- Konu Sahibi Nazlican333
-
AntalyaKızlar ben eşimden boşandım.8 yaşında bir kızım var.Su anda bulunduğum yerden tayin istemeyi düşünüyorum.Kizimla beraber yaşayabileceğim cocuk için sosyal etkinlikleri bol olan ucuz bir şehir önerisi verebilecek olan var mı acaba.
Kira hariç her bakımdan İzmir medeni bir şehirKızlar ben eşimden boşandım.8 yaşında bir kızım var.Su anda bulunduğum yerden tayin istemeyi düşünüyorum.Kizimla beraber yaşayabileceğim cocuk için sosyal etkinlikleri bol olan ucuz bir şehir önerisi verebilecek olan var mı acaba.
Biraz detay vermeniz lazım ,Kızlar ben eşimden boşandım.8 yaşında bir kızım var.Su anda bulunduğum yerden tayin istemeyi düşünüyorum.Kizimla beraber yaşayabileceğim cocuk için sosyal etkinlikleri bol olan ucuz bir şehir önerisi verebilecek olan var mı acaba.
Şu an nerede yaşıyorsunuz ?Ortalama olarak 5000 civarı bir gelirim var.Bosanmis kadınlara öcü gibi bakilmayan modern bir yer de yaşamak istiyorum.Esim su anda yaşadığım yerde.Ondan ve geçmişimden tamamen uzaklaşmak istiyorum.Kizimi özel okula da verebilirim devlete de.Kizim için sosyal etkinlikleri fazla olan bir yer istiyorum.
Tokat ve amasya pahalıBende öyle bi yer istiyorum. Çünkü özel sebeplerden yaşadığım yerde duramam. Ben bi kaç araştırma yapmıştım. Tokat, amasya, karaman ucuz diye duymuştum
Tek bir il var bu kriterlerde eskişehir.Ortalama olarak 5000 civarı bir gelirim var.Bosanmis kadınlara öcü gibi bakilmayan modern bir yer de yaşamak istiyorum.Esim su anda yaşadığım yerde.Ondan ve geçmişimden tamamen uzaklaşmak istiyorum.Kizimi özel okula da verebilirim devlete de.Kizim için sosyal etkinlikleri fazla olan bir yer istiyorum.
Eskişehirde güvenlik seviyesi yüksek mi... bir ra satanizmin en yaygın olduğu yerlerden biriydi.Tek bir il var bu kriterlerde eskişehir.
Ulaşımı güzel
Güvellik seviyesi yüksek
Öğrenci şehri her çeşit insan var saygı duyuluyor
Etkinlikler istanbul ankara kadar çok
Özel okul da var devlet okulları da ideal
Kiralar uygun
Çarşı pazarı uygun
5000 lira ile paşalar gibi geçin gidersiniz.
Ben eskişehirde büyük bir olay görmedim. Terör çatışma vs.Eskişehirde güvenlik seviyesi yüksek mi... bir ra satanizmin en yaygın olduğu yerlerden biriydi.
Kiralar bir nebze yüksek olabilir evet. Ama bütün ürünler yetişir oralarda, pazarı pahalı değil, şehir içi ulaşım rahat, boşanan kişilere öcü gibi bakılmaz, sokakta rahatsız eden olmaz, çocuklar için aktiviteler ve özel okul mevcutTokat ve amasya pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?