öptüm canım...allah müzik dinleyenleride söyleyenleride cehennemlik kılmış...senin yüzünden günaha giremem diyo 5 vakit namaz kılıyo hoca oldu başıma...tövbe tövbe yaa gülüyorum allah affetsin
ya dayak atanlara ne oluyormş acaba
bide onu söyleseydi yaa
canım boşanacaksın galiba
ama dikkat et seni kandırmasın
çevremizde ör. çok
hatta bunun için yeniden çocuk yapıyorlar
ama sonuç hüsran
ikinci çocuğuda istiyo sürekli ama ben istemiyorum maksadı beni kendine mahkum etmekmiş çökerticekmiş beni öyle söylüyo...bende onu artık midemin kaldırmadığını istemediğimi söylüyorum herseferinde...allah korusun ikinci çocuk olursa ömür boyu onunla kalırım
o zaman çok dikkat et canım
bu arada buraya girdiğini biliyorsa
dikkat et
şifreni falan öğrenmesin
biliyo buraya girdiğimi şuan tam karşımda duruyo pcdeyim ben...
düşünse buraya yazılanları okuduğunu
kızar sadece bişey demez....belkide kıyameti kopartır -...
Eki Görüntüle 1037813
kızlar bu benim fotom yarında oğumun fotosunu atarım...çok üzdüm sizleride hakkınızı helal edin
biliyo buraya girdiğimi şuan tam karşımda duruyo pcdeyim ben...
Nediyeyim hangisini anlatayim bilmiyorum gözlerimden yaşlar akarak yaziyorum bir kusurum olursa affedin...21 yaşındayım 5 yıllık evli iki yaşında oğlum var kocam 41 yaşında allahin hikmeti diyorum...dayak yedim karakolluk oldum neler işittim neler oglumun gözü önünde o aglarken dövüldüm elimden aldi birgun aksama kadar görmedim hasretinden kokusundan hastanelik oldum geri getirdiler daha öncede oglundan şüphe ediyordu dna testine götürecekti ...bu akşam yaşadıklarimdan örnek vereyim eltimdeydik kocam kardesiyle mutfaktaydi eltim sigara icicekti odanin birine girdik ben camdaydi ve bi anda iceri girdi sendemi iciyosun allah belani versin giydir cocugu gidiyoruz dedi ve gitti...çıktım eve geldim cocugu uyuturken girdi odaya yarin babanin evine gidiyosun boşanıyoruz kahp*likte yaparsin aldatirsin beni yapmadigin ne malum dedi...defalarca yolladi boşanalım diye ve herdefasinda yalvar yakar geri getirdi beni..şimdi soruyorum sizlere siz olsaniz neler yapardiniz bana bir yol gösterin çok kötüyüm(
Resmini neden koydun
Oglunun resmini de ayrica
Arkadasin biri erkeksin fake hesap açıp insanlarin duygulariyla oynuyosun deyince resmimi koydum ki erkek olmadigimi bilsinler diye kötü bir niyetim yoktu
kızar sadece bişey demez....belkide kıyameti kopartır -...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?