Yaşça büyük erkek?

Bende o yaslarda senin gibi kendimden yasca büyüklerden hoslanirdim
Ama hicbir zaman ciddiyete yada bir iliskiye dönüstürmedim, cünkü hep kafamda:
hayatinda neler neler yasamistir, her konuda tecrübeler ( hayatta,iliskilerde..), kendimi kötü
Hissederim yaninda diye düsünürdüm.

Iyikide o abilerden biri olmamis diyorum bugün

ünlü adamlarda hep çıtır buluyor necati şaşmaz... vb adamlar evlenirken genelde peki bişi yaşamamış çıtır isteyebiliyor.

iyi düşün derim 12 yaş gerçekten çok

Nüfus cüzdanını görmeden bekar olduğuna o kadar da emin olmayın. Ayrıca bir aile dostu neden 20 yaşında bir kızı 32 yaşında bir adamla tanıştırır,bilemiyorum bana pek iyi niyetli gelmedi.:2:

Nüfus cüzdanını görmeden bekar olduğuna o kadar da emin olmayın. Ayrıca bir aile dostu neden 20 yaşında bir kızı 32 yaşında bir adamla tanıştırır,bilemiyorum bana pek iyi niyetli gelmedi.:2:

Böyle düşünmekte haklı olabilirsiniz belki sizin yerinizde olsam ben de böyle yazardım ama gerçekten evli olamaz.Sevgili olalım diye tanıştırmadı bizim elektriğimizin böyle tutucağını oda bilemezdi.

Tekrar ediyorum nüfusunu görmeden bu kadar emin olmayın.

Çünkü geçen yıl tıpkı böyle bir konu vardı ve adam evli çıkmıştı.:26:

Benim tanıdığım bir suru erkek var otuzlu yaslarda bekar.hatta kirkli yaslarda bike var.herkes evli değil yani.konuna gelince ben farkli düşünüyorum. Bende yasca büyük erkeklerden hoslanmisimdir hep.aslinda on iki yad fazla degil.yirmi yas falan abartı ama on iki yas ne bileyim ucurum degil.hatta olgun olması erkegin iyidir.ama sunada dikkat et citir pesinde kosanlardan olmasin .bana gelmisti bir kac tane ole.

Eşiyle arasında 12 yaş olan biri olarak yazıyım sana.

evet senden olgun bi kadın gibi davranmanı bekliyor.
sevgili olduğunuz an senden cinsel beklentileri olacaktır.
seni yönetmeye calısıyor.
bazen seni çocuk gibi görüyor

bunlar kötü yönleriydi
iyi yönleri
bazen çocuğuymuşsun gibi şımarıklığını çekiyor
sana ve gençliğine hep hayran oluyor
senden daha mantıklı düşünüyor
bazı konularda sana akıl veriyor
elinden onu kimse alamaz çünkü senden çıtırını zor bulur ve bunun kıymetini biliyor :)
onun o olgunluğu bana çok çekici geliyo ve bunu seviyorum

bence denemeye değer ben pişman değilim

Yas farki bilmem ne neyse de umarim o senin hoslandigin kendinden 10-12 yas buyuk erkekler evli degildiryoksa herkesin tercihleri kendine.

Şuan sizin için yaşı büyük, olgun, işi gücü olan biri cazip geliyor bence. Yoksa yaşınıza denk olgun gençlerde var. İllaki yok ben bu kişi ile denemek istiyorum diyorsanız, deneyin ama kendinize çok dikkat edin. özellikle cinsellik, sonradan çok pişman olabilirsiniz. belkide herşey güzel ve istediğiniz gibi olur ama siz tedbiri elden bırakmayın.

Sağolun çok güzel anlatmışsınız.Allah bozmasın mutluluğunuzu

27 yaşındayken benden 12 yaş biri ile birlikteydim. Sonuç : ayrıldık :) ilk zamanlar olgunluğu hoşuna gidiyor ama sonrasında senin yaşın ilerledikçe beklenti değişiyor. Şöyle düşün sen 30 una geldiğinde o 42 olacak :/

