- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
ah be canım neler gelmiş senin başına..Ben de 21 yaşındayım. Üniversite okuyorum. Allah büyük yardımcın olsun. Eşinle konuşmayı denemelisin herşeyden önce. bunu daha önceki zamanlarda denediğini biliyorum mutlaka denemişsindir ama bu defa ayaklarını daha sağlam basarak kesin ve ses tonuna dikkat ederek konuşmalısın. senden bir tane daha yok bunu unutma sen değerlisin , kıymetlisin. Çocukların için eşsizsin yerin doldurulamaz. onlar için sağlam adımlarla basmalısın yere. gerekirse seni bırakırım kendi ayaklarım üzerinde de dururum demelisin ses tonundan senin ne kadar ciddi olduğunu anlamalı. birazda tehtid vari konuşabilirsin eğer sen onu bırakırsan ne kadar üzüleceğini hareketlerine çeki düzen vermeyip seni kaybettiği için cok pişman olacağı o anda film şeridi gibi geçmeli eşinin gözlerinin önünden.bütün sorunlar kelimelerle cözülür. baktın olmuyor baba evine dönersin. yalvarsa da yakarsa da bitti dersin. ama haberlerde cok izliyoruz allah korusun kötü bişey yapmaya kalkarsa yine iş agzından cıkacak kelimelere bakıyor. sakinleştirmesini de bilmelisin. allah kolaylık versin.
canım benim ya.
bak kendin diyosun 7ye kadar okudum diye. 7 ye kadar okumuş birine göre gayet olgun ve akıllı konuşuyosun sen,
sen hayatındaki en büyük beladan kurtulursan gerisi kendliğinde gelir.
insanlar zorda kalınca başarıyolar her şeyi, rahatlık içindeyken olmuyo.
sen bi boşan gerisi kendiliğinden gelir. mesela şöyle, ailen zengin olmak zorunda değil, sen onlara ekstra bi masraf çıkarmıcaksın ki masaya bi tabak daha koncak.
okula açıktan devam edersin ilk önce, o arada annenler bakar bebeğe sen de bi yerlerde çalışırsın az çok harçlıgını çıkarırsın.
bi şekilde devam edersin yani, bi cesaret etmen lazım sadece.
bebeğin de babasız büyümesin diyosun da, baba dediğin çocugu tutup benden mi değil mi diye dna ya götüren bi adam ne kadar babalık edicek sanki. bırak babasız büyüsün hem dede evinde daha iyi büyür çocuk. kendimden biliyorum.
ben 7. sınıftayken türkçem bu kadar iyi diildi, tebrik ediyorum 7. sınıfa kadar okuyan biri için hem hızlı yazıyorsunuz hem de düzgün
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok haklisin nedeseniz dogru..sanirim.yaşımın genc olmasindan kaynaklaniyo ki şüphe ediyo
teşekkür.ederim..hayatin kaderin bana yaptigi cilveye bakarmisiniz neler yaşıyorum şuan banyoda yaziyorum.çocuk agliyo.oda sessizce biseyler sayiyo..yine hır gür çıkacak belli
yok canım senin yaşından falan değil. adam psikopat o yuzden.
seni 16 yaşında alırken düşünseymiş.
senden kaynaklı değil yani, kendinle ilişkilendirme boşuna.
yani genç de olsa normal insan eşinden şüphelenmez. seninki psikopat..
gerçekten kurtulman lazım..
gerisi kendiliğinden gelir. ha çok kolay olur demiyorum elbette zorlanırsın biraz. ama en azından sen çalışırken bebeğine bakıcak bi annen falan var daha kötüsü de olabilirdi.
bi de ayrıca sana şunu söyliyim, bir sürü hakkın var senin. bi kere şiddet ve hakaret görüyorsun dayak yemişsin. sana ettiği lafların şahitleri de var.
mahkemede karşı taraf kusurlu oldugu için ona maddi manevi tazminat davası açabilirsin böyle bi hakkın kesinlikle var.
sana şiddet uyguladıgını kanıtlaman yeterli. doktor raporu alsan yeter.
bir iki tane şahit çıkıp anlatırsa yeterli.
seni iş bulana kadar idare etcek kadar tazminat istersin hem de nafakanı alırsın.
bunlar masal değil gerçekten böyle hakların var.
Türk hukuk sitesi diye bi siteye gir. orda soruu soruyosun gerçek avukatlar cevaplıyo.
gir oraya durumunu yaz. sana onlar da söylerler nafaka ve tazminat hakkının oldugunu falan.
sen yetr ki cesaret et.
