Yaşayamıyorum. Yaşamayı isteyemiyorum.

Madem bukadar seviyordunuz sevdiğiniz adamla neden devamlı kavga ediyordunuz ? İnsan sevdiğiyle sürekli tartışmaz,bıktırmaz,üzmez. Tartışma varsa ki adam bıktığına göre tartışmayı yaratan taraf sizsiniz.. demekki sizin hoşnut olmadığınız durumlar vardı.. ee bukadar beğenmediğiniz,anlaşamadığınız adamı nasıl ölecek kadar sevdiniz ?? Sevgi sandığınız şey değil. Sizinki alışkanlık,çaresizlik,bulduğuna sarılma gibi bişey olmuş.
Yoktan yere tartışmıyordum. Yani tamam ufak sebepleri büyüttüğüm zamanlarda vardı. Ama benim asıl sorunum beni sürekli yok sayması, önemsememesi, saygı duymaması.. Ben kırgınlıklarımı susarak değil de konuşarak anlatırım. Karşı taraf da yaptığı hatayı hiçbir zaman kabul etmediği için kavga olurdu. Onu beğenmemek değil, onu eskisi gibi görememek.. E en sonunda kendi de itiraf etti işte evet sevmiyorum diye. Sevgisiz bir insanın nasıl davranacağını az çok bilirsiniz. Davranmayacağını hatta.. Tek hatam bu sevgisizliği göre göre reddetmek oldu.

İnsanlar 35 yıllık evliliklerini bir kalemde bitiriyor..
Lütfen kendinizi sevin, sizden değerli bir şey yok bu hayatta..
Siz kendinizi sevdikçe hayatta size gülümsemeye başlıycak..
Rabbim inşallah değerinizi bilen biri çıkarır karşınıza..

Eskileri bırakın .. Eski eskide kaldı..
Kitap okuyun sinemaya gidin, sosyal hayatın içinde olun..
Size sevdiğim bir kaç dizeyi yazmak istiyorum...
Bakış açınız değişsin diye, umarım iyi gelir....

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak, ne hoş!
Dünle beraber gitti cancağzım,
Ne kadar söz varsa düne ait
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım..."

E o kadar kolay değil elbette

Depresyon ılacları ıcmeyın , baya kanaya kanaya dağıla dağıla yasayın ve bırakın hayat aksın .

Tabı kı o kadar kolay olmayacak , sızın yasadıgınız bırazda suçluluk duygusu dıye hıssettım bılmıyorum yanılıyor muyum?

Geri dönüşü yok, acık kapı bırakmıyor sız er ya da gec buna alışmak zorundasınız.

Kımın kı daha kotuydu bılemıyorum herkes kendı yasadıgını bılıyor elbette , ama sonra hersey gectıgınde yavaş yavaş o boğazınıza basan hıs geçmeye başladığında bunları dusundugunuzde belkı ıcınızı bır garıp hıs kaplasada unutacaksınız
Kım ölmüş aşktan ,
Kendimi çok suçladım evet. Keşke daha az konuşsaydım, keşke onun istediği gibi biri olsaydım vs vs. Ama bazı şeyler göz yumulacak gibi değildi. Hiç değildi. O yüzden artık kendimi de suçlamayı bıraktım. Tek sebebi onun sevgisizliği. Tarrışmalarım konuşmaların hepsi bahane.

Teşekkür ediyorum yazdıklarınız içim. Herkes geçiyor demiş, e geçiyor demek ki. Zamanla ben de toparlarım elbet. İnşallah

Sana bahşedilen hayatı ve canı bir herif uğruna mı feda etmeyi düşündün?
Elin, ayağın, gözün, kulağın, kısaca hiç bir aza'nda problem yok?
Bahşedilen bu güzel hayatı bir adam için mi kahrediyorsun kendine?
Depresyonlara giriyor, gereksiz yere ilaçlar alıyorsun (depresyon yaşamış biri olarak diyorum)

Hiç gerek yok bütün bu melankoliye.
Sen güçlüsün ve camı açtığın an hayatın nasıl akıp gittiğini görebilirsin.
Hayat güzel, yaşamak güzel, herşeyden önemlisi sen değerlisin.
Bunu önce bir idrak etmeni tavsiye ederim.

