Ben derim ki... Madem esmersin arkadaşım sana platin saç çok yakışır. saçını platin yaptır. gözlerine de mavi lens tak. bak senden güzeli oluyormu ondan sonra. kesin denemelisin. güvenin yerine gelecek bana inan.
sen nasıl bir ıQ ya sahipsin.kız esmerim diyor sen saclarını platin yap d,yorsun birde kalkmıs bna inan diyorsun..
esmersen yüzünü canlandıracak balyaj attır sacına..yüzüne gidecek makyaj yap..ve bunları yaparken iyi bir profesyonel kuaförden fikir al..eminim harika ötes, olacaksın..sen bnm esk, halimi bir görseydin şimdiki halim için dalgamı geciyorsun derdin..
önmli olan yüz ile uyumlu makyaj ve uyumlu sac kesimdir
sen nasıl bir ıQ ya sahipsin.kız esmerim diyor sen saclarını platin yap d,yorsun birde kalkmıs bna inan diyorsun..
esmersen yüzünü canlandıracak balyaj attır sacına..yüzüne gidecek makyaj yap..ve bunları yaparken iyi bir profesyonel kuaförden fikir al..eminim harika ötes, olacaksın..sen bnm esk, halimi bir görseydin şimdiki halim için dalgamı geciyorsun derdin..
Lens takmamalısın.
Çok yapay, çok çirkin görünüyorlar. Kimseye yakıştırmıyorum ben.
Güzel olmak lensle, saçını boyatmakla olmaz. İnanmıyorum bunlara.
Muhakkak kendine göre bir güzelliğin, çekiciliğin vardır; kendine haksızlık etme.
Hem yaşın da küçükmüş, daha yüzün tam oturmamıştır.
Ayrıca kendine güvenmemek gibi bir problemin de yok ne güzel.
Her şeyin farkında ve gayet başarılı bir öğrenciymişsin.
Senin sırtın yere gelmez böyle bilinçli olduğun sürece.
Bu arada sevgililik mevzusunun güzel ya da çirkin olmakla alakası yok. Asla yok!
O konuyu da dert etme kendine.
Zamana bırak her şeyi.
Saçlarımı kestireyim diyorum da kıyamıyorum. Bakalım hayırlısı :)
Oynamıyorum, kaşlarıma dahi elletmiyor annem
Aynen bende. Bende bazen güzel bazen çirkinimdir. Bu yazıyı da çirkin olduğum bi zamanımda yazdım, genellikle çirkin olduğumu düşünürümde. Mutluyum zaten. Erkek arkadaşım da var :) Bu yazıyı yazdıktan kısa bir süer sonra oldu :)
Sunu bilki yaşadıkların yada yaşayacakların güzel olup olmamanla ilgili değil tamamen şansla ilgili.Nice güzel olmayan kızlar (bunlar tamamen görecelidir aslında) bazen imrenilecek hayatlar yaşarlar,herkes kendi hayatını yaşar.Ama sen bu düşünceyle devam edersen hayatın böyle akıp gider,birgün biri çıkar karşına birden gülüşüne aşık olabilir hayat tesadufleri sever.Bakım önemlidir tabi ki ama en önemlisi kendine güvendir.Birkac yil sonra amann bile diyebilirsin bu yazdıklarına fakat su bir gercek ki herkesin kendine has bir güzelliği vardır bunu bazen sadece bir kişi bile görebilir
Sunu bilki yaşadıkların yada yaşayacakların güzel olup olmamanla ilgili değil tamamen şansla ilgili.Nice güzel olmayan kızlar (bunlar tamamen görecelidir aslında) bazen imrenilecek hayatlar yaşarlar,herkes kendi hayatını yaşar.Ama sen bu düşünceyle devam edersen hayatın böyle akıp gider,birgün biri çıkar karşına birden gülüşüne aşık olabilir hayat tesadufleri sever.Bakım önemlidir tabi ki ama en önemlisi kendine güvendir.Birkac yil sonra amann bile diyebilirsin bu yazdıklarına fakat su bir gercek ki herkesin kendine has bir güzelliği vardır bunu bazen sadece bir kişi bile görebilir