Inşallah sağolunSadece ilaca odaklanmayip olumlu dusunmeye calisin. Size iyi gelen bir sey muhakkak vardir onlara odaklanan. Umarim cabucak toparlarsiniz.
ilaçtan çok bir psikoloğa gidip terapiye başlayabilirsiniz emin olun size daha iyi gelecektir hepimiz zaman zaman kendimizi değersiz hissedebilirz tünelin sonunun hep karanlık olacağını düşünebiliriz ama emin olun ışık var sadece biraz daha zamana ihtiyacınız var bir mutluluk oyunu oynayabilirsiniz belki o role o kadar kaptırırsınız ki artık gerçekten mutlusunuzdur elimizde olan tek şey şu an onu harcamayalımDepresyon geçmiyor ilaç kullandigim halde hiç bir şey yapmak istemiyorum boşluktayım her sey anlamsız geliyo yürüyüş yapamıyorum sosyal fobi var uğraşacak bir şeyler bul diyeceksiniz ona da maddiyat lazm hiç bir amacım yok boş yaşıyorum olsa da zaten mutlu etmiyor hiç bir şey beni keşke biri gelip yarın öleceksin deseağır ilaç kullandigim halde bile depresyon niye geçmez nefes almak zor geliyor artık
Tedaviniz, veya doktorunuz mu değişse acaba? İlacın sizin olumsuz düşüncelerinizi bir nebze de olsa rahatlaması gerekir. Çok geçmiş olsun, üzüldüm durumunuza. İnsan bazen kendini kurtaramayacakmış gibi hissediyor. Ama doğru adımlar atılırsa, bu süreç geçecektir kesinlikle.Depresyon geçmiyor ilaç kullandigim halde hiç bir şey yapmak istemiyorum boşluktayım her sey anlamsız geliyo yürüyüş yapamıyorum sosyal fobi var uğraşacak bir şeyler bul diyeceksiniz ona da maddiyat lazm hiç bir amacım yok boş yaşıyorum olsa da zaten mutlu etmiyor hiç bir şey beni keşke biri gelip yarın öleceksin deseağır ilaç kullandigim halde bile depresyon niye geçmez nefes almak zor geliyor artık
Etiketlediginiz kisilerden değilim ama cevap vermek istedimShusui
Merhaba geçmiş olsun öncelikle
Size ve konu sahibine..
Depresyon da baş ağrısı olur mu acaba oluyorsa ne sıklıkta ve ağrı nasıl hissedilir
Bu konuda detay verebilir misiniz
Bende tam tersi oldu çok kilo verdimBende bi donem antidepresan kullandim
Fayda etmedi degistirdi doktorm oda fayda etmedi. Anladimki insanin kendi kafasinda bitiyo hersey.
Hap sadece uyusturuyo. Uyku getiriyo beni oyle yapti en azindan.
Sonra azaltarak biraktm.
Sevdigim seyleri yapsamda bende bazen mutlu olmuyorm ama genede yapmaya devam ediyrm. Bi yerden sonra kırılıyo inadi bu depresyonunda . Biz ondan daha gucluyz oyle dusun.
Tamamen geciyo mu hayr arada bi yokluyo insani tabi. Hayatinda hep biseler ters gittiyse ve bu ust uste olduysa boyle hissetmen cok normal.
Bu arada antidepresan ilaci kilo yaptimi sende???. Ben baya kilo almistim
Namaz kılıyormusunuz acaba bazen ruhu besleyemezsiniz.Allah yar ve yardımcınız olsun.Ben boşandığım zamanlar derdim böyle şeyler herşey bitmişti sanki dua namaz çok iyi geliyor ve araştırırsanız yabancı doktorlar da hep tavisye ederler.Depresyon geçmiyor ilaç kullandigim halde hiç bir şey yapmak istemiyorum boşluktayım her sey anlamsız geliyo yürüyüş yapamıyorum sosyal fobi var uğraşacak bir şeyler bul diyeceksiniz ona da maddiyat lazm hiç bir amacım yok boş yaşıyorum olsa da zaten mutlu etmiyor hiç bir şey beni keşke biri gelip yarın öleceksin deseağır ilaç kullandigim halde bile depresyon niye geçmez nefes almak zor geliyor artık
Hangi ilaci kullamandinz yasaksa eger ozelden msj atarmisnzBende tam tersi oldu çok kilo verdim
Depresyon geçmiyor ilaç kullandigim halde hiç bir şey yapmak istemiyorum boşluktayım her sey anlamsız geliyo yürüyüş yapamıyorum sosyal fobi var uğraşacak bir şeyler bul diyeceksiniz ona da maddiyat lazm hiç bir amacım yok boş yaşıyorum olsa da zaten mutlu etmiyor hiç bir şey beni keşke biri gelip yarın öleceksin deseağır ilaç kullandigim halde bile depresyon niye geçmez nefes almak zor geliyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?