Yaşantımı etkileyen bir dertt..

kimin eksigi yokki? herkesin bi gölgesi var.. sevgilim yok diyosun ama inan bana dis görünsünden kaynaklanmiyor bu. sen deger vermezsen kendine sana kimse vermez. bu dünya böyle.. önce can sonra canan demisler.
sen basarili oldugunu söylüyorsun, bu basarin en cok bunla ilgilendigin icin vardir..
biz kadinlar dünyanin en güzeli de olsak kendimizde bi kusur buluruz.. en cok da adetimiz olacagi zaman cok kötü hisswederiz kendimizi. bu hormonlardan kaynaklaniyor.. inan bana en güzel kizlar da kendinden mutsuz oldugu an coktur.
bi sorun daha var eger gercekten cok basaraliysan cevrendeki erkekler sirf bu yüzden bile senden cekinebilir.. bu cok normal her erkek daha güclü olmnak ister ama hic farkinda degillerdirki bir bayan onlari güclü eder. biraz kendini sevmeye baslarsan gelir hebsi

hehe bu abiler hep mi böylebenimde burnum normalden büyük...ama hiç dert etmiyorum hatta sevgilimle burnum hakkında espiri yapıp gülüyoruz barışığım kendimle ya...

biri banaa durduk yerde 'Sen evde kalırsın biliyomusun demişti. Biizim sınıfımızdan bir erkekti. Bende şaşırdım çirkin falan bekliyorum 'Çok zekisin almaz kimse demişti de ne gülmüştüm o zamanlar aklıma o geldi. Sağol tatlım kendime güvenim geldi.

'güzelliğine güvenme bir sivilce yeter, zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter' lafını duymuşsundur elbet.bugün güzel olsan yarınına kim garanti verecek?inşallah bundan sonra da kafan bu meseleye takılmaz.burdaki paylaşımların amacı birbirimize yardmcı olmak.senn moraln düzelmşse ne mutlu arkdşlara

saçlarım süpürge gibi,maymun gibiyim daha sayım mııı...ara sıra sıyırıyoruz ama olsun...

hiç platin sarı saç ve mavi lens esmere yakışırmı ya :26:
bence çikolata kahvesi yapsa daha güzel yakışır

doğrudur ama şöyle birşer varki kadınlarla erkekler aynı değil. bayanlar güzelliğe o kadar önem vermezler, çok gördüm böyle çok güzel kızlar çirkin erkeklerle, ama çirkin kızlarla çok yakışıklı erkek pekkkk nadir görmüşümdür.

şimdi.. çirkin olup olmamak pek önemli değil bence, sevimli olmak, şirin olmak, alımlı olmak daha önemli.

fiziğim güzel diyorsun bak bunu kullan. çok göreceli ya güzellik kavramı. türkiye de bir ünlü kadınla birlikte olma şansım olsa gülşen i seçerim mesela :) seksi olunca güzel de geliniyor herhalde.

ben sana katilmiyorum canim çirkinlikle alakasi yok kimsenin bakip bakmamasi, bence kendini çirkin gören kadinlara illaki yaki$an bir$ey vardi, yanli$ anlama ben kendime hiç bakim falan yapmam özel günler haricinde hiç makyajda yapmam, sokakta rahat gezemem erkekler hep laf atar, etrafimdaki nerdeyse herkes çok güzelsin ma$allah gibi laflar eder, sonuç nemi? bu ya$ima geldim, dogru düzgün bir tek teklif bile almadim ( yani 15-16 ya$tan sonra) yani bence bizim gibi insanlar farkedilmiyor ben çok sessiz sakin biriyim, ama benden çirkin kizlar deli dolu, sokaklarda kahkaha atanlar, miniler dekolteler giyenler, erkek görünce dikkat çekmek için $ekilden $ekile girenler, herkese numarasini verenler falan filan bizlerden daha çabuk sevgili buluyorlar, buda zorumuza gidiyor onlar hiçbir güzel taraflari olmadigi halde ilgi çekebildikleri için herkes onlara bakiyor, bence sizde sessiz sakin hanim hanimciksiniz diye kimse yüzüme bakmiyor diyorsunuz, erkek milleti böyle i$te.... Ama sakin degi$meyin, elbet birgün bizimde kismetimiz açilir

canım 'eminim güzelsindir'muhabbetine girmek istemiyorum ama herkes de güzel mi yani şöyle bir çevrene bak insanın sevgilisi olması için güzel olması gerekmiyor. bir gün ister güzel olsun ister çirkin herkesin karşısına onu anlayabiecek birileri çıkar merak etme .ayrıca güzellik de insana mutluluk getirmez sadece çevreden biraz daha fazla ilgi görürsün kapılar daha kolay açılır güzel olmamak insanın aşık olmasına sevilmesine engel birşey değil .dua et ki sağlıklısın parmaklarını oynatabilmek el sallayabilmek bile mutluluk verici birşey düşünsene başkasına muhtaç olarak yaşadığını şükretmeyi bilmek gerek...

çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır

bakımlıysan çirkin değilsindir demek ki bence kendine dert edinmene gerek yok.güzellik herşey değildir.bazen dünyanın en çirkin insanı, içinde dünyanın en güzel yüreğini taşıyabilir... ve bu yüzden peşinden koşabilecek, o kişiyle birlikte olmayı isteyebilcek dünya kadar insan olacaktır... bi insanın içi güzel olmadıkça hiç bi zaman güzel olamaz zaten... her insanın içindeki güzellik zaten dışına da yansır... bazen keşke çok çirkin olsaydım ama güzel bi hayatım olsaydı diyorum... elindekilerin kıymetini bil bence

Son düzenleme:
bak sen fiziğim güzel diyorsun ne güzel.. benim de fiziğim güzel değil bacaklarım selülit ve çatlak kaynıyor ama yine de bunları düşünüp hayatı kendime zindan etmiyorum.. ayrıca güzel değilsin diye sevgilin olmayacak diye bir şey yok.. aksine senin güzelliğinden değil de başka özelliklerinden etkilenen bir erkek karşına çıktığı zaman eminimki çok mutlu olacaksındır o kişiyle.. çünkü herkesin de dediği gibi güzellik geçici ayrıca da göreceli.. kendinde değişiklikler yap, beğendiğin kişilerdeki imajı kendine uygulamaya çalış eminim işe yarayacaktır.. her şeyden önce kendini sev ve sürekli çirkin olduğunu düşünmekten vazgeç çünkü her zaman sahip olunması gereken en önemli şey düzgün bir psikoloji ve pozitif olmak.. çirkinim çirkinim diye sayıklarsan çirkinleşirsin emin ol..

Ben "cirkin kadin yoktur, bakimsiz kadin vardir" sozune hic inanmam. Benim icin cirkin kadin da vardir guzel kadin da. Ben seni gormedim, birsey diyemem, ama madem cirkin oldugunu dusunuyorsun birkac taktik verebilirim, tabii isine yararsa.
Oncelikle havani degistirebilirsin. Sevilen, begenilen, pesinde kosulan bayan her zaman guzel bayan demek degildir. Onlar cok guzel olmasa da havasiyla, cazibesiyle, sicakligiyla, konusmalariyla etkilerler insani. Oyle begenilirler.

Ikincisi de, madem fizigin guzel, ona yogunlas. Guzel fizige cuval giyse yakisir. Guzel giyin mesela, kendinden emin yuru, birseyler degisir diye dusunuyorum.

Bak mesela, ben bir markete giderim, orda calisan bir adam var. Gozluklerimle, normal bir tisortle, uydurma saclarimla, yani en dogal halimle gittigimde yuzume bakmaz. Ama saclarimi duzlestirdigim veya bukle yaptigimda, gozluk yerine lenslerimi taktigimda, kiyafetime biraz dikkat ettigimde surekli bana bakar, ben markette beklemiyim diye beni hemen kasaya alir filan. Bu ufak bir ornek,.

Yani sen de boyle kendinde guzel buldugun yerlerine agirlik verebilirsin. Saclarin, tirnaklarin, fizigin guzel mi... onlarla ilgilen. yuzunu belki makyajla daha guzellestirebilirsin.

Ah ah aynı derdin bi değişide bende var çevremdeki herkez ayy yüzün bebek ama işte bide kilo versen sanki ben istemiyorum :) geçen yaz hırs yaptım 28 kg verdim bu seferde kocacım
Sapıttı kıskanclık krizlerinden yani daha dengeyi kurmuş değilim :)

Ya aslında sizin yorumlarınızdan sonra düşündüm de ben sadece bir kaç defa çok güzelsin diye iltifat almıştım. Ama tonlarcaa ne kadar şirin ve tatlı bir yüzün var diye iltifat aldım. Benim özelliğimde bu galiba. Bana bakan bunun için bakıyor. Bir de ben zaten çok sıcağımdır sohbete girdiğim anda herkes kahkaha atmaya başlar ve bana ne kadar esprilisin, tatlısın vs. diye iltifatlar gelr. Güzel olmaktan ziyade ben tatlıyım galiba. :)

güzellik göreceli bir kavramdır..
hem sevg,lim olmadı hiç demişsiniz..nice çirkin kızların çok yakışıklı sevgilileri olabiliyor..ne bilim sevgilinizin olmaması kısmetle alakalı bence güzellikle değil

Amaaaan sende Joule dert ettigin seye bak ben hem cirkinim hem siskoyum hem basarisizim hemde hem yani ama hic kafaya takiyormuyum bi bak uff tamam itiraf edicem bakma bana oyleevet kafama takiyorum ama napim benimde motivasyyon sorunum var isteksizlik var aslinda istiyorum ama uygulamaya gelince olmuyorbakimli insan guzeldir her daim bide diksiyonun iyiyse super bundan iyisi samda kayisi:86:bende cirkin guzelmis onem vermem onemli olan karsimdakiyle anlasip anlasmamam kafalarimizn uymasi ve ben dinlemeye bayiliyrim o yuzden boyle tatli dilli insanlari cok severim ses tonlarini iyi ayarlayan guzel cumleler kurmayi becerebilen insanlara hayranim ve tabiki pozitif olanlarabence hic kafana takma.emin ol erkek olsaydim sana eger bu saydiklarama sahip biriysen sana bakardim ve benim tanidigm erkekler hayatini omrunu paylasacak bayan ariyolar sadece eglencek degilsimdi hayata kocaman bi gulumse ve geriye bakmadan yoluna devam et:86:tmm mi cirkin ordek hihihih(saka yaptim umarim alinmazsin):80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…