• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşayan bir ölüden farkım yok :((((

HAYAL...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
22
1
86
Ankara
benim hikayem ve yaşadıklaırm çok uzun biraz anlatmaya çalıştım yargılamayın lütfen insan aşık olunca ve ilk defa olunca mantıklı olamıyor malesef :(((((nişanlıydım severek olmuştu çok seviyodu beni benimle çok değişmişti ama düğün olaylarına girince sorunlar yaşamaya başladık değişti ve sonunda düğüne 1,5 ay kala ayrıldık çok sevmiştim hayatımı ona göre şekillendirmiştim kocaman bir boşlukta uçurumun kenarında kaldım gidecek bir yolum yoktu ama ayrılığı değiştiremedim bir süre sonra tekrar görüşmeye başladık bu aylarca sürdü keşke sevgili kalsaydık falan filan sevdiği istediği halde seninle evlenmem dedi ben ona hep sustum sadece yanında oldum bunaldı düzelince tekrar ister diye hep bekledim ama akrabalarını tanıştırdığı kızla çıkmaya başladı kız çok iyiymiş ama sevemiyomuş saygı duyuyomuş benim yüzümden sevemiyomuş kız varken bile benimle görüştü aradı ama kızla sözlendi herkes biliyo artık ama hala sevemiyo mantıgıyla beyniyle hareket ediyomuş sevememisinin sebebi benmişim onunla evlenmeyi düşünüyo çıldıracam deli gibi hala onu istiyorum bu kız olmasaydı bana dönerdi ama çevresi yüzünden benle olmayacağını düşünüyo ayrıldık sonra tekrar olmaz düşüncesi kızı aldatıyo ama ona çok iyi davranıyo kızda buna doğuda görev yaptığı için ordan kurtulmak içinde olabilir karmakarışık oldu kusura bakmayın benim hikayem çok uzun malesef nasıl anlatacağımı bilemedim yaşadıklarım o kadar ağır ki aylardır ondan başka bişey düşünemiyorum o kadar çok seviyorum ki hayatımda ilk kez biriyle evlenmek istedim çok aşık oldum beraber mutluyduk hayatım mahvoldu ne sınavlarıma çalışabiliyorum ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum çok acı çekiyorum o hiçbişeyden habersiz ben yaşamıyorum ne olur yardım edin kız nasıl ayrılabilir aldattığını öğrense ayrılırmı bu kızı bırakamaz sevmiyo ama iyi biri diye akrabalarından dolayı kendini mecbur hissediyor kızda bunu hiç sıkmayan sakin saf bir kız ilgisiz olmasına rağmen herşeyiyle kabul eden biri canım çok yanıya ne yapacağımı saşırdım yardımcı olurmusunuz sevdiğime kavuşmak istiyorum :(((((((((

Nasıl bu kadar körü körüne aşık olunabiliyo seviliyo anlayamıyorum gerçekten. Gözlerine perde mi indi?
Adam başkasıyla tanışıyo sözleniyo isteyerek neymiş efendim ama seni unutamıyomus kızı sevemiyomuş.
Seni çok sevse herkesi karşısına alır senle evlenirdi ne olursa olsun.
O yuzden sil at onu kafandan derim.

Ya ben su sozlrnme olayından sonrasını okumadim bile gerek görmedim çünkü kizmayin kirilmayin ileride daha çok canınız yanacagina kabul edin bazı şeyleri bu adam sizi sevmiyor yahu nasıl goremiyorshn hangi erkek ailesi istedi diye başkasıyla sozlenir hemde sizinle de gorusuyor evlenemem ama seviyorum falan kurtulmuşunuz sevinin yolunuza bakin boşanmak daha aci çocuklar olsa falan nisan bisey değil yani arama görüşme bırak gitsin o kız olmasa da olmazdı sizin is daha bastan sizi aileye kabul ettirememiş Gönlünüzu ferah tutun unutun gitsin

ilk defa bu kadar çok üzüldünüz demekki 9 senelik üyesiniz ve ilk mesajınız.allah yardımcın olsun karasevdaya tutulmuşsunuz belli

