Yaşantımı etkileyen bir dertt..

teşekkür ederim :)

hic olurmu öyle sey herkes güzeldir :) bende cok kafama takiyorum bu meseleyi ama ben böyleyim hicte güzel degilim ne ala sen elinden geleni yapiyosan sorun yok :)

Benim yüzümde ve vücudumda tüylenme var mesela, sağlık problemi işte.. Maymundan 5 dk evvel doğmuş gibiyim anlayacağın pko rahatsızlığım olduğu için üstelik de tam ergenlikte ortaya çıktığı ve cahilce davranıp tedavisini geciktirdiğimiz için göğüslerim küçücük kaldı bildiğin tahta. Burnum desen padişah burnu gibi ama olsun seviyorum onu ben beni seven burnumu da sevsin Çocuk sahibi olamama ihtimalim var ileride.. Beni çok sevdiğinden adım gibi emin olduğum bir sevgilim oldu tüm bunlara rağmen. öyle tipsiz falan da değil bildiğin yakışıklı ve benimle evlenmek istiyor..Hoş hastalık yüzünden okulu dondurdum araya mesafe girdi son zamanlardaki ilgisizliğine dayanamayıp ayrıldım kendisinden ama o ayrılmak istemiyordu kesinlikle. Demek istediğim şu ki Allah dağına göre kar veriyor işteNe demiş atalarımız? Kör atın kör alıcısı olur bizi alan da bulunur elbet

Güzellik-çirkinlik göreceli kavramlardır.Belki de size öyle geliyordur.Ufak tefek değişiklikler yapabilirsiniz fiziksel görünümünüzde.Belki bu kendinizi daha iyi hissettirecektir :))

Boyatmak istemiyorum saçlarımı zaten okuyorum lise sona geçeceğim :)
Lens düşünebilirim belki yüzüme ve tenime uyarsa:)
Teşekkür ederim hepinize yorumlar için

Boyatmak istemiyorum saçlarımı zaten okuyorum lise sona geçeceğim :)
Lens düşünebilirim belki yüzüme ve tenime uyarsa:)
Teşekkür ederim hepinize yorumlar için
E daha geç değilmiş hiçbirşey için canım :) Okulda zor olur,zaten boyaya alıştırma şimdiden de mesela dalgalıysa düzleştir,düzse maşa yap öyle ufak tefek değişiklikler.Mesela kaşlarını farklı şekilde aldır,daha kavisli olsun falan :) Lensin kullanımı bayağı zor ben şeffaf olanını kullandım da geri gözlüğe geçtim.Ama istersen bir renk değişikliği yapabilirsin tabi.Tenine uygun fondöten,pudra falan kullanabilirsin.Kendini daha iyi hissettirecektir :))

Sevgili konusunu da dert etme,nasip kısmet işi bunlar.Erkekler gönül eğlendiriyor zaten,doğru erkeği bulmak çok zor.Ben de 1 yaş büyüğüm senden bu sene oldu ilk sevgilim.Çok dert edilecek şeyler değil.Başarılıymışsın da ne güzel canım işte. :)))

Daha yaşın çok küçükmüş canım. O yaşlarda kızlar biraz daha takıntılı olur. Şimdi derslerine ve üniversite sınavına konsantre ol. Üniversitede bulursun birini mutlaka..

Güzellik çokmu makbul bişey ?

Nice güzel olupta itici, soğuk, antipatik bayan tanıdım ben...

Kişinin edası, sesi, sempatikliği, şirinliği, en basiti bir bakışı bile çoğu güzel hatundan daha cazibelidir bence...

Haklısınız bende böyle düşünüyorum artık:)

Güzellik görecelidir. Sizi de güzel bulacak biri mutlaka vardır. Ama öncelikle kendinizle barışık olmalısınız. Psikolojik yardım mı alırsınız yoksa kendinize telkin mi yaparsınız bilmiyorum.Ben mesela gençliğimde herkesin dönüp 2. kere baktığı bir kadındım.Ama birçok ilişkimde aldatıldım.Güzellik hiçbir şeyin çözümü değil. Bu dünyada Nicole Kidman ya da Jennifer Aniston bile terk edildi. dünyanın en güzeli olsan bile ilişki yürütmek farklı.Prens Charles Camilla gibi çirkin bir kadınla mutlu yaşıyor.Buna ne diyeceksiniz? hayatta fiziksel güzellik her şey değildir üstelik beğeniler de değişir insandan insana.

Dunyada oyle gecmiycek hastaligi olanlar varki, tedavi imkani olmayanlar, hayati sayili gunleri Allahin taktirine kalmis insanlar, sabahi acaba gorurmuyuyum diyerek yatan ve cok sukur bguunude yasadim diyerek gun sayanlar degerli arkadasim,
Tum bunlara ragmen sizin hastaliginiz tehlikeli degil, tip her an ilerlemekte , eminim her sey cok guzel olacaktir, lutfen umudunuzu kaybetmeyin, bu dunyada hepimizin imtihani farkli bir sekilde, kimimiz saglik ile, kimimiz is ile okul ile, evlilik ile imtihandayiz...
Bu dunyada hersey cok iyi gitmemeli neden Bu dunyada hersey cok iyi gidiyor olsa obur dunyamizdan suphe etmemiz gerekir degilmi? hangisi daha onemli..
Her gununuz iicn sukredin, rahatsizliginizla barisin, dusunmemeye calisin, farkli ugraslar edinin, herseyden onemlisi cok cok pozitif olun, olmaya zorlayin kendinizi bakin hersey nasil guzel olcaka..
Acil ve hayirli sifalar dilyiorum size..

