Yaşantımı etkileyen bir dertt..

Joule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
1.612
8
66
İstanbul
Evet arkadaşlar.

Derdim, güzel olamamak.

Bakımlı değilsin vs.ye inanmıyorum her gün yatmadan önce her türlü bakımı yapan bir insanım. Vaktim oldukça da bakarım yüzüme.

Esmerim oldukça. Saçlarım kahve gözlerimde koyu kahve aynı renkler.

Ve ben çok ama çok kötü görünüyorum

Yani kendine güvensizlik de değil. Oldukça başarılıyım çevemde parmakla gösterilecek kadar

Ama ben güzellik yönünden eksiğim

Fiziğim de beğenilir ama yüzümü beğenmeyince hiçbirinin değeri kalmıyor işte...

Napayım ne düşüneyim bilemiyorum

Biliyorum ki sağlığım yerinde mutluyum Allah'a şükür.

Ama mutluluğumun üzerinde bir gölge bu sanki.

Kimse beni beğenmezmiş gibi geliyor. Sevgilimde olmadı zaten. Beğenecek biri olması içinde şişe dibi gözlük kullanmalı diye düşünüyorum

Offf offf

Yazdım rahatladım...

Mutluluğunuzun üzerinde bir gölgemi?
Siz hiç hastanelere uğruyormusunuz ne acılar çekenler var hastalığın koynunda güzellikleri bin kere bozulanlar var.
Lütfen mutluluğunuzu bozacak kadar takmayın bunları.
Şükredin sağlığınıza.
Güzellik dediğiniz şey şurda kalsın sizinle 20 sene daha ondan sonrası zaten deforme olacak.
Siz mutluluğunuzun günün anın tadını çıkarın.

size sen güzel değilsin diyen oldumu bu sadece sizin fikriniz sizin görüşünüzmü. bazı insanlar güzel olsalarda kendilerini beğenmezler bu bi gerçektir. hem güzellik ne işe yarıyorki sağlığınız yerindeymiş parmakla gösterilecek kadar başarılı bir insanmışsınız neden bu kadar takılıyosunuzki mutlaka güzelsinizdir. merak ettim doğrusu şu an bi fotonuz olsada görebilsek sizi.

Elbet sizin de karşınıza sizi beğenecek prensiniz çıkacaktır diye düşünüyorum

Ara ara herkese olur böyle şeyler. Eminim güzelsnzdir. Kuaföre gidin.imajınızı değiştirin. Rahatlarsnz.

guzel degılsen bu dunyada bır hıcsin,bunu senı uzmek ıcın soylemıyorum ama hayatın gercegı bu,ne kadar huyun guzel olsa karıyer yapsan da guzel degılsen donup kımse bakmıyor.
ama bu dunyanın sonu degıl tabı,delıklı tas yerde kalmaz,bende aynı dertten muzdarıptım psıkolojımın ozguvenımın ıcıne edılmıstı,ama herseyden umıdımı kestıgım anda ,benı anlayan deger veren bırı cıktı karsıma,senın de cıkacak.
unutma şafak karanlıktan hemen sonra sökermiş.

Birden ilk cümleyi okuyunca noluyo dedim
Neyse güzel olmayabilrsin ama güzel huyların özelliklerin illaki vardır sende bunlarla ön plana çıkmayı dene...
Ben güzel çirkin ayırmam insanları kendine biraz baksan alımlı olursun bence....

eminim güzelsindir canım boşuna kendini üzme
bence halimize şükretmek için bi gece acile git ve oradaki hastaların halini bir gör eminim kaşını gözünü ve beğenmediğin her yerin sana çok güzel gelicek
bazen sıkılıyoruz galiba ve uğraşcak bişey bulamayınca oramıza buramıza kilomuza takıyoruz

bakım için saydıklarınız benim bakım düşüncemle örtüşmüyor açıkçası. ne bileyim saç stilinizi değiştirin değişik bi kesim deneyin fönünüzü makyajınızı eksik etmeyin manikürünüzü ojenizi de. tamam bunlar insanı güzelleştireccek şeyler değil ama kendinizi iyi hissettirecek şeylerdir. ayrıca bi sevgilinizin olup olmaması kesinlikle görüntünüzle ilgili değildir. kısmet olmadığındandır. mesela ben çevrem tarafından güzel bulunan bir insanım bunu kesinlikle kendimi övmek için söylemiyorum ve bugüne kadar hayatıma giren erkekler çevremin beğenmediği, bunda ne buluyosun dediği erkeklerdir. ama ben kesinlikle bunlara kulak asmam çünkü hiçkimseyi dış görünüşüyle yargılamam. hareketleri, tavırları, samimiyeti, masumiyetiyle ilgilenirim. ve eminim senin de karşına bigün seninle kaşın gözün için değil yüreğin için seninle birlikte olan biri çıkacaktır. ve eminim ki erkek arkadaşın olmadığı için kendine güzel değilim diye haksızlık ediyorsundur.