Sonrasında da geçmişi, olan bitenleri arkada bırakmayı, önüne bakmayı öğretmelisin kendine.
Aksi halde, denize atılmış bir çapa gibi olduğun yerde kalırsın, su etrafından akar gider, sen paslanırsın.
Yapmayın bunu kendinize, hayatınızı tekrar ellerinizin içine alın, tekrar şükrettiklerinize ve şükredeceklerinize odaklanın.
Gerekirse bir evcil hayvan edinin, bir sorumluluk alın, inanın size iyi gelecektir (eğer hayvan seviyorsanız).
Özellikle barınaktan veya sahiplendirme sitelerinden alın ki, bir can için siz de umut olun.
Aslında bir heriften daha çok yahu ben niye kime güvensem bırakılıyorum - baba bile bıraktıysa işte- kaderim mi diye düşündüğüm için vazgeçer gibi oldum ama o bi bunalım anıydı geçti.

Evimizde ne ararsanız var bakarsanız. annem sağ olsun baya bir hayvansever. Sokaktaki hayvanları, işkence göemüşleri turup getirdi. Kedi, köpek, tavşan.. Cümbüş gibi. Biraz onlarla ilgilensem iyi tabi. Yataktan çıkmayı becerirsem, ağlamayı kesersem tutunacak bir şeyler de bulucam sanırım.

Gittiğiniz filmlerin biletleri, ilk hediyesi, verdiği bir çiçek..hatıralara anlam yüklemek güzeldir fakat artık insanın içinde birşeyler bitmişse bunların hiçbir anlamı olmuyor..atsa ne saklasa ne..saklamış olsa sizi sevmedikten sonra anlamı olacak mı..yada saklasa siz ayrılmayacak mıydınız..herkesin bakış açısı farklı birazda erkekler daha düz mantık..sizi anlıyorum şuan çok duygusalsınız, üzülmekte de haklısınız fakat hayat, kimse için ziyan edilmeye değmez..hayat kayıplarla bir bütün..o artık yola yalnız devam etmek istemiş..sizde onu serbest bırakın fakat bunu onu suçlayarak yada kendinizi suçlayarak yapmayın..zorlanacaksınız belki ama geçecek.

Sağlık olsun.

Lafta değil gerçekten.
Yeter ki sağlığın yerinde olsun.
Yeni aşklar, yeni umutlar edinmek kolay..

Ben 32 yaşındayım.
Uğruna ölmeye değecek aşk görmedim daha..

Ne ölmesi Allah aşkına?
Kendine gel.

Başkalarının seni sevmesine ihtiyaç duymadan kendini çok sev...
Unutanı unut
Seveni sev
Defolsun.
Sen ne demek ölümü düşünmek.
Hayat ne sürprizler çıkaracak karşına.Geçmişi sil at.Geleceğe de çok odaklanma.Bol bol kitap oku ve anı yakala.

bir erkek yüzünden değil elbette.. geçmişte güçlükler çekmişsiniz . ve eş seçiminizde dahi geçmişinizden izler var... hayatınızdaki olumsuzlukları bi kenara koyun artık. o zorluklar içinde neler başardınız onu düşünün.

bir de terapilerinizi yarım bırakmayın ..

sakin olur musun.
Allahın verdigin bu güzel canını uzmeye degermi...
Seni uzenleri degil at bir kenara anne baba sevgisi gormemis olabilirsin. Bende görmedim.Ama hayatını canını almaya yani ölümü hicbir allah kulu icin hice sayamazsin. Kendin icin yasamalisin ilk önce dünyanin guzelliklerini gorcek bir ömür vadedilmis uzerine kiii sen kendin icin yasamayi birakmissin baskasinin uzerinden hayatini yasamaya calisyosun cokkkk yanlis.Bak kardesim insana tek yanlis yapmayacak insanin kendidir.Vede herkesin çig süt emdigini unutma derimbinsanoglu bu kircakta uzcekte ama akil bize dogruyu bilmemizi olmayana zora direnmemiz icin werilmis. ilk basta dik dur buyuk bir bireysin artik kendin icin yasa kimseye bel baglama.Zorluklari atlatan bi kadinsin belli ama senin anilarini atan icinde yipratma kendini emin ol o yapa bilyosa sende yaparsinnnnn

Bende öyleydim.
Ama geçiyor inan bana,geçecek.
Geçti.
Amacım asla polemik yaratmak değil. Ama merak ettim. Siz eşinizle 13 yaşından beri sevgili değil miydiniz? E şu an da evlisiniz zaten, hangi ayrılıktan bahsediyorsunuz?

Amacım asla polemik yaratmak değil. Ama merak ettim. Siz eşinizle 13 yaşından beri sevgili değil miydiniz? E şu an da evlisiniz zaten, hangi ayrılıktan bahsediyorsunuz?
Amacın polemik yaratmak :)
Bir ara ufak bir tartışmalı ayrılık yaşamıştık,o günler zordu ama geçti. Karanlığın sonu her zaman aydınlıktır yeter ki kendi ışığını açmayı unutma. :)

Back
X