Ben 20 yaşındayım.Kendi yaş grubumdaki erkeklere karşı hiçbişey hissedemiyorum son zamanlarda fark ettim bu durumu aslında hep böyleydim.Genç erkeklerden en fazla hoşlanıyorum ama tanıdıkça çocuksu geliyolar.30-35 yaş grubuna karşı ilgim var hep o yaşlarda birisiyle olmak istedim.Şu an yeni konuşmaya başladığım birisi var.32 yaşında.İş adamı kendisi ceoluk yapıyo hali vakti yerinde eğitimli birisi.Aile dostumuz aracılığıyla tanıştım konuşmaya devam ediyoruz yemeğe çıkıcaz yakın zamanda.Aşık oldum gibi bişey ama bi yandanda düşünüyorum doğrumu yapıyorum diye sonuçta 12 yaş az değil.Hele ailem duysa yaş farkını.Sevdikten sonra önemi yok bunların aslında ama yaşıtlarım hep yaşıtlarıyla bakıyorumda.Bendemi bir sorun var acaba ya çünkü yaşının büyük olması beni en çok etkileyen şey öyle söyliyim.Yanlış mı yapıyorum sizce?
Nüfus cüzdanını görmeden bekar olduğuna o kadar da emin olmayın.Ayrıca bir aile dostu neden 20 yaşında bir kızı 32 yaşında bir adamla tanıştırır,bilemiyorum bana pek iyi niyetli gelmedi.:2:
Böyle düşünmekte haklı olabilirsiniz belki sizin yerinizde olsam ben de böyle yazardım ama gerçekten evli olamaz.Sevgili olalım diye tanıştırmadı bizim elektriğimizin böyle tutucağını oda bilemezdi.
Eşiyle arasında 12 yaş olan biri olarak yazıyım sana.
evet senden olgun bi kadın gibi davranmanı bekliyor.
sevgili olduğunuz an senden cinsel beklentileri olacaktır.
seni yönetmeye calısıyor.
bazen seni çocuk gibi görüyor
bunlar kötü yönleriydi
iyi yönleri
bazen çocuğuymuşsun gibi şımarıklığını çekiyor
sana ve gençliğine hep hayran oluyor
senden daha mantıklı düşünüyor
bazı konularda sana akıl veriyor
elinden onu kimse alamaz çünkü senden çıtırını zor bulur ve bunun kıymetini biliyor :)
onun o olgunluğu bana çok çekici geliyo ve bunu seviyorum
bence denemeye değer ben pişman değilim
Bak arkadaşım, 20 yaşında bir erkek, hala büyüyen bir çocuk. O yüzden sana karşı cins olarak çekici gelmiyor. Ama sen 26-27 olsan, aynı yaş erkeklerden mutlaka hoşlanacaksın.
Ciddi bir adım için çok acele etme derim. Gençliğinin keyfini sür. Mutlu olmak için illa yanına bir adam lazım değil bu yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?