Ailem izin vermediNeden zamaninda okumadiniz?
Yanlis anlamayin yargilamak icin degil , saglikli yorum yapabilmek adina soruyorum
Neyi mutluluğu mu?Yasamanin anlami yok bence varsa da ben bulamadim belki de sadece aramaktir..
Anladim , kendi ayaklariniz uzerinde durmaniz gerekiyor hayattan tat alabilmek icinAilem izin vermedi
Böyle bişey mümkün oldaydı emin olun ne iş olsa yapardımAnladim , kendi ayaklariniz uzerinde durmaniz gerekiyor hayattan tat alabilmek icin
Calismak isteseniz ailenizin tepkisi ne olur bu duruma?
Çok teşekkür ederim , her yönüyle düşündüğün için , yaşadığımız yer küçük ve geri kafalı insanlar kurslara gitmeme de izin vermiyorlar , bi tek kaç ayda bir yapılan sınavlara girebiliyorum o kadar , özgürlük sıfır anlayacağınız , evlilik konusuna hiç girmesek daha iyi hep yarı yolda bırakan insanlar çıktı karşımasevgili konu sahibi:öncelikle acını yüreğimde hissetim inan.
zamanında babasıyla çok mücadele etmiş ve şükürler olsunki okuyup devlet memuru olmuş biriyim.
tahsil durumun çok iyi olmasa bile yapabileceğin bir şeyler var.
mesela belediyelerin bayanlara yönelik kursları var.
onlara gidip el sanatlarıyla ilgili çalışmalar yaparak meslek edinebilirsin.
bunu da yapamıyorsan muhtemelen böyle bir ortamda seni istemeye de gelirler.
uygun gördüğün biriyle evlen bir çocuğun olsun oyalanırsın.
ne yapalım hayat çok ama çok zor.
rahatlık yok. inan buna.
hayatın anlamını irdelemeye çalışıp felsefi bir yaklaşım içinde olduğumuzu varsayalım inan konunun içinden çıkamayız.
zaten malum felsefenin sonu da cevabı da yok.
son olarak sana önerim şartların doğrultusunda hayatını en iyi şekilde yaşamaya ve keyif almaya çalış derim.
Neydi heves ettiğiniz şey merak ettim mahsuru yoksa,Ben de çok anlamsız buluyorum.
Eskiden heves ettiğim şeyler bile mutlu etmiyor beni.
Belki de artık imkansız olduğunu düşündüğüm içindir.
Düzgün biriyle birlikte, kendi ailemi kurmaktı. Doğduğum aileden çok farklı, erdemli insanlarla bir arada olmak.Neydi heves ettiğiniz şey merak ettim mahsuru yoksa,
Hepimizin ortak hayaleri öyle bir yerde umarım bir gün gerçekleşirDüzgün biriyle birlikte, kendi ailemi kurmaktı. Doğduğum aileden çok farklı, erdemli insanlarla bir arada olmak.
Belki uzaklara gitmek, deniz kıyısında bir yer.
Şimdi bakıyorum da öyle bir insan da yok, öyle bir imkan da olamayacak sanırım.
Kendi paramı bile henüz kazanamıyorum ki, hayaller nerede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?