yaşayamiyorum :'((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
onu bilemiyorum kuzum ama herzaman yanında olurum ben kendi adıma konuşayım
herkezde yardımcı olur burdan sana elimizden geldiğince küçüğüm
tavrını koy tamam mı kuzucum

Tavir koycak birsey kalmadiki bitti tamamen en son kabul edemem dedim o da "tamam o zaman sen bilirsin " dedi bende evet ben bilirim asla olmiycak dedim o da "sakin bidshs msj atma coluk cocukla ugrasamam bitti zaten herkes kendi yoluna " dedi.. tesekkur ederim cooook

bende abazalığını gidercem diye uğraşamam dediğin gibi herkes yoluna yazsaydın sende
tipe bak istiyo hayr diyosun çoluk çocuk oluyosun valla gebertirim ben onu he
ne demek bitanem ya teşekkürlük ne yaptım ki biraz rahatlayabildiysen düzeldiysen ne mutlu bana

Rahatladim hemde cok .. <3

Rahatladim hemde cok .. <3

ayrilmakla ennnnn iyisini yapmissin canim.ilk baslarda onunla konusamiyacagin icin kendini boslukta hissedersin belki ama sakin hissetme canim biz sana destek oluruz.istersen sana telefonumu da yazabilirim.watsap vb. programin varsa mesajlasabiliriz.ygsye hazirlaniyorum ama firsatim oldukca sana yazarim.kafani dagitmak istersen sohbet ederiz.yaslarimizda yakin hem.sakin yalniz hissetme kendini.once Allaha sigin.sonra biz destekcin oluruz

Var.. suanda bosluktayim belki dogrusu buydu hatta zamanida iyoydi cunku dun bulusucaktim . . Eger bunlari msjda degikde bulustugumuzda deseydi kaldiramazdim tesekkur ederim..

Canım benim ya Hayat devam ediyor her kışın ardı bahar değilmi ? Bu sorunların hepsini aşabillirsin ama bu şekilde değil. Senin konulara bakarak söylüyorum senin stratejik davranman lazım idare edeceksin belli kişileri ve geleceğini inşaa edeceksin.

Ben çok küçük yaşda babamı kaybettim yüzün hayal mayal hatırlarım ama yaşadıklarımı net...

Ne zaman sıkıldın bunaldın daraldın özelden mesaj at bana lütfen mutlaka dönerim.

iyi sabahlar canım benm uzanıyım ben artk zorla da olsa vücudum biraz dinlensin sende dene uyumayı görüşürz minikim

Bunu yapamiyorum ki . . Basiniz sagolsun
Ck tesekkur ederim ..

Canım ya başın sağolsun ( Bak bir şekilde hayatına devam etmen lazım annen senin böyle üzüldüğünü görse senden çok daha fazla üzülürdü eminim.Onun en çok istediği şey senin mutlu olmandır sen de onun isteğini yerine getir kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kız ol.Daha yaşın çok küçük çok güzel günler göreceksin.Tek yapman gereken bu günlerin sabırla geçmesini beklemek ve okuluna odaklanmak.Üniversiteye kadar sabret sonra kurtulacaksın zaten babandan da üvey annenden de.Benim bir arkadaşım var senin yaşlarında annesini kaybetti hala aklına geldikçe acısını yaşıyor ama hayat devam ediyor o da hayatına devam etti üniversiteyi bitirdi evlendi şimdi çok mutlu bir hayatı var.Hayat böyle malesef tatlım büyük mutluluklarla birlikte büyük acılar da yaşamak zorundayız.Sen şimdi acıyı yaşıyorsun büyük mutlulukları da yakında göreceksin.Bak sana söz veriyorum herşey düzelecek bunu sakın aklından çıkarma.
O kafasız sevgilini de daha fazla düşünme seni gerçekten seven bedenine değil temiz kalbine değer veren biriyle gerçek bir aşk yaşayacaksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…