- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
tabikide izmir:) fakir memleketi denir bizim buraya...Kızlar ben eşimden boşandım.8 yaşında bir kızım var.Su anda bulunduğum yerden tayin istemeyi düşünüyorum.Kizimla beraber yaşayabileceğim cocuk için sosyal etkinlikleri bol olan ucuz bir şehir önerisi verebilecek olan var mı acaba.
İzmirdeyim 1500-2000 den aşağıya kira yok. Nasıl fakir memleketi anlamadım vallatabikide izmir:) fakir memleketi denir bizim buraya...
Dogru araplasmaya gittiler izmirin icine ettiler. Arkadasim canakkale merkez aydin merkez aydin nazilli mantikli secimdirİzmirdeyim 1500-2000 den aşağıya kira yok. Nasıl fakir memleketi anlamadım valla
Merkez benceAydının nereleri acaba
Ve her yer gecekondu mahallesi üstelik. İzmir gerçekten gereksiz pahalı bir şehir.Dogru araplasmaya gittiler izmirin icine ettiler. Arkadasim canakkale merkez aydin merkez aydin nazilli mantikli secimdir
Amasya güzeldir, neden bilmiyorum ama bana huzur veriyorBende öyle bi yer istiyorum. Çünkü özel sebeplerden yaşadığım yerde duramam. Ben bi kaç araştırma yapmıştım. Tokat, amasya, karaman ucuz diye duymuştum
Bilmem nereleri kastediyorsunuz?ben 25 yil yasadim pek gecekondu gormedimVe her yer gecekondu mahallesi üstelik. İzmir gerçekten gereksiz pahalı bir şehir.
Konak, bayraklı benim gördüklerimBilmem nereleri kastediyorsunuz?ben 25 yil yasadim pek gecekondu gormedim
Kızlar ben eşimden boşandım.8 yaşında bir kızım var.Su anda bulunduğum yerden tayin istemeyi düşünüyorum.Kizimla beraber yaşayabileceğim cocuk için sosyal etkinlikleri bol olan ucuz bir şehir önerisi verebilecek olan var mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?