Benim bir hastalığım yok Sıla arkadaşım, sanırım başka bir topiğe yorum yapacaktınız:)

açıkçası bn de çok güzel değilim.kalçalarımda çatlaklar var,yüzümde burnum biraz kemikli,cildim pürüzsüz değil vs vs bakıldığında gözlerim dışında güzel pek yerim yok.makyajla güzelleşiyorum biraz da.ama ayıptır söylemesi bugüne kadarki sevgililerim çok yakışıklıydı.hani ben yakıştırmıyorum kendime,eller ne düşünür

bi sevgilime bu konuyu sormuşlar,neyine aşık oldun diye,"ürkek bi ceylan gibi bakıyor" demiş benim için.yani seven zaten bi bakışından bile etkilenir.eğer karşı cinsi düşünüyorsan yani sorun etme.

ama kendinle barışık değilsen,rencide oluyosa çok kafana takıyosan,sorunlu kısmı bulur estetik olursun,ya da ona göre tarzını saç kesimini vs. değiştirirsin.

ben lisedeyken bizim okulda bi kız vardı mesela esmerdi baya,kıza kenyalı takma adını takmışlardı,ben de öyle hitap ediyordum (kendisi de gülüyordu buna zaten) ama çok güzeldi aslında ten rengi,yanık ten gibi ama yapma değil solaryumdan çıkmış gibi değil,çok kıskanıyordum onu,kendisine sorsan çirkinim derdi ama

Ah sorunlu bir yerimde yok ki... Yani gözlerim dışında güzel her tarafım. Dişlerime tel taktım, düzeliyor. Burnumu estetik zannediyorlar. Ama bir araya gelince işte.... :):)

Dünyada o kadar derdi tasası olan insan warki onları bi düsünsen bnimkide dertmi diye kndine qülersin..
Bence bakımlı olmak, makyaj yapmak insanı cok deqistiriyor.
Hem karsı cinste qüzellik falan o kadarda etkili olmuyor nasip, kısmet bu isler.
Üzme böyle konular icin kendini bi deqisiklik yapsan kendine qelirsin..

bazi insanlar olgunluk yaslarina gelince birden güzellesirler bide yüzüm niye benim güzel degil deyipte yüzünle cok oynama derim cünkü yüzünü yipratirsin mutlaka alinli bi yanin vardir takinti yapma ve kendine güven icin disina vursun buda önemli bi faktör

Bence güzellik göreceli bi kavramdır. Sizin için güzel olmayan briisi başkası için güzel olabilir. yada sizin için güzel olan briisini başkası beğenmeyebilir.
Eminim ki sizin de kalbinizi, ruhunuzu, dış görünüşünüzü beğenip sevecek birisi karşınıza çıkacaktır.
Yaşım daha genç olmasına rağmen bende bazen aynanın karşısına geçip aklımdan "Ayşenin surası güzel, fatmanın burası güzel. Şunun şunu böyle ben niye böyleyim" dediğim olur.
Bazı günler de geçerim "Çok şükür Ayşeden şuram güzel, fatmadan buram güzel. Sunun surasından suram güzel" derim.
İnsanın psikolojisine de bağlı bir durum aslında. Bi gün güzelimdir bi gün tipsiz
Unutmayın kendini sevmeyen, özgüveni olmayan bir kişi çevresini de sevmez. Umutlu gözle bakamaz hayata.
Allah sizi nasıl yarattıysa sükretmelisininiz. Sizden kötü durumda olan insanlar da var.
Bazen söyle bi bakarım sokaklardaki sevgililere, kız güzel değildir (bana göre) ama çocuğa bi bakarım manken gibi.
Sorarım kendi kendime niye böyle diye. Artık bunlar yüzünden sihire büyüye falan inanıcam
Yada tam tersidir falan filan. Kendinize güvenin.
Mükemmel insan yoktur unutmayın. Sizin sahip olduğunuz bir özelliğe başkası sahip olmayabilir.
Umutsuzluğa kapılmayın lütfen.
Makyajla günümüzde bir çok sorun kapatılabilmekte. Siz de deneyin. Güne mutlu başlayın. Emin olun kendinizi daha güzel ve dinç hissedeceksiniz.
Kendinize iyi bakın. Üzülmeyin boş yere. Renkli bakın hayata.
Bekleyin. Doğru kişi sizi bulacaktır. Hem güzellikle seveckse hiç sevmesin. Önemli olan kalp güzelliği.
Dış güzellik yıllarla gelir geçer. Ama insanın huyu suyu kişiliği bi ömür onunla gelir.
Halinize şükredin. Ve bu halinizle mutlu olmaya çalışın. Kişilik daha önemli

Saçlarımı kestireyim diyorum da kıyamıyorum. Bakalım hayırlısı :)

Oynamıyorum, kaşlarıma dahi elletmiyor annem

Aynen bende. Bende bazen güzel bazen çirkinimdir. Bu yazıyı da çirkin olduğum bi zamanımda yazdım, genellikle çirkin olduğumu düşünürümde. Mutluyum zaten. Erkek arkadaşım da var :) Bu yazıyı yazdıktan kısa bir süer sonra oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…