yaşamaktan zevk almıyorum

fitolmakistiyorum

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
45
5
8
Diğer
Merhaba arkadaşlar,

Çok berbat durumdayım... Hiç birşeyden zevk alamıyorum, yemek yemek bile istemiyorum. yurtdışında okuyorum. 1 yıldır ailemi ziyaret edemedim. bir erkek arkadaşım var burada ama beni sevdiğini sanmıyorum. hiç arkadaşım yok, bir tane bile. hiç birseye hevesim yok. bu gün sabahtan beri ağlıyorum, yataktan sadece lavaboya gitmek için kalktım. çok yalnızım. ne yapacağımı bilmiyorum. hiç birşeye hevesim yok. hiç sevilmediğimi hissediyorum. dersim olduğu günler bile yataktan zor kalkıyorum. çok çaresizim.

Bence kendini sevmiyorsun, önemsemiyorsun. Sen kendinle ilgilenmezsen kimse seninle ilgilenmez ki

Bence kendini sevmiyorsun, önemsemiyorsun. Sen kendinle ilgilenmezsen kimse seninle ilgilenmez ki

kendimi nasıl seveceğimi bilmiyorum. çevremde kimse beni önemsemiyor, insanlara olabidiğince yardım etmeye çalışıyorum. herhangi birinin morali bozuk olsa elimden gelenin en iyisini yapıyorum. ama sonuç hiç kimse benim kötü olduğum günlerde nasıl olduğumu bile sormuyor. erkek arkadaşıma nasıl hissetiğimi mesaj attım, ama aldım cevap : ''böyle yapma oldu''. çok kötü hissediyorum. ne yapmam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok

Önce kendine bakmalısın. Yani insanları değil, kendini önemse önce...
Hoşlanmadığın şeylerini değiştir.
Mesela kaş şeklin, saç boyun, rengi.
Ne biliyim bi manikür pedikür, yeni moda bir takım kıyafet.
Seveceğin eğleneceğin şeyleri sen bilirsin.
Mesela heycanlandırıcak şeyler yap.
Örneğin ben maç izlemekden keyif alıyorum, maçlara gidiyorum gibi.
Kendini sev, önemse

Önce bi silkenlen kendine gel.Kimse seni senden fazla sevemez.Kimseninde seni el üstünde tutmasını bekleme.
Kalk bi nefes al kendine bak.Dışarı çık insanlar arasına karış farklı ortamlara girmeye çalış farklı etkinlikler vesaire.
Böyle yataktan çıkmıyorum kimse beni sevmiyor deyip kendini kapatırsan hiç çıkamazsın bu durumdan

Canim bukadar uzme tatli canini yazik degilmI sana bak ailen yurtdisina gondermis okumaya suan geleceyine yatirim yapiyosun arkadas falan bunlar herzaman bulunur zaten simdiki zamanda dost bulmak zor senin dostun sensin bide aile ilerde seni seven erkek arkadasinda olur bukadar uzme canini toparlan bende yurtdisindayim ailemi goremiyorum bunlar normal toparlanman lazim

homesickness diye tabir ediliyor bu . buludugun yerde eglenmeye calismalisin -icinden gelemse bile- .
turk gruplarin aktivitelerine katil. yasadikalrin cok normal. cevre edinip adapte oldugunda gececek

Bazen yasaniyor boyle seyler yurtdisidayken firsatin varsa aileni ziyaret et erkek arkadasin yabanci mi? Boyle yapma biraz farkli kultur gibi geldi bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ne zamandan beri böylesin?hayır yani ben de son bi haftadır çok negatifim ama adet olcam ondan mesela..

haklısınız galiba, artık kendi zevk aldığım şeyleri yapmaya başlayacağım

kendimi derslerime vericem, arkadaş bir gün olur elbette

homesickness diye tabir ediliyor bu . buludugun yerde eglenmeye calismalisin -icinden gelemse bile- .
turk gruplarin aktivitelerine katil. yasadikalrin cok normal. cevre edinip adapte oldugunda gececek

bulunduğum yerde hiç türk arkadaşım yok neyazık ki, türk bir çocuk vardı arkadaş olmaya çalıştığım, ama ne zaman bir yere davet etsem cevap bile vermez kendisi

Bazen yasaniyor boyle seyler yurtdisidayken firsatin varsa aileni ziyaret et erkek arkadasin yabanci mi? Boyle yapma biraz farkli kultur gibi geldi bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kendisi yabancı. eskiden beni önemsemesine rağmen, şimdiler de pek umrunda değilim, ona her türlü iyiliği yapmama rağmen

Merhabalar,
Şu an içinde bulunduğunuz durumu anlatmışsınız, ama bunun bi geçmişi olmalı, sebepleri olmalı. Yani durup dururken bu ana ışınlanmış olamazsınız, peki sizce tüm bunların nedeni nedir, ne düşünüyorsunuz bu konusaki tespitiniz ne?

Amerikadayım, seattle

öncelikle o seni sevmediğini düşündüğün ilgisiz sevgiliden kurtul. seni böyle zamanında yalnız bırakan insanla ne yapacaksın! 2. si önce yataktan çık. bir duş al dışarı çık temiz hava al. kendine hobiler edin. zevk alacağın şeylere yönel. bir kursa vs yazılabilirsin yeni insanlar tanırsın çevre edinirsin. ona hazır değilim diyorsan tek başına da yapabileceğin şeyler var. kitapçıya git uzun uzun kitapları karıştır yeni kitaplar al kendine. puzzle al onu bitirmeye çalış. film seyret. yeni yemekler dene.benim canım sıkkın olduğunda kekler,kurabiyeler yapmak terapi gibi gelir bana.kendine bakım yap saatlerce ohh mis bi ev hayvanı alıp onla ilgilenebilirsin ya da evine güzel canlı çiçekler al onların bakımıyla ilgilen ... ama önce yataktan çık ve aynaya bak ve kendine herşeyin çok güzel olacağını söyle. sen hayata ne mesaj verirsen o sana onu gönderir. sevgiler

canım az biraz depresyona girmişsin sanki
madem arkadasın yok kendine bir hobi bulsan? depresyonun en iyi ilacıdır..
veya komedi filmler izle, saclarını boyat kendinle oyna biraz veya deli gibi temizlik yap cok iyi geliyor
hem bak bizlerde varız, canın sıkılınca yaz dertleselim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…