selam kızlar,
öncelikle böyle bir sayfa oldugu için çok şanslıyız.kafama takılanı soruyorum yazan arkadaşlarda sağolsun cvp vermeye çalışıyorlar.
Sıkıntım şu ; 33+4 haftlık gebeyim bugune kadar hiç sıkıntım yoktu ama cumartesi sabahtan itibaren sadece yürüken sol kalçama bıçaklar batıyor,masaj, ılık banyo denedim kar etmedi.yapacağım birşey yok gibi ne ağrım var ne sancım ama sanırım ben çok kilo almadığım için bebek vucuduma ağır geliyor.yaşayan var mı? çözüm varsa benimele paylaşabilir mi?
teşekkürler
Benim de belimde oluyor canım sanki elektrik veriyorlar.hayatımda ilk defa bu kiloya ulaştım 64kiloydum şimdi 74 kiloyum ilk defa vücut böyle bir kiloya ulaştığı için oluyor sanırım. Dinleneceksin yapacak bişey yok bebişler için katlancaz
ara sıra pozisyon değiştirip sancının devam edip etmediğini kontrol etmeye çalış. Yani her durumda sancı var mı yoksa duruşuna göre mi diye anlayabilmek için. Her durumda sancı devam ediyorsa doktora danışmakta fayda var.
Evet bende de olmuştu ikinci hamileliğimde ve evet yapacak birşey yok. Yanma gibi, ani bi'elektrik girmesi gibi birşey bilirim. Hamilelikte alınan kilo ve bedenin denge merkezinin değişmesi ile ilgili bir konu bu. Valla neremiz ağrırsa ağrısın şaşmamak gerekir, sonuçta bebiş taşıyoruz içimizde kolay değil:)
Haklisiniz. Dun doktoruma gittim sordum. Cok normal baskidan oluyor yapacak birsey yok dedi. Neyse kendimi teselli ettigim tek nokta bebegimden dolayi boyle bir durum yaşamam