Biz buna sevgi demiyoruz yalniz
Adamin baskasiyla birlikte oldugunu bile bile neden onunla gorusuyorsunuz? Hic karakteriniz onurunuz gururunuz yok mu? Ayrilmissiniz bitmis, hadi adam ahlaksiz nisanlisini sizinle aldatiyor, kendinizi neden bu cirkinlige alet ediyorsunuz ki? Ayip

olmadan önce bende inanmıyodum ama insan çok sevince yapmadığı herşeyi yapıyo 31 yaşındayım ve ilk defa biriyle evlilik düşündüm hayatımda çok fazla insan olan biri değildim ondanda vazgeçemedim 9 ay oldu ayrılalı evet çok sevse herkesi karşısına alırdı ama nişanlı olup evlilik arifesinde ayrılınca başkalarından etkileniyo kafasında bizim olmayacağımızı düşüncelerini silemiyoki elalem ne der diye hem kendini hem beni mahvetti :((((

Benim tanıdığım zengin bi çocukta ailesi istedi diye biriyle evlendi ama hayatinda sevdiği öldüğü kabuk ettiremediği kimse yoktu o daha erken gezecem tozacam derdindeydi noldu simdi iki çocuk var kız adamla değil KV kp evli gibi adam içer s.car aldatır her halti yer olan kıza oldu intihar bile etti günah bunu anlattım aile baskısıyla evlenen oluyor ama başkasına asikken değil durumu ankayin diye uzak durun o adamdan

benim hikayem ve yaşadıklaırm çok uzun biraz anlatmaya çalıştım yargılamayın lütfen insan aşık olunca ve ilk defa olunca mantıklı olamıyor malesef :KK43:((((nişanlıydım severek olmuştu çok seviyodu beni benimle çok değişmişti ama düğün olaylarına girince sorunlar yaşamaya başladık değişti ve sonunda düğüne 1,5 ay kala ayrıldık çok sevmiştim hayatımı ona göre şekillendirmiştim kocaman bir boşlukta uçurumun kenarında kaldım gidecek bir yolum yoktu ama ayrılığı değiştiremedim bir süre sonra tekrar görüşmeye başladık bu aylarca sürdü keşke sevgili kalsaydık falan filan sevdiği istediği halde seninle evlenmem dedi ben ona hep sustum sadece yanında oldum bunaldı düzelince tekrar ister diye hep bekledim ama akrabalarını tanıştırdığı kızla çıkmaya başladı kız çok iyiymiş ama sevemiyomuş saygı duyuyomuş benim yüzümden sevemiyomuş kız varken bile benimle görüştü aradı ama kızla sözlendi herkes biliyo artık ama hala sevemiyo mantıgıyla beyniyle hareket ediyomuş sevememisinin sebebi benmişim onunla evlenmeyi düşünüyo çıldıracam deli gibi hala onu istiyorum bu kız olmasaydı bana dönerdi ama çevresi yüzünden benle olmayacağını düşünüyo ayrıldık sonra tekrar olmaz düşüncesi kızı aldatıyo ama ona çok iyi davranıyo kızda buna doğuda görev yaptığı için ordan kurtulmak içinde olabilir karmakarışık oldu kusura bakmayın benim hikayem çok uzun malesef nasıl anlatacağımı bilemedim yaşadıklarım o kadar ağır ki aylardır ondan başka bişey düşünemiyorum o kadar çok seviyorum ki hayatımda ilk kez biriyle evlenmek istedim çok aşık oldum beraber mutluyduk hayatım mahvoldu ne sınavlarıma çalışabiliyorum ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum çok acı çekiyorum o hiçbişeyden habersiz ben yaşamıyorum ne olur yardım edin kız nasıl ayrılabilir aldattığını öğrense ayrılırmı bu kızı bırakamaz sevmiyo ama iyi biri diye akrabalarından dolayı kendini mecbur hissediyor kızda bunu hiç sıkmayan sakin saf bir kız ilgisiz olmasına rağmen herşeyiyle kabul eden biri canım çok yanıya ne yapacağımı saşırdım yardımcı olurmusunuz sevdiğime kavuşmak istiyorum :KK43:((((((((

