yaşamak istemiyorum:((

Tehtit ediyo beni en fazla bakkala gidebiliyorum...napicam ben bilmiyoru...çocuğu birak git şimdi diyo önceden onuda götür derdi...ben nasil giderim onsuz

Kesinlikle katılıyorum
Offff çocuğun önünde dayak mı yedin bir de((((

Evet bana bakip bakip agliyodu içini çekiyodu okadar agladi ki nefesi kesildi sonra kucagina aldi babasina birakip geldi yine devam etti...kayinpederim kapiyi kırıyodu iceri girdi buna vurdu bir iki tane sonra karakolluk olduk...daha neler neler allah kimseyi insafsiz birinin eline düşürmesin

Tehtit ediyo beni en fazla bakkala gidebiliyorum...napicam ben bilmiyoru...çocuğu birak git şimdi diyo önceden onuda götür derdi...ben nasil giderim onsuz

Yaa sacmalama, kuzunu birakmayiz o kansiza.
Evden cikabilmen lazim. Annenlere gidiyom desen? Veya o hic mi gitmiyo bi yere?
Bi firsat bulup muhtara gitmen lazim hangi ilcedesin?
Mesela bi kadin arkadasin gelip seni kapidan alsa komsuya gune gidiyoz dese onla ciksan?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşinin yaş sorunsalı var bence
boşan derim yazık ya 21 yaşında çektiklerine bak

Yaştan ayri tuhaf birisi...mesela ben bakimli biriyim makyaj yaparim kendime bakarim.saç falan her konuda..evimide ihmal etmem cocugum.desem.yine öyle...onlara bile kulp buluyo niye böyle giydin niye makyaj yaptin hergun evmi silinir gibisinden...azonce annemle konuşuyorum mutfaktan bagiriyo sofrayi kur çabuk diye annem duymasin diye yüksek sesle konustum...enteresan birisi yani.saati saatine uymuyo...kavga edelim.ertesi gün yalvariyo ve ben artik.dayanamiyorum...ilgisiz,alakasiz duygusuz anca işi düşünce tanir beni yanina gitsem kovar öyle biri hangisini anlatayim ki

off 21 yaşında gencecik kadının yaşadığı şeye bak ya
sizin için çok üzüldüm
benden 1 yaşküçüksün sadece
eşin olacak o şahısı da allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
dayak atıyo bide çocuğun önüde
yok ya bu böyle devam etmez
kurtul kardeşim bir an önce sen kendini ve çocuğunu düşünmek zorundasın

Onun ailesine hic gitmem çünkü görümcelerim falan beni.küçük görüyorlar kayinpederim.haric hic birini sevmem... Komşuyada birakmaz başkasina gitme der...pazar günü anneme gidicem.hayirlisiyla şundan bir kurtulaydim...bebegime gelincede kan.dökerimde yine birakmam

Allahin izni ile büyüklerimin yaptigi hatayi düzelticem...sadece işe başlamasini bekliyorum

Hepinizden allah razi olsun okadar cok.destek verdiniz ki...çok yanlizdim ne yapacagimi bilmiyordum özellikle böğürtlen sen çok yardimci oldun gözümü açtın desem.yeridir..tekrar tekrar teşekkür ediyorum.sagolun

inşallah canım
sen ve çocuğun inşallah mutlu bi şekilde yaşarsınız
bu arada görümcelerin seni neden küçümsüyolar

Görümcemin biri evli oğlumla yaşıt kızı var unv mezunu...digeri öğretmen oldu bu sene evde oturuyo hepsi cok sinir bozucu ne desem tersini söylüyolar aksini idda ediyolar cevaplarini veriyorum.yine ayni...kaynanam.desem.oda ayni beni hic sevmez ama lafta severim.der...cok olay yaşadım onlarla da...ben okumadigim.icin kaynanam.okumakta okumak diye tutturuyo...kizi okudu da ne oldu cocuk bakiyo..okumakla keşke adam.olunsaydi

hey allahım ya
küçükcük kızı al gelin yap ondan sonrada okumadı diye küçümse
okumak isteseydin eşin izin verir miydi
bence cvp hayır
ayrıca ne insanlar var kendilerinin geliştirip
bilgili olanlar okumakla adam olunmuyor sadece cahilliği alıyo
ama seninkilerin cahilliğini aldı mı onu bilmiyorum

Benden 1yas kucuksun ve yasadiklarin hakiketen zor gozlerim dolu dolu okudum. Hic bir seyden korkma. Ne olusa olsun hayat devsm ediyor. Bu dunyaya da bir kere geliyoruz. Ben de kiymetini bilemedim hayatimin ama yasiyorum iste zar-zor. Onun icin kurtulma sansin varsa arkana bile bakma

Allahin izni ile büyüklerimin yaptigi hatayi düzelticem...sadece işe başlamasini bekliyorum

Kendi annene gidiyom diye ciksan dedim ben de.
Pazarlari muhtar kapali :/
Ya bi de ise baslamasini bekliyom diyon ama o hesaplarini filan devrederse bu arada cok zorlasir isin.. Ben yine o siteye yazdim senin icin hesaplari devrederse ne yapabiliriz diye sordum bakalim.
Ama gelecek cvp muhtemelen belli. O oyle birsey yapmadan acele edip acin davayi. Davayi actiktan sonra istedigi uyanikligi yapsin ise yaramaz dicekler.
İse baslamasini beklemesen daha iyi iste.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dışardan oku dedi eşim kabul ettim ve hamile oldugumu öğrendim..birdaha da konusunu açmadı...okumak adam etseydi ilk önce kocam olurdu...onlarin doldurusuna çok geliyo sinir oluyorum...oraya gidiyo eve geldiginde ateş bombasi

Onun ailesinin evi karşı binada ki gitmiyorum onlara...kendi aileme pazar gidicem babamla konuşucam bakayim.onlar ne dicek.

offf böyle konuları okudukça çok üzülüyorum
şimdi nasılsın
eeeee eşin senin şuan pc başında olduğunu görmüyor mu

Tek başıma olsaydim arkama bile bakmadan kaçardım bu cehennemden ama rabbim.bir can daha verdi bana artik kendimi degil onu düşünüyorum..baba evinde nekadar huzurlu olurum acaba geçine bilirmiyim acaba burdaki rahat yaşam orda da olurmu ve daha bir sürü şey düşünüyorum..nediyim.bacim.allah yardimcimiz olsun

offf böyle konuları okudukça çok üzülüyorum
şimdi nasılsın
eeeee eşin senin şuan pc başında olduğunu görmüyor mu

Şuan iyim canim bebegimin banyosunu yaptirdim uyutuyorum telden giriyorum nete kendi laptopumda var karışmaz öyle seylere biliyo.burda takildigimi...bi kac gündür sorun.yaşamıyorum müzik konusu haric tabi cok karisiyo dinleme diyo

of allah bebeğini sana bağışlasın canım
lütfen onu yumuşacık yanaklarından benim için öp

pardon da neden müzik dinlemene karışıyo

of allah bebeğini sana bağışlasın canım
lütfen onu yumuşacık yanaklarından benim için öp

pardon da neden müzik dinlemene karışıyo

öptüm canım...allah müzik dinleyenleride söyleyenleride cehennemlik kılmış...senin yüzünden günaha giremem diyo 5 vakit namaz kılıyo hoca oldu başıma...tövbe tövbe yaa gülüyorum allah affetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…