benim hikayem ve yaşadıklaırm çok uzun biraz anlatmaya çalıştım yargılamayın lütfen insan aşık olunca ve ilk defa olunca mantıklı olamıyor malesef
((((nişanlıydım severek olmuştu çok seviyodu beni benimle çok değişmişti ama düğün olaylarına girince sorunlar yaşamaya başladık değişti ve sonunda düğüne 1,5 ay kala ayrıldık çok sevmiştim hayatımı ona göre şekillendirmiştim kocaman bir boşlukta uçurumun kenarında kaldım gidecek bir yolum yoktu ama ayrılığı değiştiremedim bir süre sonra tekrar görüşmeye başladık bu aylarca sürdü keşke sevgili kalsaydık falan filan sevdiği istediği halde seninle evlenmem dedi ben ona hep sustum sadece yanında oldum bunaldı düzelince tekrar ister diye hep bekledim ama akrabalarını tanıştırdığı kızla çıkmaya başladı kız çok iyiymiş ama sevemiyomuş saygı duyuyomuş benim yüzümden sevemiyomuş kız varken bile benimle görüştü aradı ama kızla sözlendi herkes biliyo artık ama hala sevemiyo mantıgıyla beyniyle hareket ediyomuş sevememisinin sebebi benmişim onunla evlenmeyi düşünüyo çıldıracam deli gibi hala onu istiyorum bu kız olmasaydı bana dönerdi ama çevresi yüzünden benle olmayacağını düşünüyo ayrıldık sonra tekrar olmaz düşüncesi kızı aldatıyo ama ona çok iyi davranıyo kızda buna doğuda görev yaptığı için ordan kurtulmak içinde olabilir karmakarışık oldu kusura bakmayın benim hikayem çok uzun malesef nasıl anlatacağımı bilemedim yaşadıklarım o kadar ağır ki aylardır ondan başka bişey düşünemiyorum o kadar çok seviyorum ki hayatımda ilk kez biriyle evlenmek istedim çok aşık oldum beraber mutluyduk hayatım mahvoldu ne sınavlarıma çalışabiliyorum ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum çok acı çekiyorum o hiçbişeyden habersiz ben yaşamıyorum ne olur yardım edin kız nasıl ayrılabilir aldattığını öğrense ayrılırmı bu kızı bırakamaz sevmiyo ama iyi biri diye akrabalarından dolayı kendini mecbur hissediyor kızda bunu hiç sıkmayan sakin saf bir kız ilgisiz olmasına rağmen herşeyiyle kabul eden biri canım çok yanıya ne yapacağımı saşırdım yardımcı olurmusunuz sevdiğime kavuşmak istiyorum
((((((((