bugunlerde ne oluyor bu sitede herkes kendini guzel bulmuyor çirkin buluyor fln baska konularada rastladım böyle
aslında guzellik öz guvenle alakalı bence daha önce size hiç guzel diyen biri olmadımı

Bence tam anlamıyla senin takıntın.
Sen çok takmışsın bu durumu belli, güzel değilim diye diye..
Bırak takma, güzellik bizim elimizde olan bir şey değil ki.
Elbet seni beğenen biri çıkar.
Ha dünya güzeli olsan ne yazar? 20-30 yıl sonra güzelliğinden eser mi kalıcak arkadaşım?
Bırak mutluluğunu yaşa, canını sıkma..

bu işler kendine güvenle alakalı
kendinize güvenirseniz çevrenize yaydığınız enerji değişir ve o enerji insanları etkiler.
kendine bakman kendine yakışanı giymen ve kendine güvenmen gerekiyo
mesele kaş göz değil kendini nasıl mutlu hissettiğin. kendi mutluluğuna odaklan insanlar bundan etkilenir.

boşver arkadasım hepimizi allah yarattı ve çirkin insan yok....ruhun güzel olsun yeter

resmini merak ettim insanın kendini bu kadar yermesi çok acımasızca ..
bence herkez kendıni begenir birşekilde güzel bulur ..

Yazını okuyunca kendımı dusundum şu şişko halımle bile ben kendimi güzel buluyorum gözüm,kaşım,dudaklarım falan dıe baktgım zaman aynaya ee Allaha sükür işte dıyorum ..
Bu sanırım özgüvenle alakalı , yada güzellik anlayışıyla ..
Sence güzellik nedir ? bunu sorgula bence ..

Canım kimse dört dörtlük değildir.Kiminin yüzü güzel olur kiminin fiziği...

Peki diyelım dedıgınız gıbı guzel degılsınız.
Bu durumda yapılabilecek bısey var mı?
Kendınızı bastan mı yaratacaksınız. ayrıca bu sizin kanaatiniz.
benımde kendımı guzel bulmadıgım zamanlar oluyor ama şükür edicek seylere sahibiz.
elınız ayagınız tutuyor mu?
duyularınız yerınde mı? evınız,aşınız var mı?
sevdıklerınız yanınızda mı. bunlarla mutlu olabılmelıyız.
lütfen kendınıze haksızlık etmeyın.
ne kadar ne olsa da guzellık gorecelı bı kavramdır kısmet nasip olduktan sonra dunya guzelıde olsanız bı sevgılınız olmayabılır sevgılısı olan herkes cok mu guzeller sanıyosunuz?
sizi gönül gözüyle gorecek birisi cıkacaktır.

bende kendimi beğenmem. ne yüzümü ne fiziğimi... ama yinede herşeye şükür ederim özgüvenim okadar bitti ki anlatamam. bu güne kadar çıkıp biride çirkinsin demedi kçk yiğenim haricinde belkide o böyle yaptı beni devamlı burnun büyük kara böcek şişko diye diye bunalıma girmiş olabilirim ama napalım allah çirkin yaratmış hem şansımız olur allah çirkin şansı versin derler ya

Ben derim ki... Madem esmersin arkadaşım sana platin saç çok yakışır. saçını platin yaptır. gözlerine de mavi lens tak. bak senden güzeli oluyormu ondan sonra. kesin denemelisin. güvenin yerine gelecek bana inan.

Son birkac haftadir buna benzer bircok konu okudum.
Bu sekilde dusnuen arkadaslara sesleniyorum.Ya hu bi resminizi koysaniz da birde biz gorsek, guzel misiniz, degil misiniz?
Saka bir yana ama sevgili konu sahibi,hani bi tabir vardir -eli ayagi duzgun olsun- diye.Bence siz anlattiginiz kadar cirkin olamazsiniz.Yani ben su ana kadar hic cirkin insan gormedim..cidden.Ama kiminin oyle kotu huylari oluyor ki yuzundeki,fizigindeki tum guzellikleri alip goturuyor.Allah herkesi ayri ayri guzelliklerde yaratmis.Bence sizde guzel bi hanimsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…