- 15 Temmuz 2021
- 28
- 31
- 3
- 47
- Konu Sahibi bbbbbbbbbbbbb
-
10 gün oldu daha çok erken biliyorum. Muhakkak geçecektir ama bu arada sabah kalbime oturan acı, gün içinde kalbimin sıkışması beni çok zorluyor.Ilişki sonrası sorgulama.evresi başlar yüzleşme gibi pişmanlıklar yapılan fedakarlıklar yanlışlar vb..sonra geçer
Dördüncü aya girdi benim de. İlk zamanlar hep ağlıyordum neden bunlar yaşandı diye. Sonra örgü örmeye başladım. Kafamı hep başka şeylerle meşgul ettim. Sonra geçti. Aklıma gelince artık üzülmüyorum bile.Merhaba arkadaşlar. Toksik bir ilişkiden çıktım, ancak banyo yaparken, çalışırken, arkadaşlarımla sohbet ederken, video izlerken sürekli beni üzdüğü durumlar aklıma geliyor . Bunları neden kendime yaptığıma, beni üzmesine neden izin verdiğime , bu duygu durumu ne zaman geçer. Neler yapmam gerekiyor. Lutfen bu durumları yaşayıp da atlatabilenler bir şeyler yazsın. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Umarım benim içinde öyle olur. Bazen neden böyle bir ilişki içinde oldum, neden kendimi bu kadar degersizlestirdim diye kendime çok ofkeleniyorum. Teşekkür ediyorum yazdığınız içinÇok eskiden benim de böyle bi ilişkim vardı. Bunun çözümü affetmek. Affedince konu içinizde kapanıyor ve başka türlü olamayacağını biliyorsunuz.
Sizin adınıza çok sevindimDördüncü aya girdi benim de. İlk zamanlar hep ağlıyordum neden bunlar yaşandı diye. Sonra örgü örmeye başladım. Kafamı hep başka şeylerle meşgul ettim. Sonra geçti. Aklıma gelince artık üzülmüyorum bile.
Daha erken sadece kendine mecguliyet bul daha çabuk atlatirsin10 gün oldu daha çok erken biliyorum. Muhakkak geçecektir ama bu arada sabah kalbime oturan acı, gün içinde kalbimin sıkışması beni çok zorluyor.
Yarın bende spor salonuna tekrar yazilacagim.. teşekkür ediyorum.Ben ayrılıkları kendimi okula ya da işe vererek atlattığıma inanıyorum. Akşam olup kafayı yastığa koyunca düşünemeyecek kadar yorulmuş olmak istiyordum. Belki böylesi de yanlıştır ama bende işe yaramıştı.
Çok teşekkür ederim.Zamanla unutursun demeyeceğim ama zamanla aklına gelince daha az üzüleceksin hatta hiç farkında bile olmadan birden onu düşünmemeye başlayacaksın. Ama kendinizi ondan uzak tutun sosyal medyada falan merak edip stalklamayın.
Normal bir durum uzun süre devam ediyor, ben 2 yıl önce boşandım, şuan çok mutlu bir ilişkim de var, boşandığıma şükrediyorum ama banyo yaparken, araba kullanırken benim de hep aklıma o zamanki olaylar, laflar sözler geliyor.Merhaba arkadaşlar. Toksik bir ilişkiden çıktım, ancak banyo yaparken, çalışırken, arkadaşlarımla sohbet ederken, video izlerken sürekli beni üzdüğü durumlar aklıma geliyor . Bunları neden kendime yaptığıma, beni üzmesine neden izin verdiğime , bu duygu durumu ne zaman geçer. Neler yapmam gerekiyor. Lutfen bu durumları yaşayıp da atlatabilenler bir şeyler yazsın. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Umursamayacagim deyin kendinize surekli olarak. Yoksa simdi de düşünerek zamaninizi harcıyorMerhaba arkadaşlar. Toksik bir ilişkiden çıktım, ancak banyo yaparken, çalışırken, arkadaşlarımla sohbet ederken, video izlerken sürekli beni üzdüğü durumlar aklıma geliyor . Bunları neden kendime yaptığıma, beni üzmesine neden izin verdiğime , bu duygu durumu ne zaman geçer. Neler yapmam gerekiyor. Lutfen bu durumları yaşayıp da atlatabilenler bir şeyler yazsın. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Çok takılma yaMerhaba arkadaşlar. Toksik bir ilişkiden çıktım, ancak banyo yaparken, çalışırken, arkadaşlarımla sohbet ederken, video izlerken sürekli beni üzdüğü durumlar aklıma geliyor . Bunları neden kendime yaptığıma, beni üzmesine neden izin verdiğime , bu duygu durumu ne zaman geçer. Neler yapmam gerekiyor. Lutfen bu durumları yaşayıp da atlatabilenler bir şeyler yazsın. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Affetmek yaşananları karsidakinin haksizliklarini kotu tavirlarini kabul etmek degil kendini özgür birakmak demek, bilincalti temizligi olumlamalari var youtubede onu tavsiye ederim, sonra psikolog videolari var ayrilik sonrasi basa cikmayla ilgili falan, simdi kanal ismi vermek reklama girer belki ozelden soyleyebilirim, gecmisi değiştirmek mumkun degil kabullenmek seni rahatlatip olgunlastirir. Bana faydasi çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?