Canım,senin yaşındayken kızlar aynı senin gibi olgun erkeklerden hoşlanıyor.Yine senin yaşındayken kızlar kendine yaşına göre olgun sanıyor.Aslında olgunluk değil deo,yaşıtlarına göre daha ayağı yere basmış,bir tık daha mantıklı davranabiliyor insan.Ama bunun adı olgunluk değil.Olgunluk tecrübeyle olur.Şimdi doktor bir insanın nabzını ölçerken,çıkan nabız değerinin tehlikeli olup olmadığına,hastanın yaşına göre karar verip şu yaştaysa bu ölçü tehlikelidir.Şu yaştaysa değildir diyebiliyor.Yani normalde 12 yaş çok değil belki ama senin yaşında bir insan için çok.Sen 30 yaşında olsaydın normal derdim.Ama 20 yaş için normal değil.Hee olmaz mı? Olur.Ama 20 yaşında bir genç kız olarak ,karşındaki insanın yaşından önce,ciddi bir ilişki yaşmamayı düşünmelisin.Ve de senin bu insanı çok iyi tanımadığını ve aşık olmadığını düşünüyorum.Olsan zaten yaş maş peehhh...düşünmezdin.

Bence abartı değil.
ideali 10 diye düşünüyorum fakat 12 de kötü değil.
Sonuçta adam 40 yaşına geldiğine yanında 28lik bir çıtır olacak.
Gözü mözü de kaymaz
Şaka bi yana,olgun olur.
Sana doğruyu yanlışı öğretir.
Bence uygun,mutlu olmanız dileğiyle

Bak arkadaşım, 20 yaşında bir erkek, hala büyüyen bir çocuk. O yüzden sana karşı cins olarak çekici gelmiyor. Ama sen 26-27 olsan, aynı yaş erkeklerden mutlaka hoşlanacaksın.

Ciddi bir adım için çok acele etme derim. Gençliğinin keyfini sür. Mutlu olmak için illa yanına bir adam lazım değil bu yaşında.

Ben de yaşıtım erkeklerin çok ergen tavırlarını gördüğüm için olgun erkeğin her zaman daha iyi olacağı kanısındayım.
Ama senın yaşın için biraz fazla yoksa erkeğin yaşı ideal bence .
Sen çok gençsin 20'li yaşlar yani daha delidolu yaşlar tabi karşında ki erkeğin kafa yapısı,hal hareketleri hayatı yaşayış biçimide önemli etken ilişkide ben olsam denerdim , sonuçta etkilenmişsin hemen oturup evlenicekte değilsin neden güzel bir aşk yaşanmasın ki

Yakın bir arkadaşım kendinden 15 yaş büyük biriyle çıkmaya başladı .
Buluştular görüştüler falan, biz dedik dikkatli ol diye, adam pek normal biri değildi .
Sonra ne mi oldu adam ben çocuklarla uğraşamam deyip terk etti .
Dikkatli ol herkes aynı olmaz ama .

bi acelem yok tabi ki zaman göstericek bakalım..Sağolun

ben 22 yaşındayım benmde kendi yaşıtlarıma karşı hiçbirzamn ilgim olmadı evli olmasaydım 30 yaşında olsaydım ynede kendi yaş grubuma ilgim olamazdı kendmi tanıyorm çünkü

bnm eşim 35 yaşında birbirimizi çok seviyoruz ve çok iyi anlaşıyoruz ben eşimn yanında küçük druyorum zaten minyon tipliyim eşimde 1 80 iri yapılı bu benm çok hoşuma gidiyo eşimnde çok hoşuna gidiyo yanında ufak tefek duran karısı var benmde olgun kocacığm 15 yıl sonrada benm için herşey aynı olur

konu sahibi arkadşm yaştan önce kafa yapınz uyuşuyormu ona bak ve ona olan hislernden emin olmadan evlenme ve 15 yıl sonrada ben karşımdakine karşı aynı olurmuyum diye sor kendine hakkından hayırlısı olsun

bende hep kendı yaşıtlarımı kaale almazdım nıtekım eşimde 12 yaş buyuk. bana gore sorunlar kişinin yaşıyla ılgılı değil kalbıyle sana olan hıslerıyle ılgılı.yanı 20 li yaşlarda kı delıkanlılar aşkı yaşatır 35-45 elını etegını cekmıstır dıye bır sey yok aşıık olabılır muylu edebılır ama bu kişiyle ılgılı aşka hazır mı grçmiş defterı kapadı mı senden elektrık alıyor mu gıbı ..genelde aşk defterını kapattıkları dusunulur ya hanı ondan bunu yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…