşanıyorum diye bir şans verdi bizimkiler ve yine ayni tas ayni hamam...çok yiprandim bu yaşımda sinir hastasi oldum heryerim agriyo onun başı bile senedir bir tuta...allahim sen büyüksün yarabbim
7ye kadar okudum aptal gibi okumayi sevmiyorum dedim keşke okusaydim da epin ogluna muhtac olmasaydim..bir lokma ekmek verirmi acaba deyipte el acmasaydim...hergecen gün biraz daha aklim.yetiyo daha sakin düşünebiliyorum...ben hep bebegim biraz daha büyüsün babasiz yetismesin alttan alayim dedikce o sessiz gördü beni...boşanayim diyorum ama cebimde beş kuruş param yok ki marketi pazari hep kendi görür..aileminde okadar durumu yok...daha önce gittim boşanıyorum diye bir şans verdi bizimkiler ve yine ayni tas ayni hamam...çok yiprandim bu yaşımda sinir hastasi oldum heryerim agriyo onun başı bile senedir bir tuta...allahim sen büyüksün yarabbim
ah be canım neler gelmiş senin başına..Ben de 21 yaşındayım. Üniversite okuyorum. Allah büyük yardımcın olsun. Eşinle konuşmayı denemelisin herşeyden önce. bunu daha önceki zamanlarda denediğini biliyorum mutlaka denemişsindir ama bu defa ayaklarını daha sağlam basarak kesin ve ses tonuna dikkat ederek konuşmalısın. senden bir tane daha yok bunu unutma sen değerlisin , kıymetlisin. Çocukların için eşsizsin yerin doldurulamaz. onlar için sağlam adımlarla basmalısın yere. gerekirse seni bırakırım kendi ayaklarım üzerinde de dururum demelisin ses tonundan senin ne kadar ciddi olduğunu anlamalı. birazda tehtid vari konuşabilirsin eğer sen onu bırakırsan ne kadar üzüleceğini hareketlerine çeki düzen vermeyip seni kaybettiği için cok pişman olacağı o anda film şeridi gibi geçmeli eşinin gözlerinin önünden.bütün sorunlar kelimelerle cözülür. baktın olmuyor baba evine dönersin. yalvarsa da yakarsa da bitti dersin. ama haberlerde cok izliyoruz allah korusun kötü bişey yapmaya kalkarsa yine iş agzından cıkacak kelimelere bakıyor. sakinleştirmesini de bilmelisin. allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?