Yasanabilecek Bir Yer Önerisi

Antalya

Kira hariç her bakımdan İzmir medeni bir şehir

Biraz detay vermeniz lazım ,
Ne kadar para kazanıyorsunuz ?
Ortalama gideriniz nedir ?
Çocuğunuz özel okulda mı okuyacak ?
Eski eşiniz hangi şehirde ?
Aileniz nerede yaşıyor ?
Yani bu detaylara göre size yer bulalım :)

Bu arada bosanmana kendini bir şey sanan her şeyi bilen ağzı bozuk ailesiyle kafayı yemiş terazisi olmayan adamdan kurtulmana çok sevindim otursun ailesiyle şükür ki mesleğin var artık yüzün güler inşaallah

İzmir kesinlikle kizinizla huzurla yaşayacağıniz bir yer.
Huzur, medeniyet, saygı, tolerans...
Etkinlikleri de var..
Ama ucuz diyorsunuz işte o yok

Tokatmış, Konyaymış, Kayseriymiş... Hayır diyorum, kocaman bir hayır.
Samsun polis tanıdığınız varsa sorun, gitme der.
Amasya 2 sene önce en kirli şehir olarak belirlendi, dağın ortasında bir şehir ve çok soğuk.
İzmir pahalı, kalabalık, hayır yani.

Balıkesir ilçeleri olabilir mesela Erdek, Bandırma gibi.
Eskişehir olur, rahat edersiniz orada.

Ortalama olarak 5000 civarı bir gelirim var.Bosanmis kadınlara öcü gibi bakilmayan modern bir yer de yaşamak istiyorum.Esim su anda yaşadığım yerde.Ondan ve geçmişimden tamamen uzaklaşmak istiyorum.Kizimi özel okula da verebilirim devlete de.Kizim için sosyal etkinlikleri fazla olan bir yer istiyorum.

Önerilerde çoğu memleketini yazmış, en güzeli benim ki misali
Eskişehir öğrenci şehri olduğu için hem uygun, hemde en güvenli şehir sıralamalarında 1.
Diğer seçeneğimde Çanakkale olurdu sanırım. Ayrıca insanlarıyla da modern şehirler olduğunu düşünüyorum.
İkiside memleketim değil bu arada.

Şu an nerede yaşıyorsunuz ?

Tek bir il var bu kriterlerde eskişehir.
Ulaşımı güzel
Güvellik seviyesi yüksek
Öğrenci şehri her çeşit insan var saygı duyuluyor
Etkinlikler istanbul ankara kadar çok
Özel okul da var devlet okulları da ideal
Kiralar uygun
Çarşı pazarı uygun
5000 lira ile paşalar gibi geçin gidersiniz.

Eskişehirde güvenlik seviyesi yüksek mi... bir ra satanizmin en yaygın olduğu yerlerden biriydi.

Eskişehirde güvenlik seviyesi yüksek mi... bir ra satanizmin en yaygın olduğu yerlerden biriydi.
Ben eskişehirde büyük bir olay görmedim. Terör çatışma vs.
Hala da görmüyorum. Kötü sayılabilecek mahallesinde oturuyorum ona rağmen tek sorunumuz yanımızdaki deli komşumuz

Tokat ve amasya pahalı
Kiralar bir nebze yüksek olabilir evet. Ama bütün ürünler yetişir oralarda, pazarı pahalı değil, şehir içi ulaşım rahat, boşanan kişilere öcü gibi bakılmaz, sokakta rahatsız eden olmaz, çocuklar için aktiviteler ve özel okul mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…