yaşamak istemiyorum:((

canım karşıdaki adam nispeten medeni bi insan olsa, ilişkileri normal kavgalı şiddetli geçimsizlik falan olsa bu dediklerin uygulanabilir ama bu konuşma evresini çoktan geçmişler.
aksine hatta adamı daha çok sinirlendirebilir, adam psikopat neticede, dayak atan adamla geçip daha ne konuşucak allah aşkına, sessizce çıkıp gitmesi lazım ardına bakmadan.

Çok haklisin nedeseniz dogru..sanirim.yaşımın genc olmasindan kaynaklaniyo ki şüphe ediyo

ben 7. sınıftayken türkçem bu kadar iyi diildi, tebrik ediyorum 7. sınıfa kadar okuyan biri için hem hızlı yazıyorsunuz hem de düzgün

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür.ederim..hayatin kaderin bana yaptigi cilveye bakarmisiniz neler yaşıyorum şuan banyoda yaziyorum.çocuk agliyo.oda sessizce biseyler sayiyo..yine hır gür çıkacak belli

Çok haklisin nedeseniz dogru..sanirim.yaşımın genc olmasindan kaynaklaniyo ki şüphe ediyo

yok canım senin yaşından falan değil. adam psikopat o yuzden.
seni 16 yaşında alırken düşünseymiş.
senden kaynaklı değil yani, kendinle ilişkilendirme boşuna.
yani genç de olsa normal insan eşinden şüphelenmez. seninki psikopat..
gerçekten kurtulman lazım..
gerisi kendiliğinden gelir. ha çok kolay olur demiyorum elbette zorlanırsın biraz. ama en azından sen çalışırken bebeğine bakıcak bi annen falan var daha kötüsü de olabilirdi.
bi de ayrıca sana şunu söyliyim, bir sürü hakkın var senin. bi kere şiddet ve hakaret görüyorsun dayak yemişsin. sana ettiği lafların şahitleri de var.
mahkemede karşı taraf kusurlu oldugu için ona maddi manevi tazminat davası açabilirsin böyle bi hakkın kesinlikle var.
sana şiddet uyguladıgını kanıtlaman yeterli. doktor raporu alsan yeter.
bir iki tane şahit çıkıp anlatırsa yeterli.
seni iş bulana kadar idare etcek kadar tazminat istersin hem de nafakanı alırsın.
bunlar masal değil gerçekten böyle hakların var.
Türk hukuk sitesi diye bi siteye gir. orda soruu soruyosun gerçek avukatlar cevaplıyo.
gir oraya durumunu yaz. sana onlar da söylerler nafaka ve tazminat hakkının oldugunu falan.
sen yetr ki cesaret et.

bu adam siz evliyken dayak atıyorsa sen bu adamı bıraktığın zaman kim bilir neler olur , otur başına geleni çek demiyorum böylesi çekilmez zaten , ama olabildiğince sağ duyulu olmalısın. belkide bırakıcam seni defol git demek bir daha kavga etmek küfür işitmek yerine boşanırsanız onun için de senin için de her şeyin daha iyi olacağına ikna etmelisin adamı. yani öyle şeyler söylemelisin ki onunda boşanmak kafasına yatmalı. aksi halde sen arkanı dönüp bırakıp gidersen bu adamı işler daha kötü olabilir. Allahım korusun haberleri izliyoruz eski koca dayakları,cinayetleri. Bir kadın isterse her şeyi yapabilir. kendi yakların üzerinde durabilirsin. evde 1 kap yemek yapmanı simdi o saglıyor olabilir ama sen kendi ayakların üzerinde durabilirsin.

teşekkür.ederim..hayatin kaderin bana yaptigi cilveye bakarmisiniz neler yaşıyorum şuan banyoda yaziyorum.çocuk agliyo.oda sessizce biseyler sayiyo..yine hır gür çıkacak belli

hatta canım benim sana şunu da söyleyeyim, param yok nerden avukat bulcam dersen, baro sana ücretsiz avukat veriyor.
bunun için ikamet ettiğin muhtarlıga gidip ücretsiz avukat istemek için mal varlıgı yoktur belgesi alıyosun muhtarlıktan.
başka bikaç belge daha toparlayıp avukat başvurusu yapıyosun.
eger üstüne kayıtlı bir ev tapu araba vs veya bi banka hesabı içinde para olan. böyle bişey yoksa ücretsiz avukat tayin ediyolar sana boşanma davanı da rahatça açıp nafakanı falan alabilirsin.