7ye kadar okudum aptal gibi okumayi sevmiyorum dedim keşke okusaydim da epin ogluna muhtac olmasaydim..bir lokma ekmek verirmi acaba deyipte el acmasaydim...hergecen gün biraz daha aklim.yetiyo daha sakin düşünebiliyorum...ben hep bebegim biraz daha büyüsün babasiz yetismesin alttan alayim dedikce o sessiz gördü beni...boşanayim diyorum ama cebimde beş kuruş param yok ki marketi pazari hep kendi görür..aileminde okadar durumu yok...daha önce gittim boşanıyorum diye bir şans verdi bizimkiler ve yine ayni tas ayni hamam...çok yiprandim bu yaşımda sinir hastasi oldum heryerim agriyo onun başı bile senedir bir tuta...allahim sen büyüksün yarabbim
Darp raporumda var...hepinizden allah razi olsun cesaret verdiniz bana çok çok sagolun
doğum ne zaman?
Hamile degilim canim 18 aylık dünya tatlisi tosun gibi oğlum var..
hatta canım benim sana şunu da söyleyeyim, param yok nerden avukat bulcam dersen, baro sana ücretsiz avukat veriyor.
bunun için ikamet ettiğin muhtarlıga gidip ücretsiz avukat istemek için mal varlıgı yoktur belgesi alıyosun muhtarlıktan.
başka bikaç belge daha toparlayıp avukat başvurusu yapıyosun.
eger üstüne kayıtlı bir ev tapu araba vs veya bi banka hesabı içinde para olan. böyle bişey yoksa ücretsiz avukat tayin ediyolar sana boşanma davanı da rahatça açıp nafakanı falan alabilirsin.
Adliyeye gidip dilekce veriyosun ucretlerin devlet tarafindan karsilanmasi icin sadece dilekce sonra bi polis gelip adresinizi konteol edip uygundur derse ucreti devlet karsiliyo daha sonra baro ya gidip uctetsiz avukat icin dilekce verip avukat size belge verdikden sonra onlari imzalatiyosuniz gerekli yerlere ve bunlarin hepsi 1 ay icinde sonuclaniyor ve butun ucretleri devlet karsiliyor
Birde siz nasil evlendiniz 16 yasinda resmi olarak acaba devletin kamu davasi acma hakki varmiki ?
Daha önce akrabamiz istemisti 32yasindaydi kiyameti kopardilar ne hakla ister diye..sonra eşimin ailesi geldi ve hic bisey diyemediler allahin hikmeti dilleri lal oldu kulaklari sağır kaderimdi yasanmasi gerekiyormus ve yaşaniyor... Ailem çok pişman şuan gitsem.sevinirler ama bebegim var nasil gideyim deyip durdum.artik cekilecek dert olmaktan çıktı...çirkin biride degilim elim ayagim.düzgün şükür ama neden böyle yapiyo bilmiyorum.anlam veremiyorum...hele hele yapmadigim halde birde or**pu demiyomu deli oluyorum yapsam gam yemiycem16 yaşında aileniz nasıl izin verdi evlenmenize hemde 20 yaş farklasorgulamak düşmez üzüldüm kesinlikle böyle psikopatla geçmez ömür yaşınız genç aileniz arkanızdaysa ki değilse bile çalışırsınız bakarsınız oğlunuza diyorum kısa ve net kendinize bu eziyeti yapmayın
Daha önce akrabamiz istemisti 32yasindaydi kiyameti kopardilar ne hakla ister diye..sonra eşimin ailesi geldi ve hic bisey diyemediler allahin hikmeti dilleri lal oldu kulaklari sağır kaderimdi yasanmasi gerekiyormus ve yaşaniyor... Ailem çok pişman şuan gitsem.sevinirler ama bebegim var nasil gideyim deyip durdum.artik cekilecek dert olmaktan çıktı...çirkin biride degilim elim ayagim.düzgün şükür ama neden böyle yapiyo bilmiyorum.anlam veremiyorum...hele hele yapmadigim halde birde or**pu demiyomu deli oluyorum yapsam gam yemiycem
Daha önce akrabamiz istemisti 32yasindaydi kiyameti kopardilar ne hakla ister diye..sonra eşimin ailesi geldi ve hic bisey diyemediler allahin hikmeti dilleri lal oldu kulaklari sağır kaderimdi yasanmasi gerekiyormus ve yaşaniyor... Ailem çok pişman şuan gitsem.sevinirler ama bebegim var nasil gideyim deyip durdum.artik cekilecek dert olmaktan çıktı...çirkin biride degilim elim ayagim.düzgün şükür ama neden böyle yapiyo bilmiyorum.anlam veremiyorum...hele hele yapmadigim halde birde or**pu demiyomu deli oluyorum yapsam gam yemiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?