Yaşamak neden bu kadar zor kızlar

hazal3423

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
136
55
48
32
5 senelik evliyim.23 yasındayım hayatın deyim yerindeyse tokatını 15 yasında yedim. Annemi kaybettim. En ihtiyac duydugum dönemde annem yoktu. Henüz 34 yaşındaydı. Gençliğin baharındaydı. Arkasında 4 çocuk bırakıp gitmişti. 4 gözü yaslı anne sevgisine muhtaç. Ölümünün üzerinden 8 ay gecti ve babam baska biriyle görüşmeye basladı. Tam 1 sene olmuştu annemi kaybedeli ve babam artık baskasıyla evliydi. Annemin evinde annemin hatıralarında baska bir kadının varlığı vardı.

Babama kızıp görücü usulüyle 17 yasında evlendim. Yağmurdan kaçıp doluya tutuldum resmen. Elin en iyisi senin en kötüsüdür derler ya tamda öyle oldu. Cahilliğin cocukluğun eksikliğin yaptığımın hatanın farkına varmıstım. Ama iş işten coktan gecmişti. Kocam daha 1 sene evliliğimizde beni aldattığını öğrendim. Böyle bir kalp acısı olamazdı. Toparladım her dediğimde bir baskası cıktı karsıma. Defalarca hayatına giren kadınlar kızlar. Bumuydu evlilik denilen rezil hayat. Bumuydu hak ettiğim. Evet buymus ki devam ettim. Beni ailemden kardeslerimden uzaklastırdı. Şuan 5 senem biticek ama yasadıklarım bedenimi ruhumu öyle etkilediki. Kocadan yana şansım gülmedi. Lanet olası baş belası yatacak yeri olmayan melek yüzlü kendine göre hatasız allahın yer yüzüne indirdiği seytan bi kaynana var. Anne sevgisini onda bulurum dediğim ama ananın ölmesine benmi sebebim bize ne diyen şeytan. Aslında en büyük hakareti hak eden kişi ama sadece allahından bulsun demek istiyorum.

Bugn konuyu actım uzun zamandır takip ediyorum kk yi ama artık özgürlüğüme ramak kala yazıyorum. Evliliğimi bitirme kararı aldım. Kimseye yaranamamak kimseyi memnun edememekten cok sıkıldım. 23 yasındayım ve pes etmiş durumdayım.

Yasamın hayatın bu kadar zor olduğunu insan oğlunun nankör bi et parcası olduğunu kalbim defalarca kırılarak anladım. Bosanınca ne yaparım nasıl toparlanırım bilmiyorum ama ruhum bedenime ağır geliyor artık. Bana akıl verin bosanmıs olan arkadaslar. Hayatınz düzeldimi ? Mutlumusunuz? Bende bulurmuyum mutluluğu ?

Yazım uzun oldu kusura bakmayın. Ama içimdekileri yazsam sayfalar yetmez

Belki kendini toparlayan kadar Bir süre zor gelir ama sonra oh be dünya varmış dersiniz.
Yaşınız daha çok genç ve kimsenin kahrini çekmeye gelmedik dünyaya. aldatan koca manyak bir kaynana..
En doğru kararı vermişsiniz. Kolaylıklar diliyorum

Bayan kuaförüyüm. İi bi maas alıyorum. Cocuqm yok

Öyleyse hiç arkana bakma.
Çok gençsin, hayatını baştan kur. Sana kıymet vermeyen, defalarca aldatıp onurunu zedeleyen, bir de kendinden beter bir anası olan bir adamla ömrünü heba etme.
Boşanıp mutlu olan sadece bu forumda bile çokça kadın var. Sen de gelirsin üstesinden.

Ah canım ya
Öz baban bile sahip çıkmamış kaldı ki el oğlu.
Ne güzel işin maaşın varmış hiç durma ayrıl, sakın hamile kalma olur mu.

Asıl şimdi yeniden doğdun bunu anlamana az kaldı.Is bul kendine yeni bir hayat kur ve kendine acimayı bırak.. ..
İşin varmış pardon öyleyse hayata hoşgeldin.

kocanı sevmiyorsun, çocugun yok ve yaşattıkları hayat ortada,
iyi de bir işim var diyorsun
arkana bakmadan kaç, ilk zamanlar zor gelir ama alışırsın gün gelir sende hak ettiğin mutluluğu yaşarsın..
ben eşim olmadan asla yaşayamam diyordum, onsuz naparım, o olmadanlar o kadar çoktuki kafamda..

şimdi ise, başarabildiklerimi görünce, bana yaşattıkları aklıma gelince, ohh be diyorum
onsuzda yaşayıp mutlu olabiliyormuşum, hayat eşimden ibaret değilmiş, ne hali varsa görsün diyorum
12 yılımı heba ettim, 2 evladım var onlar için düzelir umuduyla... geldiğim noktada gereksizmiş diyebiliyorum..

Boşan kendine yeni bir hayat kur hayat çok güzel yaşamayı bilene kaderin olmasın o insanlar kardeşlerinle de bağını artir

Yaşamı siz kendi kendinize bu kadar zorlaştırmışsınız.
Yanlış kararların sonu hüsran olmuş doğal olarak.
Neyse dilerim bundan sonra mutlu olursunuz...

Tek ihtiyacin olan umut. Dogru karari vermissin. Belki hala kararini sorguluyorsun ama inan hayatin onunla oldugundan daha iyi olacak. Kimseye esir olmak zorunda degilsin. Kendin icin yasa artik.

Yaşamak zor değil aslında biz ve bizim seçimlerimiz zorlaştırıyor
Yaşadıklarınıza üzüldüm bundan sonra yüzünüz güler umarım :)

Allahtan çocuğunuz yok
Sürekli aldatan bir adam kötü kaynana..
Geç bile kalmışsın bu kararı vermek için
Yolun açık olsun inşallah daha iyi
Bİrileriyle karşılaş güzel bir hayat seni bekliyor.. meslektaşız:)

Daha çok gençsin keşke senin yaşında olsam. Hiçbirşey den korkma herşeyin başındasın çooooook mutlu olursun inşallah....

işin var, gelirin var, gençsin, yakında bekar ve özgür de olacaksın, hayat sana zor olmamalı artık.
bırak eskileri, baban şunu yapmış, eşin bunu yapmış... bunlarla yaşarsan yaşam zorlaşır tabi, önüne bakacaksın sadece, gerisi kolay.

İnşallah inanın kendimi boslukta hissediyorum. Heba olan 5 sene ve yaşayamadıklarım var

Cocuk yapmamakla akillilik etmissin aferin ablacim
Yepyeni bir hayat seni bekliyor, cok mutlu ol insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…