Darp raporumda var...hepinizden allah razi olsun cesaret verdiniz bana çok çok sagolun

doğum ne zaman?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adliyeye gidip dilekce veriyosun ucretlerin devlet tarafindan karsilanmasi icin sadece dilekce sonra bi polis gelip adresinizi konteol edip uygundur derse ucreti devlet karsiliyo daha sonra baro ya gidip uctetsiz avukat icin dilekce verip avukat size belge verdikden sonra onlari imzalatiyosuniz gerekli yerlere ve bunlarin hepsi 1 ay icinde sonuclaniyor ve butun ucretleri devlet karsiliyor

Birde siz nasil evlendiniz 16 yasinda resmi olarak acaba devletin kamu davasi acma hakki varmiki ?

Darp raporumda var...hepinizden allah razi olsun cesaret verdiniz bana çok çok sagolun

gönül istiyo ki daha fazla yardım edebilelim.
ücretsiz avukat hakkın var, nafaka ve tazminat hakkın var.
darp raporun da varmış zaten hazırda, senin beklemene hiç gerek yok.
direkt muhtarlıga git ve ilk belgeni al hemen bugun yarın ilk fırsatta.
yalnız kocana bişey belli etme bir süre. şimdi sinirlenir bişey olur zaten psikopat sana zarar vermesin iyice.
dur sana ücretsiz avukat talep etmek için lazım olan belgeleri de yazıcam şimdi hangi ilde yaşıyosun onu de bakim?

Çok dengesiz birisi kişiliği çok çabuk degisebiliyo..dün bana kahp* diyo bugün de gönlümü almaya calisiyo..cocuguda hazirla hadi dışarı çıkıyoruz avm ye gidixez diye tutturdu..ama hic keyfim yok yüzüm asık inanin evin işlerini bile yapmak istemiyorum..gelmek istemiyorum dedikce sinirleniyo..onunla dışarı çıkmaya yanyana durmaya utaniyorum ...hic unutmam balayimiz antalyada 5 yıldızlı otelde gecirdik cok güzeldi bayanin teki havuz kenarinda otururken yanima geldi biraz konustuktan sonra babanizlami geldiniz tatile deyince donup kaldim o an hic çıkmiyo aklimdan (

Banka hesabi olarak şöyle bir durum var...kocam gemi makina mühendisi gemide çalışıyor 6gidiyo gelmiyo maaşida epeyce yüksek...bu aralar bi kac şirkete başvuru yapti yine gidicek dolar üzerine çalıştığı için döviz hesabi actirdik ortak o yokken ihtiyacim olursa ordan alabilmem için...sanirim avukat vermezler bana

Sen çok geçsin gülüm eşinde orta yaşta büyük ihtimalle o da bu tersliğin bilincinde. Bu farkın ezikliğiyle sana saldırıyor gibi geldi bana. Benimde eşimden yana çok büyük sorunlarım var ama senin gibi aşağılanmadım dayak yemedim. Sen bunları haketmiyorsun. Ayrılabilme imkanın varsa ayrıl böyle ömür geçmez...

anne baba imzasi olunca nikah kiyiliyo...kıyılmaz olaydiii bin pişmanım isyankar oldum depresyona girdim pisikolojim bozuldu kendime bile bakmiyorum

16 yaşında aileniz nasıl izin verdi evlenmenize hemde 20 yaş farkla sorgulamak düşmez üzüldüm kesinlikle böyle psikopatla geçmez ömür yaşınız genç aileniz arkanızdaysa ki değilse bile çalışırsınız bakarsınız oğlunuza diyorum kısa ve net kendinize bu eziyeti yapmayın

Daha önce akrabamiz istemisti 32yasindaydi kiyameti kopardilar ne hakla ister diye..sonra eşimin ailesi geldi ve hic bisey diyemediler allahin hikmeti dilleri lal oldu kulaklari sağır kaderimdi yasanmasi gerekiyormus ve yaşaniyor... Ailem çok pişman şuan gitsem.sevinirler ama bebegim var nasil gideyim deyip durdum.artik cekilecek dert olmaktan çıktı...çirkin biride degilim elim ayagim.düzgün şükür ama neden böyle yapiyo bilmiyorum.anlam veremiyorum...hele hele yapmadigim halde birde or**pu demiyomu deli oluyorum yapsam gam yemiycem

Yaşanacak varmış demek ki ailenizde arkanızdaymış daha ne istiyorsunuz sizde bir anne baba evladısınız yapmayın kendinize hala bir çıkar yol var değilmi eşiniz aradaki yaş farkından kendi özgüven eksikliğinden dolayı yapıyor bunu size bastırmaya çalışıyor Bebeğinizin yaşı ilerledikçe daha çok etkilenecek sağlıklı bir ortamda büyümedikten sonra anne babayla birlikte olmanın bir anlamı varmı hayat sizin boşanın demek kolay ama çözüm varmı oturup ciddi ciddi konuştunuzmu

Son düzenleme:

Seni esi olarak gormuyor demekki cunku aradaki yas farki hani siz 40 olsaniz o 60 bu kadar olmaz ama sizin yasiniz ona gore cok kucuk oyuzden senin ustunde baski kurmaya calisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…