guzel degılsen bu dunyada bır hıcsin,bunu senı uzmek ıcın soylemıyorum ama hayatın gercegı bu,ne kadar huyun guzel olsa karıyer yapsan da guzel degılsen donup kımse bakmıyor.
ama bu dunyanın sonu degıl tabı,delıklı tas yerde kalmaz,bende aynı dertten muzdarıptım psıkolojımın ozguvenımın ıcıne edılmıstı,ama herseyden umıdımı kestıgım anda ,benı anlayan deger veren bırı cıktı karsıma,senın de cıkacak.
unutma şafak karanlıktan hemen sonra sökermiş.
Bu işaretlediklerim hayatta güzellikten çok daha önemli şeyler tatlım...boşuna üzülüyorsun...ben ne güzeller gördüm sağlığı yerinde değil..mutsuz..halimize şükredelim..kötünün kötüsü varEvet arkadaşlar.
Derdim, güzel olamamak.
Bakımlı değilsin vs.ye inanmıyorum her gün yatmadan önce her türlü bakımı yapan bir insanım. Vaktim oldukça da bakarım yüzüme.
Esmerim oldukça. Saçlarım kahve gözlerimde koyu kahve aynı renkler.
Ve ben çok ama çok kötü görünüyorum
Yani kendine güvensizlik de değil. Oldukça başarılıyım çevremde parmakla gösterilecek kadar
Ama ben güzellik yönünden eksiğim
Fiziğim de beğenilir ama yüzümü beğenmeyince hiçbirinin değeri kalmıyor işte...
Napayım ne düşüneyim bilemiyorum
Biliyorum ki sağlığım yerinde mutluyum Allah'a şükür.
Ama mutluluğumun üzerinde bir gölge bu sanki.
Kimse beni beğenmezmiş gibi geliyor. Sevgilimde olmadı zaten. Beğenecek biri olması içinde şişe dibi gözlük kullanmalı diye düşünüyorum
Offf offf
Yazdım rahatladım...
Güzellik kendini nasıl gördüğünle alakalı bir şey bence.
Benim burnum normalden biraz daha büyüktür, hatta bunu söyleyen insanlar bile oldu.
Biri de abim, dalga geçiyor sürekli
Ama inanır mısın bir kere bile komplekse girmedim.
Barış kendinle, dış görünüşe göre kategorize etme hayatı.
Ay yaz da geldi, ben çok mutluyum be yaa
aynen cnm benim burnumda büyük hiç takmıyorum
Benim yüzümün güzel olduğunu söylerler ama lisede en güzel çağımda bir sabah uyandığımda kulaklarım tamamen sağırdı. O kadar zor kiSevdiğim insanın canım deyişini duyamıyorum, sevgililer telefonda sohbet ediyor sözlümle bi kere telefonda konuşamadım, sesini duyamadım. Kim bilir nasıl güzel sesi vardır. Anne olunca bebeğimin anne deyişini duyamayacağım. Onunla sohbet edemeyeceğim. Keşke çok çirkin olsaydım da kulaklarım bir kuş cıvıltısını duysaydı. Bunu niye anlattım. Çirkinim deyip hayıflanmak Allah'ın gücüne gider. Kalk bir şarkı aç şimdi. Ben 9 yıldır hiç şarkı dinleyip kelebekler gibi mutlu mesut dönemedim etrafımda. Kalk haykır hayat ne güzel de.. Sadece ŞÜKRET...
ay solemeden gecemicem ama bu aralar ne kadar da cok kendini cirkin hisseden insan var herkes cirkinim die konu acıo foruma insanlar ne dertlerle ugrasıyo yaaaa............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?