Güzellik kendini nasıl gördüğünle alakalı bir şey bence.
Benim burnum normalden biraz daha büyüktür, hatta bunu söyleyen insanlar bile oldu.
Biri de abim, dalga geçiyor sürekli
Ama inanır mısın bir kere bile komplekse girmedim.
Barış kendinle, dış görünüşe göre kategorize etme hayatı.
Ay yaz da geldi, ben çok mutluyum be yaa
kimin eksigi yokki? herkesin bi gölgesi var.. sevgilim yok diyosun ama inan bana dis görünsünden kaynaklanmiyor bu. sen deger vermezsen kendine sana kimse vermez. bu dünya böyle.. önce can sonra canan demisler.
sen basarili oldugunu söylüyorsun, bu basarin en cok bunla ilgilendigin icin vardir..
biz kadinlar dünyanin en güzeli de olsak kendimizde bi kusur buluruz.. en cok da adetimiz olacagi zaman cok kötü hisswederiz kendimizi. bu hormonlardan kaynaklaniyor.. inan bana en güzel kizlar da kendinden mutsuz oldugu an coktur.
bi sorun daha var eger gercekten cok basaraliysan cevrendeki erkekler sirf bu yüzden bile senden cekinebilir.. bu cok normal her erkek daha güclü olmnak ister ama hic farkinda degillerdirki bir bayan onlari güclü eder. biraz kendini sevmeye baslarsan gelir hebsi
sana kurban olayım,Allah senı cocuguna sevdıklerıne bagıslasın duygulandırdın benı.
Bu yorumlarınızdan sonra güzelliiiiiiik mi o da ne? Ben de güzelim. demiştim ta ki kardeşimi görene kadar
şaka bir tarafa güzeller güzeli kardeşimi görünce bile kendime güvenimi kaybetmedim. Beni beğenen böyle beğensiin.
Ben derim ki... Madem esmersin arkadaşım sana platin saç çok yakışır. saçını platin yaptır. gözlerine de mavi lens tak. bak senden güzeli oluyormu ondan sonra. kesin denemelisin. güvenin yerine gelecek bana inan.
mesela ben çevrem tarafından güzel bulunan bir insanım bunu kesinlikle kendimi övmek için söylemiyorum ve bugüne kadar hayatıma giren erkekler çevremin beğenmediği, bunda ne buluyosun dediği erkeklerdir. ama ben kesinlikle bunlara kulak asmam çünkü hiçkimseyi dış görünüşüyle yargılamam. hareketleri, tavırları, samimiyeti, masumiyetiyle ilgilenirim. ve eminim senin de karşına bigün seninle kaşın gözün için değil yüreğin için seninle birlikte olan biri çıkacaktır. ve eminim ki erkek arkadaşın olmadığı için kendine güzel değilim diye haksızlık ediyorsundur.
guzel degılsen bu dunyada bır hıcsin,bunu senı uzmek ıcın soylemıyorum ama hayatın gercegı bu,ne kadar huyun guzel olsa karıyer yapsan da guzel degılsen donup kımse bakmıyor.
ama bu dunyanın sonu degıl tabı,delıklı tas yerde kalmaz,bende aynı dertten muzdarıptım psıkolojımın ozguvenımın ıcıne edılmıstı,ama herseyden umıdımı kestıgım anda ,benı anlayan deger veren bırı cıktı karsıma,senın de cıkacak.
unutma şafak karanlıktan hemen sonra sökermiş.
hiç platin sarı saç ve mavi lens esmere yakışırmı ya :26:
bence çikolata kahvesi yapsa daha güzel yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?