yaşamak istemiyorum:((

öptüm canım...allah müzik dinleyenleride söyleyenleride cehennemlik kılmış...senin yüzünden günaha giremem diyo 5 vakit namaz kılıyo hoca oldu başıma...tövbe tövbe yaa gülüyorum allah affetsin

ya dayak atanlara ne oluyormş acaba
bide onu söyleseydi yaa
canım boşanacaksın galiba
ama dikkat et seni kandırmasın
çevremizde ör. çok
hatta bunun için yeniden çocuk yapıyorlar
ama sonuç hüsran

ya dayak atanlara ne oluyormş acaba
bide onu söyleseydi yaa
canım boşanacaksın galiba
ama dikkat et seni kandırmasın
çevremizde ör. çok
hatta bunun için yeniden çocuk yapıyorlar
ama sonuç hüsran

ikinci çocuğuda istiyo sürekli ama ben istemiyorum maksadı beni kendine mahkum etmekmiş çökerticekmiş beni öyle söylüyo...bende onu artık midemin kaldırmadığını istemediğimi söylüyorum herseferinde...allah korusun ikinci çocuk olursa ömür boyu onunla kalırım

o zaman çok dikkat et canım
bu arada buraya girdiğini biliyorsa
dikkat et
şifreni falan öğrenmesin

kızlar bu benim fotom yarında oğumun fotosunu atarım...çok üzdüm sizleride hakkınızı helal edin

biliyo buraya girdiğimi şuan tam karşımda duruyo pcdeyim ben...

Kiz manyak senden sonra girip bunlari okuyosa?
Ya bari sil gecmisi filan.
İkinci bebek yapip seni cokerticekmis filan bildigin psikopat. Korunmak icin ondan habersiz dogum k. Hapi al ic hergun.
Bi de ben de cok zorladim galiba bosan bosan diye avukat falan kendimi kotu hissettim sen hala ailene filan daniscan da ohoo :/
Canim arkadasim ben sana gerekli tum bilgilendirmeyi yaptim, hesap olayini avukata sordum cvp gelince onu da yazarim buraya..
Artik daha fazla bosanma baskisi yapmayayim.. :/
Ama son tavsiyem o koca adam hayat tecrubesi de cok uyaniktir o yuzden daha fazla bekleyip de alacagin parayi riske atma, sen dava acana kadar o hesaplari devreder falan mazallah, oyalanma..
Kararini verirsen bana ozelden yaz mutlaka elimden gelen her turlu yardimi yaparim.. Destek olurum. O zamana kadar kendone iyi bak mantikli davran dikkat et. Opuyom.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aramızda 3 yaş var bende 18 yaşındayım .. daha çok gençsin eşinle aranızdaki yaş farkı çok fazla ve sanırım seni kıskandığı için bu şekilde davranıyor , evliliğiniz aşk evliliği mi bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla davranışları çok kırıcı.. boşanmak sanırım en doğrusu daha çok gençsin yepyeni bi hayat kurabilirsin kendine

Artık herkes 25-26 yaşında evleniyo daha 21 yaşındasın dünya kadar nasip bulursun Allah gönlüne göre versin boşan gitsin aç davayı anlat olanları koruma falan versinler hatta

Hem sana hem 4 yaşındaki oğluna yazık. Bende şuan 19 yaşındayım ve ben olsam yaşadıklarına katlanamazdım ama şuan tek mantıklı görünen karar boşanmak :/

Arkadasin biri erkeksin fake hesap açıp insanlarin duygulariyla oynuyosun deyince resmimi koydum ki erkek olmadigimi bilsinler diye kötü bir niyetim yoktu

Canım tamamını okumadım ama hala devam ediyosun anlaşılan..
Cehenneme giden yol iyiniyet taşlarıyla örülüdür
Bazı insanların büyümesi için belki onlara bir ders vermesi gereken sensindir
Gözünü seveyim o yavruya yazık büyüyünce bu gördükleri büyük yaralar açacak onda
Ayrıl
Ona çaktırmadan ayarla hemde çok akıllı sanıyo kendisini
Burda bi arkadaş sana yardımcı olmaya çalışıyor adını unuttum nikşni yani
O da benim gibi korktu
Bu adam bi gün kafandan aşağı kezzap dökerse hiç şaşırmayacam Allah korusun
Elenmeseydi küçük kızla madem k.ına güvenmiyo,böyle kıskançlık olmaz bu piskopatlık bunun sonunu hiç iyi görmüyorum
Mazoşist değilsen bay bay de

Eşiniz olacak psikopat sizi kıskanıyor kompleksten kafayı yemiş durumda...madem arada çok yaş farkı gönlünüzü hoş tutsun kıymet bilsin o da yok...
Bu arada çok güzel bir bayansınız maşallah.... ama resminizi kaldırın silin bence. İkinci bir çocuk da düşünmeyin bnce böyle dengesiz bir adamdan...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…