Bir kere seven adam adamsa başkasıyla nişanlanmaz
Çok seviyormuş seni öylemi ! hala sizinle gönül eglendiriyor
Kaçıncı yüzyılda kaldı akrabaların zoruyla nişanlanmış mış

Birde hala anlamadım ben siz neden ayrıldınız burayı ben mi göremedim acaba ?

olmadan önce bende inanmıyodum ama insan çok sevince yapmadığı herşeyi yapıyo 31 yaşındayım ve ilk defa biriyle evlilik düşündüm hayatımda çok fazla insan olan biri değildim ondanda vazgeçemedim 9 ay oldu ayrılalı evet çok sevse herkesi karşısına alırdı ama nişanlı olup evlilik arifesinde ayrılınca başkalarından etkileniyo kafasında bizim olmayacağımızı düşüncelerini silemiyoki elalem ne der diye hem kendini hem beni mahvetti :KK43:(((
Eee bak bu yönüyle bile olmazmış o adamla ne demek 30kusur yasında adam etraf ne der diye nisan atar yasar bilmem ne abla diyorum buyugumsunuz değmez inanın bırakın ne halt ederse etsin çok gencsinkz bisey Yom yasinizda daha neler çıkar neler mutlulukla kalın insallaah

Biz buna sevgi demiyoruz yalniz
Adamin baskasiyla birlikte oldugunu bile bile neden onunla gorusuyorsunuz? Hic karakteriniz onurunuz gururunuz yok mu? Ayrilmissiniz bitmis, hadi adam ahlaksiz nisanlisini sizinle aldatiyor, kendinizi neden bu cirkinlige alet ediyorsunuz ki? Ayip
gerçekten sevmemişsiniz demekki önceden bende sizin gibi düşünürdüm bunaldığında beni arıyo sevdiğine kıyamıyo insan malesef ne yapmış olursa olsun yardımcı olmaya çalışıyor aşkta gurur olmuyo işte :((((

Demek ki size saygısı yok.Sizi eğlenilecek,diğer kızı evlenilecek kız olarak görüyor.Sizi değerli görmeyen,sizin için savaşmayan kişiyi sizde istemeyin.

Bir kere seven adam adamsa başkasıyla nişanlanmaz
Çok seviyormuş seni öylemi ! hala sizinle gönül eglendiriyor
Kaçıncı yüzyılda kaldı akrabaların zoruyla nişanlanmış mış

Birde hala anlamadım ben siz neden ayrıldınız burayı ben mi göremedim acaba ?
akrabalarının zoruyla sözlenmedi kendi beni unutmak için başladı kızla tanıdık olduğu için ayrılamadı ve iyi biri olarak gördüğü için

evet o kız olmasaydı dönerdi zaten mantığıyla hareket ediyo duygularını yok sayıyo akrabalarının etkiside çok :KK43:((
Donmezdi ablacim donmezdi sil onu kafandan akraba etkisi falan nedir ya yahu ben kadın halimle anama babama laf ettirmem benim hayatım orda dur anne baba olacaksam ben pişman olucam düşünce kaldirirsin düşmeden ogrenemem derim sağolsun onlarda hak verir geçtim ki kocaman adam hala dayı takacak yalan fazla inanmış sevmissinkz

Bazı kadınlar sorunlu ilişki sorunlu adam seviyorlar.Sizde onlardan birisinz.
Hayatınza bakın.Adam sizi afedersiniz yedeklemiş sevse senin yanında olurdu bir yolunu bulurdu

Back
X