yaşamak istemiyorum:((

evden ayrildim...şuan annemdeyim esyalarimi almaya gidicem bi kac gün sonra...cok dalginim hayirlisi olsun...düşündüğün için çok sagol canim

Bir seye ihtiyacin var mi :/
Evden niye ayrildin o ise gidince dava acicam diyodun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allah yardımcın olsun canım önünde cok güzel yılların var gençliğine yazık etme herşey zamanla daha güzel olacak inş.

yorumların hepsini okumadım şuan ne durumdasın bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun kardeşim. daha yolun çoook başındasın sakın pes etme ve kendin için çocuğun için ayakta kalmaya çalış...

Bir seye ihtiyacin var mi :/
Evden niye ayrildin o ise gidince dava acicam diyodun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bağır çağır hergun ayni.bıktım artik aradim.kardeşimi gelip aldi..bekleyemedim daha fazla iyimi yaptim.kötümü bilmiyorum...yeterince yardimci oldun canim çok sağol

yorumların hepsini okumadım şuan ne durumdasın bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun kardeşim. daha yolun çoook başındasın sakın pes etme ve kendin için çocuğun için ayakta kalmaya çalış...

Senin gibi bir cok arkadaş hep destek.çıktı.sagolun sizin yorumlariniz çok cesaretlendirdi beni...hepinizden allah razi olsun...hergun ezilmekten bıktım hiç birseyini eksik etmiyodum hakkim varsa haram ediyorum....boşa geçen zamana yazık

yazik yani. oglunun oyle bir ortamda buyumeside dogru degil. yani sende cok gencsin. bir omur gecer mi oyle. ailende arkandaysa o zaman durma bile bence. zararin neresinden donulse kardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…