Adam bekar mı ?
Ne bilim sen hadi gençlik halli diyelim tutulmuşsun
ama o yaşta bi adam ununu elemiş eleğini asmıştır, 20 yaşında bi kızla niye çıkar anlamadım ben
Uydurmaya çalışırım sonuçta bende bikaç sene sonra iş hayatına atılıcam.Şimdi olmaz diyip kestirip atsamda içimde kalabilir ilerde
Ben 20 yaşındayım.Kendi yaş grubumdaki erkeklere karşı hiçbişey hissedemiyorum son zamanlarda fark ettim bu durumu aslında hep böyleydim.Genç erkeklerden en fazla hoşlanıyorum ama tanıdıkça çocuksu geliyolar.30-35 yaş grubuna karşı ilgim var hep o yaşlarda birisiyle olmak istedim.Şu an yeni konuşmaya başladığım birisi var.32 yaşında.İş adamı kendisi ceoluk yapıyo hali vakti yerinde eğitimli birisi.Aile dostumuz aracılığıyla tanıştım konuşmaya devam ediyoruz yemeğe çıkıcaz yakın zamanda.Aşık oldum gibi bişey ama bi yandanda düşünüyorum doğrumu yapıyorum diye sonuçta 12 yaş az değil.Hele ailem duysa yaş farkını.Sevdikten sonra önemi yok bunların aslında ama yaşıtlarım hep yaşıtlarıyla bakıyorumda.Bendemi bir sorun var acaba ya çünkü yaşının büyük olması beni en çok etkileyen şey öyle söyliyim.Yanlış mı yapıyorum sizce?
Bekar tabiki.Yani bilmiyorum bende yaşıma göre olgun gösteriyorum ilgi alanlarımız falan hep aynı etkilendi doğal olarak.
çok merak ettim ortak ilgi alanlarınız,örnek verebilir misiniz?
soruyorum çünkü çıtır sevgili arayan adamalara kurban gitmenizi istemem..
Bekar tabiki.Yani bilmiyorum bende yaşıma göre olgun gösteriyorum ilgi alanlarımız falan hep aynı etkilendi doğal olarak.
Bekar tabi ki derken emin misin , yoksa evli olsa bana söylerdi mi diyosun
Orası belli olmuyo yani burda kaç konu gördük şöyle iyi böyle iyidik sonra telefonlarıma cevap vermiyodu sonra duydum meğer evliymiş dünyam başıma yıkıldı diye
Daha çok gençsin, sadece duygularınla hareket edip te yıllar sonra ah keşke demeni istemem
O yüzden soruyorum
Yoksa bana ne der geçerim yani
Ben 20 yaşındayım.Kendi yaş grubumdaki erkeklere karşı hiçbişey hissedemiyorum son zamanlarda fark ettim bu durumu aslında hep böyleydim.Genç erkeklerden en fazla hoşlanıyorum ama tanıdıkça çocuksu geliyolar.30-35 yaş grubuna karşı ilgim var hep o yaşlarda birisiyle olmak istedim.Şu an yeni konuşmaya başladığım birisi var.32 yaşında.İş adamı kendisi ceoluk yapıyo hali vakti yerinde eğitimli birisi.Aile dostumuz aracılığıyla tanıştım konuşmaya devam ediyoruz yemeğe çıkıcaz yakın zamanda.Aşık oldum gibi bişey ama bi yandanda düşünüyorum doğrumu yapıyorum diye sonuçta 12 yaş az değil.Hele ailem duysa yaş farkını.Sevdikten sonra önemi yok bunların aslında ama yaşıtlarım hep yaşıtlarıyla bakıyorumda.Bendemi bir sorun var acaba ya çünkü yaşının büyük olması beni en çok etkileyen şey öyle söyliyim.Yanlış mı yapıyorum sizce?
Ben felsefe ve psikolojiyle ilgileniyorum oda felsefi kitaplar okumayı çok seviyo dinlediğimiz müzikler aynı gittiğimiz yerler ..İlerde New Yorkta yaşamayı düşünüyorum ben mesela oda aynı şekilde.Hatta benimde kariyerimi yapıcağım alan aynı.Bilmiyorum çoğu şeyimiz uyuyo.Tarzını stilini o kadar beğeniyorumki zaten yanyana gören biri 12 yaş var demez hayatta ama o yaşın verdiği bi olgunluk dinginlik var öyle hoşuma gidiyo ki..
32 yaşında adamdan öyle 50 yaş olgunluğu bekleme.ben 35 yaşındayım..kariyeri parası pulu olan yakışıklı bi adam,o olgunlukta olmaz,hayatının engüzel yaşlarını ve yıllarını yaşıyor olur.yani gezip tozma eğlenme yaşama...
kusura bakma ama öyle..işte daha 20 yaşında olduğun için ,ilişik denince sen ortak ilgili alanları,ortak müzik zevki falan sanıyosun doğal olarak ama adama göre öyle değil kusura bakma..
nasıl 16 yaşla 18 yaş arasında dağlar kadar fark varsa,20 ile 30 arsaında bile çoook fark var.hayat bakış,yaşam,kültür,çevre tarz herşey..
ben o yaşlarda herşyi bildiği sanıyodum,bence en şuursuz yaşlar 2*-25 arası..sonra akıllanıyosun..:):)
Senın yaşındayken bende senın gibiydim kendimle yaşıt sevgiliyi bırak arkadaşım bile yoktu anlaşamıyordum yani en küçük arkadaşım benden 5 yaş büyüktü..şuandada nişanlım benden 9 yaş büyük sevgi olduktan sonra yaşı önemsemıyor pek insan ama tavsiye ederim ki senın yaşında iyi tartıp düşünmen yaşında verdiği delidolulukla çabuk karar vermeden yaşayabılırsın :)) o yaşlarda ki erkekler senden daha olgun olduğu için çok daha farklı düşünebılıyor çoğu konuda
Tecrübe karşısında bişey diyemem.Haklısınız sağolun yardımınız için.
Pardon merak ettim baban kaç yaşında ??
32 değildir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?