Yaşanılan bir olay ve bir soru...

kız nişanlısını neden davet etmemiş...işte bu noktatda art nıyet aranabılır..şahsen ben böyle bi erkek arkadaşımı yemeğe çağırsam önce nişanlımdan müsade isterim eğer oda benımle gelrse nişanlım yani öyle davet ederim...doğrusu budur..erkek haklı

nişanlıyken daha yeni tutulmuş bir eve düğünden önce misafir almak niye anlamadım.. hemde bu misafir erkek.. valla arkadasınız büyük yanlış yapmış..adam her tarafa cekmekte, nişanı atmakta haklı gibi

haklı bencede nişanı atmaklaa
bende aynı tepkiyi verirdimmm

adam kesinlikle hakıl

düşünsene adam orada misafir ağırlamamış sen bir erkeği ailesiyle ağırlıyosun

uğurla ola der basar dım ayrılığın mührünü

kızlar ben bu fikirdeyim

belki ufacık gibi görünen bir neden ama düşününce altında onlarca ayrılık nedeni üretiyor.bikere bukadar düşüncesiz bi kızla ömür geçermi die bile düşünebilir (tozpembe)

bende bu konuda kız çok hatalı diyorum
ama benim tek merak ettiğim
kız bu ayrılık kararına direndimi

yoksa bitecekse bitsin mi dedii

sonra o davet ettiği insanlarla görüşmeye devam ettimmiii

evet başlık sahibiii

(bu arada necip TÜRK MİLLETimizin bir arkadaş diye başladığı her cümle kendisini anlatır
bu başlıktada olayın kahramını esas kızımız başlık sahibi midir)

Adam en doğru kararı vermiş ! Nasıl haber vermeden yapar bu birincisi.ikincisi ise yeni duzulmus gelin evine daha evlenip eşiyle oturmadan misafir davet etmesi çok yakışıksız.ailece davet edilse bile sonuçta nişanlısının bile tanımadığı birilerini onun izni olmaksızın davet etmek ne ya??bende adamın yerinde olsam bitirirdim!kizin ailesinin de misafirleri yeni gelin evinde ağırlamaya bisey dememeleri ilginç geldi.ben normal bulmadım açıkcası arkadasinın yaptıgı çok yanlış olmuş

ben çok şükür evliyim...:) benim başıma gelmedi,yani o kız ben değilim:) adamın düşüncesini kendi hayatına saygısızlık,geri kafalılık olarak görmüş...o yüzden hiç direnmemiş,o da bitsinn demişşş...daha fazla bilgim yok.o insanlarla görüştü mü görüşmedi mi,fazla bilgim..tek üzüldüğüm son zamanlarda niye bu kadar fazla olaylar yaşanıyor? niye bunlar ayrılık nedeni oluyor,erkekleri bizler baskıcı olarak mı görüyoruz;yoksa biz kızlar mı çok rahat olmaya başladık?

bence ikisi de değil

önemli olan karşımızdaki insanı tanıyamamak
kafamızdaki ona biçtiğimiz roldeki insan olarak bakıyoruzz

roller bitip gerçek karekterler ortaya çıkınca gerginlikler başlıyo

ben ayrılırmıydım bilmiyorum ama çok kızardım orası kesineğer mantıklı bir sebep sunamazsa nişanlım ayrılmayıda düşünebilirdimkızın yaptığı çok yanlış en azından nişanlısına haber verebilirdi onu da davet edebilirdi nişanlısının fikrini mutlaka almalıydı.evlilikte karşılıklı saygı fikir alışverişi önemlidir.burda kız erkeği hiçe saymış bence

ben olsam bende adamin yaptigini yaparim. eger evlenmeden önce böyle birsey yapabiliyorsa evlendikten sonra kimbilir neler yapar.... damat bey hakli

bu konunun hemen hemen aynısı vardı burada,birkaç gün önce

Ya ama burda ince bir ayrıntı var
Kız zaten o evde yaşıyorsa ; eve misafir davet etmesinde bir sakınca yok , art niyet olsa nişanlısı telefon açtığında misafiri geleceğini zaten söylemez, gizlerdi..
Bu kadar basit bişey ayrılık sebebi olamaz eğer böyleyse adam bahane etmiş durumu ..

Ama yok ev yeni hazırlanmış daha kimse ayak basmamış düğün bekleniyorsa : ve kız boyle bırsey yapmışsa Adam yerden göğe kadar haklıdır..
Bu saygısızlık olurdu nişanlısına karşı ..

Aynı fikirdeyim..

kızın yaptıgı çok büyük bir ayıp bence..Eşiyle beraber tutttukları,evlendikleri zaman oturacakları eve nasıl oluyorsa eski bir erkek arkadaşını misafir edebilir..Hemde nişanlısınn onayını almadan..orası annesinin evi deil ki kafasına göre hareket etsin..

benim daha girip oturmadığım evde başkasına yemek vermek ne demek?? çeyiz götürürken kalabalıktık. bir sürü insan taşı diz.. yoruldular. oturup da çeyizimden tencere çıkarıp yemek yapmadım heralde... dışarıdan pizza söyledik. az daha sıkaymış dişini düğünden 1-2 ay sonra o aileyi yemeğe alaymış. hadsizlik kızın yaptığı. kişinin erkek ya da kadın olması değil mevzu... mecbur kaldıysa da gider anne evinde hazırlar. o misafirler de ne tuhaf insanlarmış. beni biri daha yerleşilmemiş eve yemeğe çağıracak "kafan yerinde mi senin" derim ne gitmesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…