- Konu Sahibi _ConversE_
-
Hicbirsey yapmazdim.....
Neticede kimsenin agzina yasak koyamamki! Benim yasadigim o kötü olaya sahit olmus ise ve bunu baskasina anlatmis ise kalkip niye anlatin diyemem....
Cünkü bunu hergün heran bizlerde yapiyoruz....Karsi komsumuz kocasi ile kavga etti...bizde bunu duyduk veya gördük...bunu ailemizle esimizle arkadaslarimizla hatta KK da paylasmiyormuyuz?
evet canım öyle ama benim dediğim durum farklı biraz
yaşananlar anlatılacak şeyler değil yaşandı ve bitti
bide bunu yapan aileden en yakınındansabenneyaptımki
Zaten cogunlukla böyle olmuyormu güzelim...?
Tas uzaktan gelmez...yakindan gelyior hep....ailede olsa dilin kemigi olmadimi olmuyor extreme....:hulya:
Lakin sen üstüne basa basa bunun kimse ile paylasilmasini dediysen ve o sahis yinede etrafda bunu anlatiysa tabikide ifadesini al derim....
olay benimle ilgili değil canım sadeec etrafta gördüklerimden
canım sıkıldı...
gerçekten dilin kemiği yok yok ne yazıkki..
Yaşadığınız kötü anları,kötü olayları başkalarından duysanız
yaşadığınız ortamdaki kişi başkalarına anlatsa
tepkiniz ne olurdu?
her an,herkes hakkımızda yorum yapabiliyor doğru veya yanlış
ama duyduklarınız doğruysa evet yaşamışsınız
ve kimsenin bilmesine gerek de yok...
ne yapardınız?hem söylene,hemde konuşanlaramı kızardınız
yada başka bir yol mu izlerdiniz?tepkiniz ne olurdu a.s.
İnsanların acılarının dertlerinin dedikodu kulislerinde malzemesi olmasını diyorsun değil mi? insanların ağzı torba değil ki büzesin ille ki konuşulur böyle şeyler, biraz empati yapsalar böyle şeylerin dedikodu malzemesi yapılmayacağını anlarlar, insanların acılarından beslenmek böyle bir şey olsa gerek, bir de derdini tasanı sadece biri ile paylaşmışsındır o kişi gidip cümle aleme geçmiştir başka başka insanlardan duyarsın o daha kötü işte
Başıma geldiği için bunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.
Burda en önemli olan benim akrabam olacak insan benim kuyumu kazıyorsa elalemin ne dediğinin ne önemi var ki? öyle pek çevre ne düşünüyor, konu, komşu ne der tarzında bir yaşamı asla benimsemediğim için çevremdekilerin ne düşündüğünün benim için zerre kadar değeri yok, delikanlı olan zaten arkamdan değil gelip yüzüme konuşabilecek yüreğe sahip olandır benim için onun için arkamdan konuşsunlar mahsuru olmaz.
O akrabam olacak vatandaş ta o günden sonra bitmiştir benim için prosedür icabı iki merhaba dan başka diyologum olmaz. Elbette oda hakettiği cevabı alacaktır ama zamanı geldiğinde. 1 sene de geçse, 3 sene de geçse ben sabrederim. En anlamlı cevabı en doğru zamanda vermek için.
ve sanırım ki sözlerim bu yüzden baya etkili oluyor artık aile de tek dedikodusu yapılmayan benim.:lepi: Gerçi herkes pusudadır oda ayrı bir gerçek ama olsun buda kafi ... sengözlerimebaksanab
Kimse unutmasın ki düşmez, kalkmaz bir Allah.
eskilerin bir lafı var
iki kişinin bildiği sır sayılmaz diye.
bu olaylarda böyle galiba
aramızda kalsın deriz
oda başkasına der aramızda kalsın diye
olay böyle yaylır gider.
kimseye birşey anlatmayayım diyor insan ama
işte anlatmadan da duramıyoz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?