Yaşayanlar yardım etsin lütfen. .

Sedapelin

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
19
7
31
13+ haftalık hamileyim bu benim ilk gebeligim ve kızıma akrani teşhisi koyuldu bu cuma günü kafatası kemiklerinin olmadığı ve beynin gelismedigi söylendi yaşama ihtimali hiç yokmuş alınması için heyet rapor verecek ben yaşayan can parcama nasıl kiyarim bu durumu yaşayanlar varsa ya da duyan paylassinlar lütfen ben doktorlara inanmak istemiyorum Rabbim nelere kadir değil ki desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar Rabbim herkese sabır versin.

Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun doktorlar en iyisini bilir senin adına çok üzüldüm ilk defa sende duydum

Saolun 1000 de 1 rastlanan bi durummus zaten ama bi ümit duyan bilen vardır diye sonucunda ne olmuş bilmek istiyorum

Allah sabır versin arkadaşım zor bi durum bende 26 haftalık hamileyim benimde kızım olacak inşallah seni çok iyi anlıyorum karar vermeden önce başka doktora daha git bi tanesine güvenip yapma böyle bişey.

Rabbim bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı hurmetine kizlarimizi bize bağışlar inşallah çarşamba günü beyin heyetine gosterilecegim rapor için inşallah Allah min izniyle bi umut olacak kelamlar ederler Rabbim bu yolculukta yardımcımız olsun.

X