Yaşça büyük erkek?

Adam bekar mı ?

Ne bilim sen hadi gençlik halli diyelim tutulmuşsun
ama o yaşta bi adam ununu elemiş eleğini asmıştır, 20 yaşında bi kızla niye çıkar anlamadım ben

Bekar tabiki.Yani bilmiyorum bende yaşıma göre olgun gösteriyorum ilgi alanlarımız falan hep aynı etkilendi doğal olarak.

Uydurmaya çalışırım sonuçta bende bikaç sene sonra iş hayatına atılıcam.Şimdi olmaz diyip kestirip atsamda içimde kalabilir ilerde

birkaç sene büyük bir zaman..20 yaşında biri için 25 den fazlası fazla gelir bana göre;30 dan sonra 42 yaşında adamla olabilirsin,ama 20 yaşındayken olmaz. 32 yaşında iş gücü hali vakti yerinde adam,20 yaşında kızdan ancak "bazı" şeyler bekleyebilir.
yanında gezdirmek
yanında yatırmak
yoksa paylaşılacak çokbişeyiniz olduğunu sanmam..

bak yaşı büyük olmasının iyi ve kötü yanları var mesela iyi yanı olgun olduğu için anlayışla karşılayacak yaptıklarını kötü yanıda var şunun gibi senden olgun bir kadın gibi davranmanı bekleyecek ...
benim için en fazla 7 yıl daha fazlasıyla yapamazdım mesela .

Bekar tabiki.Yani bilmiyorum bende yaşıma göre olgun gösteriyorum ilgi alanlarımız falan hep aynı etkilendi doğal olarak.

çok merak ettim ortak ilgi alanlarınız,örnek verebilir misiniz?
soruyorum çünkü çıtır sevgili arayan adamalara kurban gitmenizi istemem..

Bilemiyorum ama sen 30 olunca o 42 olucak. O yaşta sorun olmaz demiş herkes. üstelik adamın kişiliği önemli bence üstelik 10 yaş çok fazla değil bence. 10 olursa 12 de olabilir.Sen yeterince olgunsan ve karşındaki yaşına göre daha genç davranıyorsa neden olmasın?

çok merak ettim ortak ilgi alanlarınız,örnek verebilir misiniz?
soruyorum çünkü çıtır sevgili arayan adamalara kurban gitmenizi istemem..

Ben felsefe ve psikolojiyle ilgileniyorum oda felsefi kitaplar okumayı çok seviyo dinlediğimiz müzikler aynı gittiğimiz yerler ..İlerde New Yorkta yaşamayı düşünüyorum ben mesela oda aynı şekilde.Hatta benimde kariyerimi yapıcağım alan aynı.Bilmiyorum çoğu şeyimiz uyuyo.Tarzını stilini o kadar beğeniyorumki zaten yanyana gören biri 12 yaş var demez hayatta ama o yaşın verdiği bi olgunluk dinginlik var öyle hoşuma gidiyo ki..

Bekar tabi ki derken emin misin , yoksa evli olsa bana söylerdi mi diyosun
Orası belli olmuyo yani burda kaç konu gördük şöyle iyi böyle iyidik sonra telefonlarıma cevap vermiyodu sonra duydum meğer evliymiş dünyam başıma yıkıldı diye

Daha çok gençsin, sadece duygularınla hareket edip te yıllar sonra ah keşke demeni istemem
O yüzden soruyorum
Yoksa bana ne der geçerim yani

Yok haklısın tabi ki.Ama bizim tanışmamıza vesile olan kişi onun çok yakın dostu.Eski ilişkilerine kadar anlattı bana.

Senın yaşındayken bende senın gibiydim kendimle yaşıt sevgiliyi bırak arkadaşım bile yoktu anlaşamıyordum yani en küçük arkadaşım benden 5 yaş büyüktü..şuandada nişanlım benden 9 yaş büyük sevgi olduktan sonra yaşı önemsemıyor pek insan ama tavsiye ederim ki senın yaşında iyi tartıp düşünmen yaşında verdiği delidolulukla çabuk karar vermeden yaşayabılırsın :)) o yaşlarda ki erkekler senden daha olgun olduğu için çok daha farklı düşünebılıyor çoğu konuda

32 yaşında adamdan öyle 50 yaş olgunluğu bekleme.ben 35 yaşındayım..kariyeri parası pulu olan yakışıklı bi adam,o olgunlukta olmaz,hayatının engüzel yaşlarını ve yıllarını yaşıyor olur.yani gezip tozma eğlenme yaşama...
kusura bakma ama öyle..işte daha 20 yaşında olduğun için ,ilişik denince sen ortak ilgili alanları,ortak müzik zevki falan sanıyosun doğal olarak ama adama göre öyle değil kusura bakma..
nasıl 16 yaşla 18 yaş arasında dağlar kadar fark varsa,20 ile 30 arsaında bile çoook fark var.hayat bakış,yaşam,kültür,çevre tarz herşey..
ben o yaşlarda herşyi bildiği sanıyodum,bence en şuursuz yaşlar 2*-25 arası..sonra akıllanıyosun..:):)

arkadaşım 20 yaşında evlendi, eşi 33 yaşındaydı o zaman.şimdi 36 :)

uzakta oturuyor, telefonla konuşuyoruz bazen, adam ne sinemaya gitmek istiyor, ne gezmek istiyor, ne dışarı çıkıyor diye dert yanıyor.adam aslında gençliğinde herşeyi yaşamış,
aklınıza gelebilecek herşeyi. ..fazlasıyla gezmeye, tozmaya düşkün biriymiş.

tabi bu kişiden kişiye değişir, çoğu konuda anlaşamadıklarını söylüyor, arkadaşım çok olgun biri, fakat sonuçta 20 yaşında eşiyle gezmek, sinemaya gitmek istiyor.ve istediği çoğu şeyi yaşayamıyor. bence aralarında birkaç yaş olsaydı durum biraz daha farklı olabilirdi.

tabi dediğim gibi kişiden kişiye değişir..

Tecrübe karşısında bişey diyemem.Haklısınız sağolun yardımınız için.

Aynı yaşta sayılırız.20-26 ideal gibi geliyor bana da.Tamam erkekler çok sonra olgunlaşıyormuş ama 12 yaş birazcık fazla gibi.20li yaşların bir heyecanı olur. Senin heyecanın onda da olur mu acaba?

Çok güzel bir örnek oldu bu.Allah hep mutlu etsin sizi canım:)

Kesinlikle yaşa takılma.Yaşı düşünmeden direk onu tanımaya çalış .Senin için doğru kişiyse zaten bir bakmışsın ki artık yaşı bile aklına gelmiyor.Ama tanıdıkça bu yaş farkını sorun edip düşünmeye devam ediyorsan işte orda dur demek ki istediğin gibi biri değil.

Tecrübe karşısında bişey diyemem.Haklısınız sağolun yardımınız için.

rica ederim umarım yardımı dokunur sana..
bir de aslında burdaki arkadaşların da açıkça söyleyemediği şey:cinsellik..
senden bazı şeyler bekliyecektir doğal olarak,senin de erken zamanda bu yanlışa düşmeni istemem..
bi yandan haklısın o yaştaki erkekler de biraz gerizekalı olur..bence sınırı 25 te tutmanda fayda var..yeni mezun,işe yeni başalmış falan..

En iyisi sen şu okul , iş durumlarını hallederken sadece tanımaya çalış onu
O zamana kadar yaşın olur 25 ve daha mantıklı bakarsın duruma, sadece duygusal değil..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…